Diskusija | Honorarni Rad (Online)

Započeo Maid Corbic, Maj 27, 2023, 09:34:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: RelaxED poslato Jun 01, 2023, 17:29:42 POSLE PODNE
Preporučujem ti da dobro pohvataš osnovne koje imaš priliku detaljno naučit u školi jer će te jednu te istu temu obradit bar 3 puta...

Nekoliko godina je već prošlo od moje mature pa od tada nisam nit imao instaliran neki CAD program na svom pc-ju (al zato sad imam 4  :D )

Uglavnom, koji god program da sam otvorio i počeo neki projekat onako da vidim koliko me "školsko sjećanje" služi, zadovoljan sam jer mi se polako vraćaju filmovi sa nastave ali treba mi još prakse dok pohvatam sav "user interface" ali ići će to

Usput kod modeliranja obvezno je znat odradit i mjerenja u slučaju da se radi nešto "custom" mada i to su rješili sa skenerima koji doputacju "scan" bilo kakvog objekta i doslovno u programu dobiješ model skeniranog objekta tako da ono, mislim da je danas sve lako naučit samo je veliki problem kako to sve iskoristiti u "moru" svega ovoga što nam je tehnologija donijela

E super onda, valjda cu odma sve pohvatat kako i sta. Mnogi su mi rekli kao ma to je tesko ovo ono puno ces se nervirat itd.
Daj mi svoj dis pa da mi tamo nekad uletis u pomoc ako zapnem :-\
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Citat: KeNzA poslato Jun 01, 2023, 19:49:17 POSLE PODNE
E super onda, valjda cu odma sve pohvatat kako i sta. Mnogi su mi rekli kao ma to je tesko ovo ono puno ces se nervirat itd.
Daj mi svoj dis pa da mi tamo nekad uletis u pomoc ako zapnem :-\

Naravno, javi se slobodno na disc

RelaxED#1281

Citat: RelaxED poslato Jun 01, 2023, 19:59:30 POSLE PODNE
Naravno, javi se slobodno na disc

RelaxED#1281
hvl
"The way to get started is to quit talking and begin doing."