City of Angels Roleplay

Započeo Čkalja., Maj 21, 2023, 22:15:35 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.



forum.cityofangels-roleplay.com

INTRODUKCIJA

Dobrodošli na prezentujuću temu City of Angels Roleplay SA:MP servera, prvog i jedinog Heavy Text Based SAMP Roleplay server na Balkanu. Server osnovan je 26. maja 2012. godine i od tada smo se fokusirali na pružanje najboljeg mogućeg RolePlay iskustva za igrače koji traže autentično i duboko iskustvo igre.
Radnja servera smještena je u Los Santosu, a simulacija istog se temelji na lore-u Los Angelesa. Naš cilj je stvoriti realistično okruženje u kojem igrači mogu oživjeti svoje virtualne likove i imati autentično iskustvo igre.
Prije ulaska na server, igrači moraju proći online-web registraciju koja osigurava sigurniju igru. Klijent verzija koju koristimo na serveru je 0.3.DL, što nam omogućava pružanje najboljeg mogućeg iskustva igre za sve igrače.
Naš server ima vrlo prijateljsku i uključenu zajednicu, a naši igrači su iz cijelog svijeta. Ukoliko želite saznati više o našem serveru, na raspolaganju su vam naši Support timovi koji će odgovoriti na sva vaša pitanja na platformama kao što su naš forum i Discord server.
Kada se pridružite našem serveru, očekujte da ćete biti dio jedinstvenog RP iskustva koje nećete naći nigdje drugdje. Naša fokusiranost na Heavy Text Based RP pristup igri znači da ćete se morati posvetiti razvoju vašeg lika i interakciji s drugim igračima kako biste stvorili nezaboravno iskustvo igre.

Hvala vam na vašem interesu za City of Angels Roleplay, konkretnije informacije o serveru možete pogledati u ostatku teksta.

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO ZA IGRU NA COARP SAMP SERVERU

Kako bi započeli svoju igru na City of Angels RolePlay (CoARP) SA:MP serveru, potrebno je zadovoljavati sledeće uslove:

  • Specifikacije vašeg personalnog računara/laptopa koje zadovoljavaju uslove posedovanja Grand Theft Auto San Andreas-a i San Andreas MultiPlayer Launcher-a
  • Opšte prihvaćeno poznavanje RolePlay-a koje možete dalje usavršavati na serveru, te realizovati vaše ideje
Ukoliko zadovoljavate gore navedene uslove, možete pratiti korake pristupanja serveru.

Instalacija 0.3.DL verzije SA:MP klijenta
Verzija 0.3.DL SA:MP klijenta poseduje instalacioni sistem kao i sve ostale verzije, a instalacioni link možete pronaći klikom ovde.
Kada pristupite instalacionom sajtu, na centru Vaše stranice će Vam se pojaviti dugme na koje ćete kliknuti jednom.
Nakon klika na , na dnu pretraživača će Vam se pokrenuti instalacija 14.9 MB SA:MP 0.3.DL klijenta.
Nakon što se instalacija na pretraživaču završi, kliknite na ikonicu . Kada kliknete na ikonicu instalacije, otvoriće Vam se Windows prozorčić koji će izgledati ovako:
Kada Vam izađe ovaj prozorčić, potvrdite saglasnost sa licensom SA:MP klijenta klikom na polje 'I Agree'. Nakon toga, lociraćete svoj GTA SA folder gde želite da Vam SAMP klijent bude instaliran.

Kako posle da igram na drugim serverima koji poseduju drugu verziju SA:MP-a?
Rešenje za ovo pitanje dali su privatni SA:MP programeri koji su napravili program koji rešava probleme konekcije, odnosno crash-a, poboljšanje grafike i prebacivanje SA:MP klijent verzije. Ovaj program možete instalirati putem sajta koji je izvan partnerstva sa City of Angels RolePlay zajednicom.
SA:MP Addon Download

Online registracija
Nakon što ste obezbedili SA:MP 0.3.DL verziju klijenta, sledeći korak je online registracija, a pravila o server računima možete naći na forum linku. Informacije o online registraciji, te kako se registrovati možete pogledati pregledom sledećeg YouTube videa:

UPOZNAJ SE SA SERVEROM

City of Angels RolePlay je jedan od najpopularnijih Heavy RolePlay servera na Balkanu i šire. Ovaj server je namenjen svim ljubiteljima duboke i intenzivne simulacije u virtuelnom svetu Los Santosa. Heavy RolePlay se odnosi na vrstu roleplaying igre u kojoj igrači duboko uranjaju u svoje likove, razvijajući njihove priče, karakteristike i interakcije sa okolinom na vrlo autentičan način.

City of Angels RolePlay se ističe po svojoj posvećenosti realizmu i dubini igre. Igrači na ovom serveru imaju mogućnost da kreiraju kompleksne likove sa bogatim pozadinama i ciljevima. Bilo da želite biti policajac, pljačkaš banaka, advokat ili medicinski radnik, City of Angels RolePlay pruža brojne mogućnosti za razvoj vašeg lika i upuštanje u realistične interakcije sa drugim igračima.

Ono što čini Heavy RolePlay na Balkanu i šire tako posebnim je entuzijazam i strast igrača. Ljubitelji ovog žanra igara su veoma posvećeni svojim likovima i pričama, stvarajući bogatstvo doživljaja za sebe i druge. Na Balkanu postoji bogata zajednica RolePlay igrača koja aktivno učestvuje u City of Angels RolePlay serveru, organizujući događaje, sastanke i priče koje oživljavaju virtuelni svet Los Santosa.

City of Angels RolePlay pruža igračima širok spektar mogućnosti za interakciju i razvoj njihovih likova. Server ima detaljno razvijen ekonomski sistem, uključujući poslove, vozila, nekretnine i druge elemente koji doprinose autentičnom iskustvu. Pored toga, igrači mogu da se uključe u razne frakcije, kao što su policija, medicinska služba, advokatura, ilegalne bande i mnoge druge, pružajući im dodatne načine za razvijanje svojih priča i ostvarenje svojih ciljeva.

Osim samih mehanika igre, City of Angels RolePlay takođe promoviše zajedništvo i timski rad. Igrači mogu sarađivati sa drugima u rešavanju slučajeva, organizovanju događaja ili izvođenju različitih aktivnosti. Ova vrsta timskog rada dodatno obogaćuje iskustvo igranja Heavy RolePlay igre, jer omogućava igračima da se povežu, stvaraju prijateljstva i zajedno izgrađuju nezaboravne priče.

City of Angels RolePlay je dokaz da Heavy RolePlay ima svoje mesto na Balkanu i šire. Zahvaljujući angažovanju strastvenih igrača i posvećenosti detaljima, ovaj server je postao omiljeno mesto za sve ljubitelje dubokog i autentičnog igranja uloga. Bez obzira da li ste već iskusni igrač ili tek početnik u svetu Heavy RolePlaya, City of Angels RolePlay pruža nezaboravno iskustvo i priliku da se izrazi vaša kreativnost i imaginacija kroz RolePlay u virtuelnom svetu.




Korisni forum linkovi:
Početnički vodič kroz server
Generalne server komande
Stari forum City of Angels Roleplay
Generalna server pravila

Web servisi za igrače:
CoARP portal
InCharacter (IC) Mail
InCharacter (IC) društvena mreža

Dragi svi,

Želimo vas upoznati sa biznis i kompanijskim sistemom koji trenutno funkcioniše na serveru. Ovaj sistem predstavlja novu eru u virtualnom svijetu, pružajući vam mogućnost da istražujete i ostvarite svoje poslovne ambicije na potpuno nov način.

Dopustite nam da vam pokažemo našu viziju putem priloženog YouTube videa koji će vam pružiti detaljan uvid u sve aspekte našeg biznis sistema. Video će vam pružiti interaktivno iskustvo u kojem ćete vidjeti kako naš sistem radi u stvarnom vremenu i koje su sve mogućnosti koje vam pruža.

Bez daljnjeg odgađanja, pozdrav!



 :) City of Angels Roleplay predstavlja sistem kompleksa odnosno apartmana!
Luksuz i udobnost su u središtu pažnje. Izaberite savršeno opremljen apartman smešten u srcu virtuelnog grada Los Santosa. Uživajte u spektakularnom ambijentu, pogledima na impresivne horizonte i neponovljivim iskustvom koje samo mi možemo pružiti. Pogledajte naš Youtube video ispod kako biste se bolje upoznali sa sistemom.

Dragi SA:MP igrači,

Obaveštavamo vas da se na City of Angels RolePlay serveru trenutno odigrava globalni mod restart i prebačaj radnje u Red County, što je drugi poduhvat u nizu za 11 godina trajanja našeg servera. Ovo je važan korak koji će nam omogućiti da unapredimo iskustvo igranja i uvedemo nove funkcionalnosti.

U skladu s tim, server je trenutno privremeno zatvoren dok se obavlja proces globalnog mod restarta. Ovaj postupak zahteva određeno vreme i trud da bi sve bilo pravilno ažurirano i spremno za vas.

Obavjest o globalnom mod restartu možete naći preko sledećeg linka (https://forum.cityofangels-roleplay.com/index.php?threads/istina-je.3354/).

Da biste bili u toku sa napretkom globalnog mod restarta, možete pratiti forum temu koju je obezbedio naš CoA:RP Marketing tim. Tamo ćete pronaći sve relevantne informacije i najnovije ažuriranja. Forum tema je dostupna na sledećem linku:
https://forum.cityofangels-roleplay.com/index.php?forums/%F0%9F%8C%B2-%F0%9F%8C%B3-kad-na-selo-do%C4%91em-%CB%9A%F0%9F%8D%84-%F0%9F%92%9A.291/

Srdačan pozdrav,
CoA:RP Marketing Tim
Poslednja Izmena: Jun 15, 2023, 18:44:39 POSLE PODNE od Čkalja CoARP