[ LOGO DESIGN ] - GTA Championship

Započeo .focus, Maj 20, 2023, 21:28:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: .focus poslato Maj 20, 2023, 21:28:26 POSLE PODNE

GTA Championship Logo

Discord za saradnju: https://discord.gg/kRMEt5khRW
Logo je onako moze i bolje, a sto se tice bannera jako fino isk
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Citat: realnaith poslato Maj 20, 2023, 22:57:05 POSLE PODNE
Moze to mnogo mnogo bolje i lepse :)

Naravno naravno, jebiga ovako su clanovi iz ekipe htjeli. Potrudit cu se sljedeci put vise
Potreban vam je graficki dizajner?
DESIGN SHOP: https://discord.gg/kRMEt5khRW

FACEBOOK     YOUTUBE

Citat: .focus poslato Maj 20, 2023, 23:02:05 POSLE PODNE
Naravno naravno, jebiga ovako su clanovi iz ekipe htjeli. Potrudit cu se sljedeci put vise

Ne treba da te je briga kako neko hoce, bitno je da ti uradis najbolje i dostavis najkvalitetnije ;)

Citat: realnaith poslato Maj 20, 2023, 23:06:38 POSLE PODNE
Ne treba da te je briga kako neko hoce, bitno je da ti uradis najbolje i dostavis najkvalitetnije ;)

Sve si upravu 10/10 , pronacu unoffical verziju sa moje strane sto sam odradio da je release koja je po mom ukusu daleko bolja
Potreban vam je graficki dizajner?
DESIGN SHOP: https://discord.gg/kRMEt5khRW

FACEBOOK     YOUTUBE

Citat: realnaith poslato Maj 20, 2023, 23:06:38 POSLE PODNE
mozes se ti trudit i 110% sebe dat, al ako se nekom ne svidja taj stil onda je dzaba, nego ako je klijentu dobro, onda je i meni kao dizajneru
*stil-onako kako si to zamislio da ce biti najbolje po tvom razmisljanju i iskustvu

Citat: instagr.am/twoblqck poslato Maj 21, 2023, 09:21:24 PRE PODNE
mozes se ti trudit i 110% sebe dat, al ako se nekom ne svidja taj stil onda je dzaba, nego ako je klijentu dobro, onda je i meni kao dizajneru
*stil-onako kako si to zamislio da ce biti najbolje po tvom razmisljanju i iskustvu

Klijent sam treba da gleda radove koje je dizajner pre pravio, da vidi stil i kreativnost dizajnera, te ako mu nesto tako odgovara, angazovat ce takvog dizajnera.
Na primer ja radim modern-minimalistic style, ti ako dodjes kod mene da ti ja napravim nesto izvan onoga sto sam odabrao da radim (vrsta dizajna), ocekujes da ce biti kao da je radio neko ko radi samo takve vrste radova, nije greska dizajnera nego kljenta. Osim toga dizajner sam treba da uradi vise verzija i posalje, da bi klijent odabrao onu koja mu se najvise svidja, al naravno to kosta i nije bas "jeftino" (10-30eur)

Kao sto postoje vrste Developmenta, tako isto i za dizain, tako i za jos mnogo drugih poslova...
Poslednja Izmena: Maj 21, 2023, 10:34:47 PRE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Maj 21, 2023, 10:32:06 PRE PODNE
Klijent sam treba da gleda radove koje je dizajner pre pravio, da vidi stil i kreativnost dizajnera, te ako mu nesto tako odgovara, angazovat ce takvog dizajnera.
Na primer ja radim modern-minimalistic style, ti ako dodjes kod mene da ti ja napravim nesto izvan onoga sto sam odabrao da radim (vrsta dizajna), ocekujes da ce biti kao da je radio neko ko radi samo takve vrste radova, nije greska dizajnera nego kljenta. Osim toga dizajner sam treba da uradi vise verzija i posalje, da bi klijent odabrao onu koja mu se najvise svidja, al naravno to kosta i nije bas "jeftino" (10-30eur)

Kao sto postoje vrste Developmenta, tako isto i za dizain, tako i za jos mnogo drugih poslova...
to je idealni klijent, a posto takav (gotovo) ne postoji, moras se prilagodit svakome zasebno

Citat: instagr.am/twoblqck poslato Maj 21, 2023, 10:43:38 PRE PODNE
to je idealni klijent, a posto takav (gotovo) ne postoji, moras se prilagodit svakome zasebno

Ne znam sa kime vi radite, kod mene nije tako. Kod mene dolaze specificno klijenti koji zele modern-minimalistic tip dizajna, naravno sastanak sa klijentom i sve sto zeli, zamisli koje ima, boje, etc... - stavim na papir i imam potpunu slobodu da uradim sta zelim. Naravno napravim vise verzija koje prikazem klijentu, on odabere u kom smeru zeli i ostalo su detalji. Mnogo je lako raditi sa onima koji znaju sta NECE (ne zanima ih da se petljaju, izmisljaju toplu vodu), zato ne radim svakome. Naravno cena za tako nesto ide od 80eur pa cak do 400eur (naravno ima i jeftinije).
Posto je ovo SAMP forum - pricat cu sad direktno za isti. Ovde sam saradjivao sa dosta klijenata, uvek sam radio one-take (jedan prikaz/kreacija) i nikada nisam imao primedbu, zasto ? - Jako je bitno imati komunikaciju i znati sta da trazis od klijenta.
Nadam se da razumes o cemu pricam..

ps. klijent se prilagodjava prema tebi, ne ti prema njemu (on je dosao kod tebe da uzme usluge, ne ti kod njega), ako gledas kroz pare pa sebe upravljas prema drugima, izgubio si sebe na tom putu kao dizajnera...
Poslednja Izmena: Maj 21, 2023, 11:04:12 PRE PODNE od realnaith