Pitanje

Započeo Mixyz, Maj 08, 2023, 12:29:27 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Napravio sam sistem kompanija i sada sam napravio da igrac koji je zaposljen u kompaniju kod nekoga dostavi gorivo u cisternu , ali samo igrac koji Ima kompaniju dostavi gorivo , a igrac koji radi kod njega nece znaci on dodaje gorivo samo kada igrac koji ima kompaniju dostavi gorivo u skladiste , ali mene zanima kako da kada drugi igrac dostavi gorivo u skladiste , da se i tada stvori u cisternu gorivo? Evo Koda : https://pastebin.com/zMTgKRQa
Opširnije: //
Dodatno://

Uradio sam sledece izmenio sam ovako : KompanijaInfo[ 1 ][ kompGorivo ] +=500; i sada bilo koji igrac koji je zaposljen u kompaniju 1 moze da dostavi gorivo i radi sve super , ali sta ce biti sa igracima koji su zaposljeni u kompaniju 2 ? onda gorivo nece da se dostavi

Citat: Mixyz poslato Maj 08, 2023, 13:15:58 POSLE PODNE
Uradio sam sledece izmenio sam ovako : KompanijaInfo[ 1 ][ kompGorivo ] +=500; i sada bilo koji igrac koji je zaposljen u kompaniju 1 moze da dostavi gorivo i radi sve super , ali sta ce biti sa igracima koji su zaposljeni u kompaniju 2 ? onda gorivo nece da se dostavi
Ne razumem, stavio si da je new id = PI[ playerid ][ xKompanijaID ] znaci ako je igracu xKompanija 2 onda ce id biti 2, ako je xKompanija 3 id ce biti 3.

KompanijaInfo[ id ][ kompGorivo ] += 500; // ako je igrac xKompanija 2 onda ce cuvati za kompaniju id 2 itd itd.

new id = PI[ playerid ][ xKompanijaID ];

Promeni ovo u kod sto sam ti napisao ispod.
[pawn]
Kompanija_Refresh(id);
SaveKompanija( id);
Nafta_Refresh( id );
[/pawn]
Poslednja Izmena: Maj 09, 2023, 00:37:51 PRE PODNE od Goku ^