Pomoc oko skripte! (gubitak podataka??)

Započeo Andreus, April 29, 2023, 08:24:13 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozzz! Danas sam usao na svoj komp i napravio na svome ruteru port forwarding i hteo sam da pocnem server da vidim jesam li  uspeo napraviti port forwarding..
medutim kada sam server pokrenuo dobio sam runtime error 17..
Posle nekog istrazivanja odlucih da prekompajlam skriptu ali kad otvorih skriptu koju sam juce kompajlovo sada otvorim i nema nista..
doslovno imao sam preko 3000+ linija ispisanih a sada nijednu.
neznam da li bi mogao da nekako 'povratim' svoju skriptu preko ovih .xml ili .awx podataka jer mi oni izgledaju da su puni tj. da jos imaju podataka.

Evo sta mi pokaze kada pokrenem server
  Loaded.
Loading plugin: streamer

*** Streamer Plugin v2.9.6 by Incognito loaded ***

Loaded.
Loaded 2 plugins.

Started server on port: 7777, with maxplayers: 1000 lanmode is OFF.

Filterscripts
---------------
  Loaded 0 filterscripts.

Script[gamemodes/SGRPG.amx]: Run time error 17: "Invalid/unsupported P-code file format"
Failed to load 'gamemodes/SGRPG.amx' script.
Number of vehicle models: 0

Ako moze neko pomoci znacilo bi mi puno..  ;D

Pisi propalo. Jedino ako imas unikatne mape koje vredi izvlaciti onda da se pomucis oko toga, ali kod neces vratiti.

ako imas pwn fajl dobro je, ako ti je amx fajl 0KB nema od toga nista jer se mod nije kompajlovao do kraja

Pa ja imam te ostale podatke i oni imaju skoro pa istu kb velicinu kao pawno file ali pawno nema nista u sebbi.. ostali kao da su netaknuti..

I kada ovo uradim onda dobijem u pawno sve te podatke itd.??

A za taj windows restore nezz da li uopste imam..

Citat: Andreus poslato April 30, 2023, 07:50:52 PRE PODNE
I kada ovo uradim onda dobijem u pawno sve te podatke itd.??

A za taj windows restore nezz da li uopste imam..
Ako koristiš windows 10 idi na settings pa onda update&security pa onda idi na recovery i ispod reset pc ćeš vidjeti get started e klikni na to