[PRODAJEM] Instagram Account - 19.1k pratioca

Započeo Idk, April 18, 2023, 17:12:58 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: andr00- poslato April 19, 2023, 00:04:16 PRE PODNE
BL, entitet RS, Bosna i Hercegovina *
Banja Luka, vise ima ljudi koji pripadaju Srpske nacionalnosti nego Bosanske. Zato i jeste RS.

Citat: R' poslato April 19, 2023, 00:09:44 PRE PODNE
Banja Luka, vise ima ljudi koji pripadaju Srpske nacionalnosti nego Bosanske. Zato i jeste RS.
Grad gdje ja živim ima hrvatsku vecinu ali se svejedno nalazi u BiH, BL je u RS-u - jednom od BH entiteta, simple
btw. bosanska nacionalnost ne postoji te su u BiH konstitutivni Bosnjaci, Srbi i Hrvati

Citat: andr00- poslato April 19, 2023, 00:14:42 PRE PODNE
Grad gdje ja živim ima hrvatsku vecinu ali se svejedno nalazi u BiH, BL je u RS-u - jednom od BH entiteta, simple
btw. bosanska nacionalnost ne postoji te su u BiH konstitutivni Bosnjaci, Srbi i Hrvati
Kod mene možda ima 15 Bosnjaka, sve ostalo su Srbi zavisi kako u kom delu naravno ali vise se ističe brojka Srba nego Bosnjaka. A i ti Bošnjaci ko da nisu na ulicama roka Baja mali knindza i gas

Citat: R' poslato April 19, 2023, 00:17:30 PRE PODNE
Kod mene možda ima 15 Bosnjaka, sve ostalo su Srbi zavisi kako u kom delu naravno ali vise se ističe brojka Srba nego Bosnjaka. A i ti Bošnjaci ko da nisu na ulicama roka Baja mali knindza i gas
Sta zelis da kazes time ne kuzim? i kod nas se slusa npr. Thompson pa sam svaki dan na kavi sa Bosnjacima i u odlicnim odnosima smo svi

Galardo

*

mgWhosyGD

Idk

*

Citat: kim3205 poslato April 20, 2023, 02:29:05 PRE PODNE
kaje korist od toga ?
Pravljenje platforme za zajednicu, biznis sta god. Danas sve zahtjeva prisutnos na medijskim platformama a gradjenje jedne nije niti malo lagano