Sistem poslova

Započeo Borelli, April 11, 2023, 15:00:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Cao svima, danas bih hteo da vam predstavim sistem poslova. Imamo dva posla, posao dostavljac i posao prozivodjac oruzja.
Ukoliko u jednoj firmi koja je Gun Shop nestane produkata vlasnik ih narucuje i tada stize svima koji su zaposleni kao dostavljac poruka(porudzbina). Nakon sto neko prihvati porudzbinu, treba da ode do posla proizvodjac oruzja i da natovari oruzje. Nakon sto to uradi preko komande /locatebussines locira firmu.
Kao sto se vidi na slici, poslovi mogu da se kupe tako da kada neko obavi posao u firmu posla stize odredjena suma novca.

Ukoliko u poslu proizvodjac oruzja nema produkata, logicno dostavljac nece imati sta da natovari  i da isporuci. Samim tim ova dva posla su povezana.
A ukoliko je neka druga firma narucila koja nije Gun Shop, dostavljac ce ici na neko drugo mesto.
Jos uvek nisam sve zavrsio, treba da dodam jos nekoliko poslova tako da pisite preporuke ili primedbe.  :)

Posao dostavljac:

zanimljivo
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

zanimljivo nije jos vidjeno, mada ako ne budu ljudi aktivno narucivali produkte mislim ne bude bilo potrebe gubi smisao

Zanimljivo pohvale
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Mrvica poslato April 11, 2023, 15:23:31 POSLE PODNE
zanimljivo nije jos vidjeno, mada ako ne budu ljudi aktivno narucivali produkte mislim ne bude bilo potrebe gubi smisao
Razmišljao sam i o tome, najverovatnije ću dodati da će i pored ovih isporuka moći da izabere nekakvu drugu isporuku koja nema veze sa drugim poslovima niti biznisima

Citat: Borelli poslato April 11, 2023, 16:21:44 POSLE PODNE
Razmišljao sam i o tome, najverovatnije ću dodati da će i pored ovih isporuka moći da izabere nekakvu drugu isporuku koja nema veze sa drugim poslovima niti biznisima

Jeste da TextDrawovi nisu nesto ali ukoliko nema porudzbina, igrac moze komandom /delivery da izabere jednu rutu i da isporucuje random firmama.

Citat: Borelli poslato April 13, 2023, 16:02:38 POSLE PODNE
Jeste da TextDrawovi nisu nesto ali ukoliko nema porudzbina, igrac moze komandom /delivery da izabere jednu rutu i da isporucuje random firmama.

probaj mzd da nadjes nekog ko ce da radi sa tobom , mislim da ti radi tdove a ti skriptas bice jos lepse

Citat: Mrvica poslato April 13, 2023, 16:22:25 POSLE PODNE
probaj mzd da nadjes nekog ko ce da radi sa tobom , mislim da ti radi tdove a ti skriptas bice jos lepse
evo za tdove mogu i ja
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra