Abyss RPG/DM - v1.0.0

Započeo R'ㅤ, April 09, 2023, 23:52:09 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Naziv: Abyss RPG/DM

Izvorni (Skripter): Lukenzi (LVG)

Slike: https://imgur.com/a/JYZw5XX

Skripter: TRAXX - Mumitza

Download: https://github.com/rusic42O/abyss-project

Scan: https://www.virustotal.com/gui/url/0b89f34b2cac64947d7b1d5f08595ddf917ad5393ae1acb5a263711d176504d2/detection

Dodatno: Nista, pojedinci prodaju ovaj mod u 2023 godini a ja ne zelim da ljudi kupuju ovaj krs kad ga svaka budala moze imati. Mod generalno nikad nije zavrsen, ima par propusta kako u mysql-u tako i u samom modu moze se srediti i raditi (valjda) Naravno u folderima imate sve (.tde) fajlove za TextDrawove i ima par mapa u folderu. Fali par includova u pawn folderu kopajte po gitu skidajte snalazite se, srecno  :D

Aleksandre voleo bi da te rak nacne uz duzno postovanje

Citat: Mrvica poslato April 10, 2023, 00:00:10 PRE PODNE
Divno, hvala

p.s zamolio bih ljude u pm da me ne smaraju za includove i errore i ostale gluposti. Mod ne vredi fixati jer je generalno kod uzas, moze se izvuci mozda nesto lepo od sistema.

:)
Poslednja Izmena: April 10, 2023, 00:23:51 PRE PODNE od Mrvica

Poslednja Izmena: April 10, 2023, 00:26:55 PRE PODNE od R'

Rusicu mi smo bas zaredjali sa modovima xD

Fino
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Nostalgija ko malj udari, zar već 6 godina.. lijepo zamišljeno razlikovao se od drugih modova po idejama tad valjda zato imao jaku podršku samo loša realizacija, pogubio se u kodu ni sam nisam znao šta radim više bolje da se ne koristi

usput, kakav traxx.. :-[

Citat: Muma 2.0 poslato April 10, 2023, 19:21:05 POSLE PODNE
Nostalgija ko malj udari, zar već 6 godina.. lijepo zamišljeno razlikovao se od drugih modova po idejama tad valjda zato imao jaku podršku samo loša realizacija, pogubio se u kodu ni sam nisam znao šta radim više bolje da se ne koristi

usput, kakav traxx.. :-[
Iskreno, ko je sve spomenut u skripti tu je i dobio credits. Da slazem se oko nostalgije hahahah bilo je lepo vreme :D a kod da pogubi se covek dok lista, svakako ovo sam objavio kako ljudi ne bi "skemovali" ostale za pare posto prodaju ovo a pola njih vec ima ne zelim da se ljudi zajebu. Svakako zajednica je imala potencijala i lep je mod estetski :)

Ma bolesno cim je muma pravio mod, sjecam se dok se radio

Citat: R' poslato April 10, 2023, 19:23:08 POSLE PODNE
Iskreno, ko je sve spomenut u skripti tu je i dobio credits. Da slazem se oko nostalgije hahahah bilo je lepo vreme :D a kod da pogubi se covek dok lista, svakako ovo sam objavio kako ljudi ne bi "skemovali" ostale za pare posto prodaju ovo a pola njih vec ima ne zelim da se ljudi zajebu. Svakako zajednica je imala potencijala i lep je mod estetski :)

Ma nije on ništa ni radio nego kad sam dao nekome zajednicu on trebao bit skripter samo upisao sebe i eto al aj nema veze davno bilo hahahahaha
Nema kanta obična preloš kod još od Lukenzija, a nisam ni ja znao mnogo ali eto šta je tu je
Sve u svemu drago mi je što me podsjeti na ovo još kad sam danas otvorio pwn raw na mobitelu i malo prelistao ihh hahahaha lijepa vremena nema šta, a nažalost i neponovljiva

Citat: Mrvica poslato April 10, 2023, 00:00:10 PRE PODNE

Buraz sve mu možeš reći ... ali to niti neprijatelju ne možeš poželit :(
YOU CAN'T WIN IN LIFE IF YOU ARE LOSING IN YOUR MIND