Kladionica RL

Započeo rikiye, Mart 31, 2023, 04:49:06 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kladionica utakmice kao u rl
Deo skripte:
Pawno Code: [Izaberi]
Nikad se nisam susretao sa necim ovakvim, vjerovatno se neki api koristi iako nisam ni to nikad radio, ne trazim da mi neko servira sistem nego da me uputi sta mi treba da bi to mogao izvesti. Hvala
Ecuador Online Gaming Community Founder

dsc.gg/ecuador-rp

Iskreno taj sistem sam video na par servera mislim da sam video po ru sajtovim taj sistem pogledaj nisam siguran kako se povezuje sa rl utakmicama :D

Citat: Sablje poslato Mart 31, 2023, 04:58:10 PRE PODNE
Iskreno taj sistem sam video na par servera mislim da sam video po ru sajtovim taj sistem pogledaj nisam siguran kako se povezuje sa rl utakmicama :D
nema sta da povezuje admin doda utakmicu primer czv ptz i doda kvotu za 1 doda za 2 doda na x posle kad se zavrsi ta tekma admin upise konacan rezultat
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Mozes i preko API-ja uzmes API Key na sajtu kladionice i saljes requestove i tako dobijas utakmice, kvote itd.

Citat: njoBe_ poslato Mart 31, 2023, 11:55:15 PRE PODNE
Mozes i preko API-ja uzmes API Key na sajtu kladionice i saljes requestove i tako dobijas utakmice, kvote itd.
Na EW je kladionica isla preko APIa, https://rapidapi.com/api-sports/api/api-football, malo je komplikovano dodati utakmicu al nije lose, live rezultati

Da da, ali jednom kada napravis onda ne razmisljas, server automatski stavlja i makinje. Citao sam malo dokumentaciju u sustini mozes i zatrazit u JSON formatu pa iz njega parsovati, a mozes i direktno. Iskreno nisam imao toliko volje da to dalje proucavam, ali moze se svasta napraviti tipa vrijeme da se mijenja naspram vremena u RL itd.

Citat: Rafael Garcia poslato Mart 31, 2023, 12:29:29 POSLE PODNE
Na EW je kladionica isla preko APIa, https://rapidapi.com/api-sports/api/api-football, malo je komplikovano dodati utakmicu al nije lose, live rezultati

e bravo, to sam htio

dsc.gg/ecuador-rp

ako neko zna detaljnije malo objasniti neka pise

dsc.gg/ecuador-rp

Citat: riiki.exe poslato Mart 31, 2023, 16:29:55 POSLE PODNE
ako neko zna detaljnije malo objasniti neka pise

Pa receno je detaljnije...

Citat: realnaith poslato Mart 31, 2023, 16:36:29 POSLE PODNE
Pa receno je detaljnije...

procitao par puta evo, skontao hvala vam svima

dsc.gg/ecuador-rp

Citat: undefined poslato Mart 31, 2023, 08:57:05 PRE PODNE
nema sta da povezuje admin doda utakmicu primer czv ptz i doda kvotu za 1 doda za 2 doda na x posle kad se zavrsi ta tekma admin upise konacan rezultat

zasto bi admin pravio sebi posao ako mozes da koristis api?

ne znam bas da je Api integracija u samp gmove na nekom zavidnom nivou niti znam dobru biblioteku za to, ali vjerujem da ima nacin da okines get request i handleujes response body na nacin koji tebi odgovara kao sto to radi FE na novim aplikacijama i novim tehnologijama

tako da mislim da ce ti bit najteze naci kladionicu ciji ti api odgovara, jer moras imat tebi odgovarajuce request parametre jer vjerovatno neces da getas 50000 parova, mozda cak da napravis direktan insert u bazu ili
socket da koristis, imas dosta dosta nacina vjerujem, i svaki automatizirani je bolji od tog da sve pratis manuelno

edit: probaj ovo https://github.com/Southclaws/pawn-requests
Poslednja Izmena: Mart 31, 2023, 22:17:26 POSLE PODNE od Slade

Koristi API ako hoces sistem koji nece zavisiti od tvojih admina. Vecina servera (zbog broja utakmica koji dodaju, jednostavnosti i cijene APIja) koriste sistem gdje admin mora da dodaje utakmice i edituje rezultate maunuelno. Sto se tice APIja ima ih dosta ali svi betting API sa nekim pristojnim brojem requestova kostaju po 30/40e+ mjesecno. To je vjerovatno jedan od razloga zasto slabo ko koristi APIje da bi napravio ovaj sistem.

Sto se tice getovanja live rezultata utakmica trebao bi da trazis webhookove za to.

to i jeste mana, kada se izracuna oko 16 requestova dnevno dobijes otprilike ako je 500 mjesecno sto je malo mada moze se podijeliti na svaka 3 sata i da se ostavi opcija da se rucno izvrsi request preko komande ili slicno.. bilo bi kasnjenja ali ono kolko para toliko muzike