Nece da se dostavi rob kao PD, ali sve radi uredno kod krimi org pomoc

Započeo andreo.pwn, Mart 29, 2023, 16:01:32 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Nece da se dostavi rob stvori se sve na ledjima i to ali kada hocu da dostavim kao da nisam usao u marker
Deo skripte: [pawn]Imas sliku, ako neko moze pomoci bilo bi mi od koristi znaci za krimi org sve radi
ali za PD valjda nisam nesto dobro uradio probao sam sam ali ne ide, ako neko zna nek pomogne hvala :D[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://ibb.co/D48tqYv
Samo da napomenem da sam sve stavio pod OnPlayerPickUpDynamicPickup i to tako da sam to ok uradio nego valjda provjeru nisam okej ali ne mogu skontati gdje je problem
Poslednja Izmena: Mart 29, 2023, 16:03:08 POSLE PODNE od andreo.pwn

cekaj ti provjeravas da li je pokupio neki BANKA_PICKUP i unutar toga provjeravas da li je pokupio VRECA_PICKUP..

Citat: andreo.pwn poslato Mart 29, 2023, 16:01:32 POSLE PODNE
Problem(error/warning): Nece da se dostavi rob stvori se sve na ledjima i to ali kada hocu da dostavim kao da nisam usao u marker
Deo skripte: [pawn]Imas sliku, ako neko moze pomoci bilo bi mi od koristi znaci za krimi org sve radi
ali za PD valjda nisam nesto dobro uradio probao sam sam ali ne ide, ako neko zna nek pomogne hvala :D[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://ibb.co/D48tqYv
Samo da napomenem da sam sve stavio pod OnPlayerPickUpDynamicPickup i to tako da sam to ok uradio nego valjda provjeru nisam okej ali ne mogu skontati gdje je problem
Imaš dvije zagrade viška a te su na liniji 24975 i 24992 ako me moje oči ne varaju

Ukratko da skratim, pogledaj od linije 24995 kako je pa vidit ćeš i sam da ima višak zagrada
Poslednja Izmena: Mart 29, 2023, 16:54:41 POSLE PODNE od Ivo Dev

Citat: Ivo Dev poslato Mart 29, 2023, 16:52:58 POSLE PODNE
Imaš dvije zagrade viška a te su na liniji 24975 i 24992 ako me moje oči ne varaju

Ukratko da skratim, pogledaj od linije 24995 kako je pa vidit ćeš i sam da ima višak zagrada

ukratko da skratis duza ti ta druga recenica nego prva lol

Citat: andreo.pwn poslato Mart 29, 2023, 16:01:32 POSLE PODNE

posalji prethodni kod gdje kreira pickup i sve te stvari
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento