[FA] Family Alert Roleplay

Započeo Gospodar, Mart 26, 2023, 14:10:04 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Citat: Gospodar poslato Mart 31, 2023, 14:23:33 POSLE PODNE
Rekao sam ti umesto sto volis da popujes svima  ??? Udji na srw get cu te samo mi se javi na /askq i port cu te videces dacu ti 100k da probas sistem

Gde popujem ? Moze preciznije to ?

Bukv si opisao sistem i dao sliku, sto bih ulazio uopste na server, zanima me samo kako ti nezivi objekat moze dati nesto (prednost u igri random) :D

Citat: realnaith poslato Mart 31, 2023, 14:26:27 POSLE PODNE
Gde popujem ? Moze preciznije to ?

Bukv si opisao sistem i dao sliku, sto bih ulazio uopste na server, zanima me samo kako ti nezivi objekat moze dati nesto (prednost u igri random) :D
Nemoj se pravis pametan onda molim te <3  :-*
Znam zasto sam napisao da nigde nije vidjeno ovako nesto zato sto se random dobija ne samo pare

Zar ovo nije roleplay gamemode? Tužno

Citat: choppa100 poslato Mart 31, 2023, 14:27:34 POSLE PODNE
Kakve veze je to da li je ovo Roleplay GM?
Uzecemo primer BrajanTov server OS gde je RP pa imaju X sistem za pare itd - Krenucu od MobOS Zlatna Groznica Luckywheel i to je RP Mod Tako da pre nego sto krenes da seres nesto razmisli sta pricas i pises  :-* :-*

Citat: Gospodar poslato Mart 31, 2023, 14:27:23 POSLE PODNE
Nemoj se pravis pametan onda molim te <3  :-*
Znam zasto sam napisao da nigde nije vidjeno ovako nesto zato sto se random dobija ne samo pare

To nije vidjeno ? Kako se to razlikuje cak i od onoga da neko iz staff-a seta, etc ? Isti kurac u sustini, vec vidjeno 1000x :D

Ne pravim se pametan, samo ti sebe pravis glupim pa ja ispadam.pametan ;)

Citat: choppa100 poslato Mart 31, 2023, 14:27:34 POSLE PODNE

ROLEPLAY HAHAHAHAHAHHAHAHAHAA

(zaboravljas kako to funkcionise na balkanu kada kazes "roleplay")
Citat: Gospodar poslato Mart 31, 2023, 14:28:48 POSLE PODNE
Uzecemo primer BrajanTov server OS gde je RP pa imaju X sistem za pare itd - Krenucu od MobOS Zlatna Groznica Luckywheel i to je RP Mod Tako da pre nego sto krenes da seres nesto razmisli sta pricas i pises  :-* :-*

Poredis OS koji nije RP server niti u jednoj biti servera... To sto vi nazivate svasta RP ne znaci da jeste... Da znas ista o RPu cutao bi i pokrio se usima.
Poslednja Izmena: Mart 31, 2023, 14:30:55 POSLE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Mart 31, 2023, 14:29:24 POSLE PODNE
To nije vidjeno ? Kako se to razlikuje cak i od onoga da neko iz staff-a seta, etc ? Isti kurac u sustini, vec vidjeno 1000x :D

Ne pravim se pametan, samo ti sebe pravis glupim pa ja ispadam.pametan ;)

ROLEPLAY HAHAHAHAHAHHAHAHAHAA

(zaboravljas kako to funkcionise na balkanu kada kazes "roleplay")

Ako vas vec zanima kako izgleda pravi *Roleplay* Idite na Coa HardRP server pa vidite.. Samo prekinite da serete po temi
X servera sebe naziva Roleplay pa ni R od Roleplay

Citat: Gospodar poslato Mart 31, 2023, 14:30:34 POSLE PODNE
Ako vas vec zanima kako izgleda pravi *Roleplay* Idite na Coa HardRP server pa vidite.. Samo prekinite da serete po temi

Znamo kako izgleda, samo ne postoji HardRP server, postoji samo Roleplay...

Ne seremo mi po temi nego iznosis nebuloze, a to koliko servera sebe naziva Roleplay nije na nama da govorimo, mada tom cirkusu pripadas i ti ocigledno :)

Citat: realnaith poslato Mart 31, 2023, 14:32:30 POSLE PODNE
Znamo kako izgleda, samo ne postoji HardRP server, postoji samo Roleplay...

Ne seremo mi po temi nego iznosis nebuloze, a to koliko servera sebe naziva Roleplay nije na nama da govorimo, mada tom cirkusu pripadas i ti ocigledno :)
Ja kada sam poceo da igram SAMP ti nisi znao sta je SAMP - Sigurno posto vrv ne znas za prvi Balkanski SAMP server - Balkan Express 2009-2011/12

Citat: Gospodar poslato Mart 31, 2023, 14:34:35 POSLE PODNE
Ja kada sam poceo da igram SAMP ti nisi znao sta je SAMP - Sigurno posto vrv ne znas za prvi Balkanski SAMP server - Balkan Express 2009-2011/12

Koicodencija jer sam na tom serveru poceo, pricas nekome o SAMP-u koji ke bio tu dok je markoni bio glava u toj prici a posle zbog raspada gamemod-a izgasio sve i batalio... Nemoj da mislis da su svi klinci na ovom forumu, zato sto mi prvi nalog postoji ovde skoro deceniju.

Btw BExpress nije prvi balkanski samp server...

Citat: Gospodar poslato Mart 31, 2023, 14:28:48 POSLE PODNE
apsolutno ništa od toga nije validno

Citat: Gospodar poslato Mart 31, 2023, 14:30:34 POSLE PODNE
da išta znaš o igranju uloga, znao bi je city of angels gori server čak i od onih koje si naveo u prethodnom komentaru, jer se radi organizovan role-play, što je gore i od light role-play servera
a da ne pričamo o onim tragičnim brawlovima koji su se radili, forsira se law role-playing, a osoblje su deca od po 18-19 godina

da si bio tu 10ih video bi šta je pravi eastcoast role-play
Poslednja Izmena: Mart 31, 2023, 14:55:09 POSLE PODNE od choppa100

Citat: choppa100 poslato Mart 31, 2023, 14:54:01 POSLE PODNE
apsolutno ništa od toga nije validno
da išta znaš o igranju uloga, znao bi je city of angels gori server čak i od onih koje si naveo u prethodnom komentaru, jer se radi organizovan role-play, što je gore i od light role-play servera
a da ne pričamo o onim tragičnim brawlovima koji su se radili, forsira se law role-playing, a osoblje su deca od po 18-19 godina

da si bio tu 10ih video bi šta je pravi eastcoast role-play

Slazem se za sve ovo napisano za CoA, ma da kod nas nisi imao neku alternativu, jedini su zapravo gledali da prave neke roleplay 'akcije', na svim drugim serverima navedes pravila, udjes u org/faction i samo se rokas

Stigao nam je i TS3 & FB Stranica
IP TS3: 87.98.245.80:9998
Facebook Stranica: https://www.facebook.com/profile.php?id=100091797840403

Odluceno je da neko vreme server bude ZATVOREN. Uskoro se vracamo na zimu kada uradimo sve bagove fiksamo takodje i kada nadjemo ozbiljnu Administraciju vidimo se na zimu opet

Pozdrav svima u dogovoru sa Skripterom @Velko odluceno je da server opet otvorimo sa novim modom.. Nece biti isti
Open je najavljen za 11.6 u 20:00h
Sa Novom IP Adresom servera

Citat: Gospodar poslato Maj 21, 2023, 14:58:35 POSLE PODNE
Pozdrav svima u dogovoru sa Skripterom @Velko odluceno je da server opet otvorimo sa novim modom.. Nece biti isti
Open je najavljen za 11.6 u 20:00h
Sa Novom IP Adresom servera

Prvo se nade mod pa se uradi pa se otvara server, ne otvara se nesto i da se svako 7 dana mjenja mod.

Poz 8)
Marketing Associate[/url]
Graphic Designer
UI/UX Designer
Instagram