MySql , kako povezati na host?

Započeo 38amke, Mart 19, 2023, 19:22:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav braco, moze li mi neko pomoci kako da spojim MySql na host ?
Probao sam preko xampp, ali samo radi na local hostu.. ?
- Graphic Designer
- Web Developer
- SA:MP Scripter
- TextDraw Maker

Citat: mikicaca poslato Mart 19, 2023, 19:22:28 POSLE PODNE
Isto kao i za localhost, samo sto na hostu imas poseban link za sql

nemojte pricati o stvarima koje ne znate...

na hostu ces dobiti posebno username, sifru, password ime databaze i IP adresu na koju spajas bazu.. spojis se na phpmyadmin sa tim userom i sifrom uploadas bazu, u skripti promijenis podatke na one koji su ti dati i to je to.

Citat: njoBe_ poslato Mart 19, 2023, 20:51:50 POSLE PODNE
nemojte pricati o stvarima koje ne znate...

na hostu ces dobiti posebno username, sifru, password ime databaze i IP adresu na koju spajas bazu.. spojis se na phpmyadmin sa tim userom i sifrom uploadas bazu, u skripti promijenis podatke na one koji su ti dati i to je to.
Probat cu, uglavnom hvala na pomoci.  ;)
- Graphic Designer
- Web Developer
- TextDraw Maker

Zasto zelite da radite nesto sto ne znate ? Nauci osnove.

Citat: mikicaca poslato Mart 19, 2023, 19:22:28 POSLE PODNE
Javi mi se privatno pa ću da ti riješim to, radio sam to već pa znam kako

Citat: Ivo Dev poslato Mart 20, 2023, 10:05:20 PRE PODNE
Javi mi se privatno pa ću da ti riješim to, radio sam to već pa znam kako
Ivo, sad se opet petljas u stvari koje ni sam ne razumes. Da, mozda si odradio par puta, da mozda je radilo, ali znam sigurno da ne razumes to. Ne shvati pogresno, ali ti sam sebe dizes na sprdnju sa ovakvim postovima a onda se cudis zasto te prozivaju i ljutis se.

Mnogo iskusniji clanovi foruma nisu odgovorili nista posto je nekad pametnije precutati nego ispasti glup. Osim toga poenta je da mu se objasni i da on sam shvati a ne da se odradi za njega posto opet kasnije nece znati. Jedina gora situacija je kad neko ne zna i objasni nekome pogresno pa i on to nauci pogresno (a to je citav problem balkan samp foruma)

Citat: User Banned poslato Mart 20, 2023, 11:52:59 PRE PODNE
Ivo, sad se opet petljas u stvari koje ni sam ne razumes. Da, mozda si odradio par puta, da mozda je radilo, ali znam sigurno da ne razumes to. Ne shvati pogresno, ali ti sam sebe dizes na sprdnju sa ovakvim postovima a onda se cudis zasto te prozivaju i ljutis se.

Mnogo iskusniji clanovi foruma nisu odgovorili nista posto je nekad pametnije precutati nego ispasti glup. Osim toga poenta je da mu se objasni i da on sam shvati a ne da se odradi za njega posto opet kasnije nece znati. Jedina gora situacija je kad neko ne zna i objasni nekome pogresno pa i on to nauci pogresno (a to je citav problem balkan samp foruma)
Odjebi

//lock samo dzaba se svadjaju i spamaju temu
- Graphic Designer
- Web Developer
- TextDraw Maker