myserver | osnovni gamemode

Započeo devster, Mart 10, 2023, 20:00:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Ivo Dev poslato April 03, 2023, 15:29:52 POSLE PODNE
Odjebi od seronje

Ae pali sa teme imbecilu mali, nemoj mi negativu unosoti ovde

Citat: realnaith poslato April 03, 2023, 15:35:06 POSLE PODNE
Ae pali sa teme imbecilu mali, nemoj mi negativu unosoti ovde
ne znam sta vam je manite se decka prvi ste ga napali sta ne sme da vam uzvrati ?

Citat: Mrvica poslato April 03, 2023, 15:45:56 POSLE PODNE
ne znam sta vam je manite se decka prvi ste ga napali sta ne sme da vam uzvrati ?

Nije njemu nista receno nego meni, lik se sam pronalazi i kaci bez potrebe...

Citat: realnaith poslato April 03, 2023, 15:48:47 POSLE PODNE
Nije njemu nista receno nego meni, lik se sam pronalazi i kaci bez potrebe...
svi smo napisali bump zasto on ne sme ?

Citat: Mrvica poslato April 03, 2023, 15:53:34 POSLE PODNE
svi smo napisali bump zasto on ne sme ?

Ako prelistas poruke videt ces da MVP aka Aezakmi uvek baca ovako neki komentar i upucen je meni, svi to znaju i niko se ne pronalazi, niti na jednoj temi... Ako se sam pronadjes i prihvatis kao da je tebi receno, ne mora da znaci da jeste, samo se pronalazis svuda bez razloga, ako me kontas. Upuceno je meni...
Poslednja Izmena: April 03, 2023, 15:57:43 POSLE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato April 03, 2023, 15:55:45 POSLE PODNE
Ako prelistas poruke videt ces da MVP aka Aezakmi uvek baca ovako neki komentar i upucen je meni, svi to znaju i niko se ne pronalazi, niti na jednoj temi... Ako se sam pronadjes i prihvatis kao da je tebi receno, ne mora da znaci da jeste, samo se pronalazis svuda bez razloga, ako me kontas. Upuceno je meni...
kontam nego se on pronaso vrv iz razloga sto gde god uhvatite priliku gledate da ga isprovocirate ili isprozivate na neki nacin

Citat: Mrvica poslato April 03, 2023, 16:13:50 POSLE PODNE
kontam nego se on pronaso vrv iz razloga sto gde god uhvatite priliku gledate da ga isprovocirate ili isprozivate na neki nacin

Sam sebe lik provocira i spusta, mi samo ukazemo na to, a veruj dokaza za to imam milion...

To sto se on pronalazi u tome to je njegov problem, natalon i ja se sprdamo to, kao i uvek

ne kenjaj

Citat: realnaith poslato April 03, 2023, 16:36:32 POSLE PODNE
Ne volim ovakav recnik al imas poentu haha

A sta si ti neki milan stankovic, ides da se zamonasis i te stvari a