Ivo Developer

Započeo Ivo Developer, Mart 08, 2023, 21:47:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Vaše ime po mogućnosti i prezime: Ivo Devejloper
Gde živite i gde ste rođeni: Okolina zagreba
Koliko imate godina: 16.6
Kako ste saznali za balkan-samp.com forum: Pametan sam pa sam skontao
Vaše misljenje o forumu: Mnogo mi je pomogao da postanem profesionalni full stack developer
Sa kojeg servera dolazite (ne smete stavljati IP servera i forum tog servera): Vostic Development proffesional Team
Koliko dugo igrate SA:MP: 8 Godine
Da li Skriptate ili Mapate: Sve, ja sam full stack developer
Napišite nam nešto o sebi: Pozdrav ja sam Ivo i bavim se web developmentom, full stack developer sam, takodje skripter i maper, znam i tdove. Discord developer sam i hoster, radim i ddos, ako kome treba. Ako ste culi da sam skamer nisam to je pricao neki debil kako nisam uradio nista a placen sam, ja znam da radim i ne trazim pomoc na forumu cak ni za warning 219, ja znam da radim....
[/b]
My name is Ivo, i'm the best developer in balkan region.

Jos jedna krindzara od malca na forumu  ::)
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Dobrodosao
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Agent 47 poslato Mart 08, 2023, 22:05:42 POSLE PODNE
Jos jedna krindzara od malca na forumu  ::)
Ma pusti ga lažni profile ljudi prave ko mutavi

Citat: Ivo Dev poslato Mart 08, 2023, 22:37:24 POSLE PODNE
Ma pusti ga lažni profile ljudi prave ko mutavi
aj fejkaro paljba ja sam real
My name is Ivo, i'm the best developer in balkan region.

Jedini pravi real je realnaith.

Ne znam kako vam je zanimljivo zajebavati covjeka koji ima problema s bolešću. Nasao se neki pametni da ismijava ljude po forumu, sramota  :o
**#one&only**
**#qwerty**

Citat: qwertyy poslato Mart 09, 2023, 00:15:29 PRE PODNE
Ne znam kako vam je zanimljivo zajebavati covjeka koji ima problema s bolešću. Nasao se neki pametni da ismijava ljude po forumu, sramota  :o

Ko njega ismeva zbog bilo cega osim gluposti i debilizama koje pise ? Osim toga znaci opravdano je jer se ponasa tako kako se ponasa, psuje drugima i vredja, pravi se pametan i naziva raznim titulama profesija za koje ne da ne zna znacenje, ne zna ni sta su zapravo...

Citat: realnaith poslato Mart 09, 2023, 07:59:12 PRE PODNE
Ko njega ismeva zbog bilo cega osim gluposti i debilizama koje pise ? Osim toga znaci opravdano je jer se ponasa tako kako se ponasa, psuje drugima i vredja, pravi se pametan i naziva raznim titulama profesija za koje ne da ne zna znacenje, ne zna ni sta su zapravo...
opet sta ti glumis retarda i stavljas njegove slike po forumu i sta sve pises ljigo ona bez srama

Citat: Mrvica poslato Mart 09, 2023, 09:25:47 PRE PODNE
opet sta ti glumis retarda i stavljas njegove slike po forumu i sta sve pises ljigo ona bez srama

Vidis li uopste cija je ovo tema :D

Usput, znaci mi svi na ovom forumu smo krivi jer lik ide i jebe mater ljudima, pise kako je sve zivo oko developmenta a ne zna 219 warning resiti, takodje lik je uzeo pare za nesto sto je zna da uradi, nije uradio, sto ga cini skamerom. Svaka slika koja je piblic objavljena je slobodna za koriscenje (osim brand-name/logotipa/autorska prava). Boli me kurac, svi vi ste lazni moralisti jebeni, koji nemate jedan jedini argument, tako da slobodno mozete da se sagnete i popusite mi kurac.
Poslednja Izmena: Mart 09, 2023, 09:55:15 PRE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Mart 09, 2023, 09:49:02 PRE PODNE
Vidis li uopste cija je ovo tema :D

Usput, znaci mi svi na ovom forumu smo krivi jer lik ide i jebe mater ljudima, pise kako je sve zivo oko developmenta a ne zna 219 warning resiti, takodje lik je uzeo pare za nesto sto je zna da uradi, nije uradio, sto ga cini skamerom. Svaka slika koja je piblic objavljena je slobodna za koriscenje (osim brand-name/logotipa/autorska prava). Boli me kurac, svi vi ste lazni moralisti jebeni, koji nemate jedan jedini argument, tako da slobodno mozete da se sagnete i popusite mi kurac.
:D Covjek ima problema i ti se palis sto te vrijeda koliko si jadan i glup.
**#one&only**
**#qwerty**

Citat: qwertyy poslato Mart 09, 2023, 10:30:32 PRE PODNE
:D Covjek ima problema i ti se palis sto te vrijeda koliko si jadan i glup.

Nisam rekao za mene nego generalno, mene te stvari ne doticu, nego je retardirano. Osim toga napali ste mene ni krivog ni duznog, niti sam prvi to uradio, niti sam uradio bilo sta osim sto sam prikazao o njemu realisticnije nego on sam.