Kordinate 0 0

Započeo desibro, Mart 05, 2023, 19:46:16 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Skripta koju koristim: HRSP
Detaljan opis problema: Od cele skripte nigde ne stoje 0 ,0 kordinate za spawnanje , a ja konstatno propadam na 0 , 0 ali samo u slucaju kad umirem ili tipa kad ulazim na server stvori me na 0 ,0 i odma porta gde vec trebam spawn,kuca ili org. Gledao sam include i scriptfiles ali nigde ne stoji .
Dio skripte://
Neke slike/video za lakse dobivanje pomoci(neobavezno): //

Imaš li uošte SetSpawnInfo u skripti?

da pogodim u onplayerspawn mu setas spawn info

Citat: njoBe_ poslato Mart 05, 2023, 21:15:47 POSLE PODNE
da pogodim u onplayerspawn mu setas spawn info
Nije al pazi ovo imam funkciju BolnicaSpawn i zelim da koristim ali je problem sto su mi potrebne i neke stvari iz SetSpawnInfo sad.

A stavi to u neku promjenjivu i samo drugim funkcijama postavis

Citat: njoBe_ poslato Mart 06, 2023, 20:19:59 POSLE PODNE

Mislis da zna sta to znaci ? Nek nauci osnove prvo.

Citat: njoBe_ poslato Mart 06, 2023, 20:19:59 POSLE PODNE
Moram prvo da nadjem bug jebiga nista mi ne znaci samo ovako.

Citat: realnaith poslato Mart 06, 2023, 22:54:24 POSLE PODNE
Mislis da zna sta to znaci ? Nek nauci osnove prvo.
A izvini ti si ispao iz one stvari svim znanjem ovog sveta...

Citat: desibro poslato Mart 06, 2023, 23:25:40 POSLE PODNE
A izvini ti si ispao iz one stvari svim znanjem ovog sveta...

Ja ne znam koji je vama kurac vise. Najbolja pomoc za tebe je da naucis proklete mrtve jebene osnove, koje nisu uopste teske da bi mogao da razumes sta ti se prica... Ovo je bukv jako prosto za resiti, ovo cak nije ni bag nego tvoja nepismenost u kodu. Nauci jebene osnove. Ja prvi nisam dolazio da placem i molim po forumu za bilo sta niti da trazim od drugih nesto sto svakako necu razumeti, nego sam prvo naucio pa onda uzeo da radim. Zamisli zaposlis se kao varioc, nisi naucio da varis i uzmes da varis i svaki sekund pitas kako, sta ? Imam problem ne mogu resiti. Pa zato sto ne znas to da radis, jer nisi naucio osnove toga...
Poslednja Izmena: Mart 07, 2023, 08:06:15 PRE PODNE od realnaith

Citat: realnaith poslato Mart 07, 2023, 08:04:25 PRE PODNE
Ja ne znam koji je vama kurac vise. Najbolja pomoc za tebe je da naucis proklete mrtve jebene osnove, koje nisu uopste teske da bi mogao da razumes sta ti se prica... Ovo je bukv jako prosto za resiti, ovo cak nije ni bag nego tvoja nepismenost u kodu. Nauci jebene osnove. Ja prvi nisam dolazio da placem i molim po forumu za bilo sta niti da trazim od drugih nesto sto svakako necu razumeti, nego sam prvo naucio pa onda uzeo da radim. Zamisli zaposlis se kao varioc, nisi naucio da varis i uzmes da varis i svaki sekund pitas kako, sta ? Imam problem ne mogu resiti. Pa zato sto ne znas to da radis, jer nisi naucio osnove toga...
O nee necemo ovako prosto ne znam sve raditi nisam genije al isto nije sramota ni pitati to sto si ti bezobrazan nije moj problem.

Citat: desibro poslato Mart 07, 2023, 08:31:17 PRE PODNE
O nee necemo ovako prosto ne znam sve raditi nisam genije al isto nije sramota ni pitati to sto si ti bezobrazan nije moj problem.

Kako sam to bezobrazan tacno ? Tako sto sam ti dao savet zapravo koji ce ti pomoci :D

Citat: realnaith poslato Mart 07, 2023, 09:07:19 PRE PODNE
Kako sam to bezobrazan tacno ? Tako sto sam ti dao savet zapravo koji ce ti pomoci :D
Bezobrazan si jednostavno ja nisam ovde dosao da placem vec ovime ucim a opet ponavljam nije sramota pitati pa cak i da je osnovno u pitanju. :)