Otvaranje servera

Započeo Agent 47, Februar 28, 2023, 20:38:26 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Ako hoćeš otvoriti ti ga otvori podržat ću te

Nema ti od toga ništa bez iskustva, eventualno budžeta za veći projekat

Citat: niggas aint smilin poslato Mart 02, 2023, 16:06:18 POSLE PODNE
Nema ti od toga ništa bez iskustva, eventualno budžeta za veći projekat

Pa da nemam iskustva ne bih ni pokusavao na sampu sam od 2014
Es ist nicht alles Gold, was glänzt

Citat: Agent 47 poslato Mart 02, 2023, 20:39:12 POSLE PODNE
Pa da nemam iskustva ne bih ni pokusavao na sampu sam od 2014
Da imaš iskustva ne bi pitao na forumu za pomoć oko pokretanja projekta

Citat: niggas aint smilin poslato Mart 02, 2023, 22:22:38 POSLE PODNE
Da imaš iskustva ne bi pitao na forumu za pomoć oko pokretanja projekta
Recimo da hoce da okupi ljude sa istom zeljom, i gde bi svako uzeo deo poslao pri izradi... Lakse je kada dva coveka rade na projektu nego jedan da radi sve, to valjda treba da je jasno svima.

Citat: whoME poslato Mart 02, 2023, 22:32:34 POSLE PODNE
Recimo da hoce da okupi ljude sa istom zeljom, i gde bi svako uzeo deo poslao pri izradi... Lakse je kada dva coveka rade na projektu nego jedan da radi sve, to valjda treba da je jasno svima.
Da je išta ljudima jasno ne bi bili u ovakvoj situaciji sa sa-mp/open.mp zajednicom, dobra pomoć se ne traži na forumu od ljudi o kojima ne znaš ništa, ni ko su, ni šta su, od neiskusnih ljudi bez dobrog znanja, jer naravno da niko sa dobrim znanjem, ko ceni svoj rad, neće pristati raditi na projektu besplatno sa čovekom kojeg prvi put vidi (ne vidi) u svom životu

Ajde ne lupetaj, ja sam preko ovog foruma upoznao dosta ljudi, sa nekima sam i kafu popio. Sa jednim radim projekte vezane za izradu web aplikacija..
Forum i sluzi u tu svrhu da okupi ljude istih interesovanja. Server moze da otvori onaj ko voli kodiranje i ko ce uzivati u onom sto napravi na serveru da drugi koriste u zabavu, meni je hobi da drzim hosting i zadovoljstvo mi je da vidim sto vise uzetih free servera.

Citat: whoME poslato Mart 02, 2023, 23:01:14 POSLE PODNE
Ajde ne lupetaj, ja sam preko ovog foruma upoznao dosta ljudi, sa nekima sam i kafu popio. Sa jednim radim projekte vezane za izradu web aplikacija..
Forum i sluzi u tu svrhu da okupi ljude istih interesovanja. Server moze da otvori onaj ko voli kodiranje i ko ce uzivati u onom sto napravi na serveru da drugi koriste u zabavu, meni je hobi da drzim hosting i zadovoljstvo mi je da vidim sto vise uzetih free servera.
Lupetam? Nisi razumeo ni delić poruke koje sam prethodno napisao. Ali eto, sa kim će raditi ovde, majke ti? Ne može bilo ko razviti uspešan projekat

Citatko ce uzivati u onom sto napravi na serveru da drugi koriste u zabavu
Pa neće ni napraviti, to i jeste poenta

Kod nas ne postoji apsolutno nijedan dobar server, to je činjenica, a ti misliš da će neki dečko koji se juče pojavio uspeti napraviti jedan takav? Ne ide to tako
Ovde pričam samo o uspešnim sranjima, ne zanimaju me serveri za zabavu sa 10 igrača