Karakterizacija

Započeo desibro, Februar 22, 2023, 21:47:31 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Ovo sam nazvao RandomStory Player te zelim da cujem misljenje i ostalih.
Opširnije: Znate ono kada se predstavljate ingame pricate navodno o teskom zivotu koji vas je zadesio ingame. Znaci registrujete se na server i kreirate svog karaktera : kosa , skin i tako jos neke stvari te onda pocinje scena i jos neke stvari poput price te osobe . Ovo bi znacilo da neki igrac moze da zapocne svoj RolePlay u sumi sa oruzjem a neki sa 150$ dok neki imaju vec licnu kartu a neki ne i tako da kazemo sve moguce varijante .
Dodatno: /

Citat: njoBe_ poslato Februar 22, 2023, 22:06:52 POSLE PODNE
Dobro i sta s tim sad
Pa drugacije je prosto ai mislim da bi bolje bilo da svaki nov igrac startuje sa nekim random resursom.

Gde god da sam igrao igraci su u startu imali milion , vipa ili tako nesto slicno.

Pa sta ces das mu 10 metaka u pistolju i da puca saksiju cvijeca koja se pomijera i kad je pogodi da dobije meso zeca i da trazi kremen i drva da upali vatru.. Ne kontam ne igramo majnkraft

Citat: njoBe_ poslato Februar 22, 2023, 22:11:52 POSLE PODNE
Pa sta ces das mu 10 metaka u pistolju i da puca saksiju cvijeca koja se pomijera i kad je pogodi da dobije meso zeca i da trazi kremen i drva da upali vatru.. Ne kontam ne igramo majnkraft
Brate jebiga neko slece na aerodrom a neko u sumi sa oruzjem uglavnom ovde je u pitanju roleplay bez /vipport i ostalih sranja. Znaci na roleplay nacin se snalazis a ne da korstis vipa ili admina nekog da bi se tpao iz pustinje u grad. Tako isto ako si dobio oruzje pametno iskoristis.

Pa ti onda nisi nasao dobar server.. Nesto slicno je vidjeno na Ideal Gaming gdje imas 3 karaktera. Gradjanin, farmer i gangster (tako nesto). Svaki od njih ti da neke benefite ali se ne mijenja sustina same igre i svako dobije otprilike isto. Ne znam ovaj dobije licnu pasos dozvole, onaj full skill, farmer bonus na poslu itd. Ako se smisli nesto originalno moze se lijepo uraditi.

Citat: njoBe_ poslato Februar 22, 2023, 22:21:16 POSLE PODNE
Pa ti onda nisi nasao dobar server.. Nesto slicno je vidjeno na Ideal Gaming gdje imas 3 karaktera. Gradjanin, farmer i gangster (tako nesto). Svaki od njih ti da neke benefite ali se ne mijenja sustina same igre i svako dobije otprilike isto. Ne znam ovaj dobije licnu pasos dozvole, onaj full skill, farmer bonus na poslu itd. Ako se smisli nesto originalno moze se lijepo uraditi.
Najbitnije da smo se razumeli oko ideje meni se cini kao da je dobro jer ce postojati 50 nacina da kazem te jedno izvlaci igracu koji se registruje i tako zapocinje .

Ostavicu otvorenu temu jos zelim da cujem jos misljenja ljudi

Dodijeli mu recimo 10 bodova, i napravi da bira sta zeli da ima. Recimo licna karta 2 boda, licensa za oruzije 5, spawn blizi centru 1 i slicno...Ono da od 20 stvari moze izabrati nesto sto ce mu znaciti prvih par dana

Sta je ovde pitanje zapravo, il si omasio sekciju il si ostao nedorecen...

Citat: realnaith poslato Februar 23, 2023, 09:07:23 PRE PODNE
Sta je ovde pitanje zapravo, il si omasio sekciju il si ostao nedorecen...
Ne nego ti nisi procitao sve.