Mapa mesta za drogu

Započeo mrvica, Januar 31, 2023, 14:55:41 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio:Mrvica il iti ga oftes

Vreme izrade:za ent oko pola sata a za ekst 40 min

Opis vase mape (detaljnije):mapa mesta za drogu,ideju sam dobio valjda od kove posto sam videeo da je pre 5 godina napravio mapu za drogu i ja teo da uradim isto to,msm mapu sam ja radio

Slike/Video: https://imgur.com/a/rXgHkEa

Kodovi:

Scan Link:

Mislim da je kova odradio ovakuvu slicnu mapu, doduse njegova mi se vise svidja, ali i ovo je top  8)

Citat: i see death around the corner poslato Januar 31, 2023, 21:55:11 POSLE PODNE
Šta je "mesto za drogu"?
To im dodje neki fazon za dilera i prodaju droge i mesto koje sluzi za roleplay ako se moze tako nazvati, a sta reci balkanci nisu culi za bolje nit im treba...

Citat: Besha_Cappone poslato Januar 31, 2023, 20:09:27 POSLE PODNE
Mislim da je kova odradio ovakuvu slicnu mapu, doduse njegova mi se vise svidja, ali i ovo je top  8)
upravo i meni,od njega sam i dobio ideju napisao sam,naravno da je bolja njegova,visi je level od mene,a pokusavu i ono napusteno selo

Citat: i see death around the corner poslato Januar 31, 2023, 21:55:11 POSLE PODNE
Šta je "mesto za drogu"?
ne znam sta tupite kurcu vise pun mi vas je kurac sa tim sta je rp org sta je ovo sta je ono idite druze ne tupi kurcu

Citat: Mrvica poslato Januar 31, 2023, 22:34:23 POSLE PODNE
ne znam sta tupite kurcu vise pun mi vas je kurac sa tim sta je rp org sta je ovo sta je ono idite druze ne tupi kurcu
Lepo sam postavio pitanje, to što ti na svaku temu postavljam takva pitanja jer ne znaš ništa nije moj problem

Odlicno je brt
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----