[Pomoc] Otvaranje porta

Započeo TIEGR, Oktobar 24, 2010, 22:18:52 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

E ovako znaci ne mogu nikako da otvorim port za svoj home server da bi se drugi registrovali da objasnim dakle u cemu je tacno problem.
Odem na prtforward.com tamo nadjem svoj modem HUAWEI HG520S onda nadjem ono SA:MP SERVER i dobijem tut medjutim u tutorialu izgleda ovako:
http://www.megaupload.com/?d=5M1SBX5S
Dok kod mene to izgleda ovako:
http://www.megaupload.com/?d=U34M4Y5C
Kao sto mozete videti kod mene u BASIC ima samo jedna opcija WIRELESS LAN dakle nigde nema ovih ostalih NAT.....kao sto pise u tutorialu sta sada da radim kako da otvorim port?

a zasto ne radis to preko hamachia...ja sa svojim drugovima preko hamachia testamo i lako je za napraviti... :) ako oces preko njega javi mi se na PP da ti objasnim kako i sta  ;)




malo je drugaciji huawei,nije isti kao i na tutorialu,ja sam to vec radio i dosta sam se namucio(i ko mene je huawei)...Nebih ti preporucio da se mucis oko ovoga sam,jedino ako ti neko moze staviti IP adresu koja ce biti staticka i koja se nece mijenjati,posto ako budes radio po tutorialu radice ti ja msm 3 dana server i onda ce se nesto sjebati oko IP adrese i nece ti biti vise,barem je tako meni bilo...
Extreme Generation - 178.63.80.210 :7871