Dupla mi novac!

Započeo Rooy, Januar 25, 2023, 15:22:10 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 8 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: #luyn poslato Januar 26, 2023, 23:24:18 POSLE PODNE
Eh ovako
Posto ti dupla novac ne znam iz kog razloga treba sve proveriti naravano probaj poceti od ovog umesto te linije gde ti se nalazi getplayermoney probaj ovako nesto da napravis

[pawn]INI_WriteInt( File, "Novac", PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ] );[/pawn] //ovo stavljas kod  stock SavePlayer
[pawn]enum xNovac[/pawn]

[pawn]PocetniNovac( playerid, novac ) {
   new Strg[ 15 ];
   if( novac > 0 ) {
       format( Strg, sizeof( Strg ), "~g~$%d", novac );
       GameTextForPlayer( playerid, Strg, 3000, 1 ); }
   else if( novac < 0 ) {
       format( Strg, sizeof( Strg ), "~r~$%d", novac );
   PlayerInfo[ playerid  ][ xNovac ] = novac;
   ResetujBarNovac( playerid );
   UpdejtujBarNovac( playerid, PlayerInfo[ playerid  ][ xNovac ] );
   return PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ];
}[/pawn]

[pawn]#define ResetujBarNovac         ResetPlayerMoney
#define UpdejtujBarNovac       GivePlayerMoney[/pawn]

//primer jedan kako otp mozes fixati jer svi se prave pametni a niko resenje ne daje  :D ako zapne negde javi se pm resicemo sve :D :D :D

#define ResetujBarNovac         ResetPlayerMoney
#define UpdejtujBarNovac       GivePlayerMoney

slobodno mozes da deaktiviras nalog na forumu, ne pomazes, odmazes
najjaci skripter

Citat: #luyn poslato Januar 26, 2023, 23:24:18 POSLE PODNE
Eh ovako
Posto ti dupla novac ne znam iz kog razloga treba sve proveriti naravano probaj poceti od ovog umesto te linije gde ti se nalazi getplayermoney probaj ovako nesto da napravis

[pawn]INI_WriteInt( File, "Novac", PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ] );[/pawn] //ovo stavljas kod  stock SavePlayer
[pawn]enum xNovac[/pawn]

[pawn]PocetniNovac( playerid, novac ) {
   new Strg[ 15 ];
   if( novac > 0 ) {
       format( Strg, sizeof( Strg ), "~g~$%d", novac );
   else if( novac < 0 ) {
       format( Strg, sizeof( Strg ), "~r~$%d", novac );
   PlayerInfo[ playerid  ][ xNovac ] = novac;
   ResetujBarNovac( playerid );
   UpdejtujBarNovac( playerid, PlayerInfo[ playerid  ][ xNovac ] );
   return PlayerInfo[ playerid ][ xNovac ];
}[/pawn]

[pawn]#define ResetujBarNovac         ResetPlayerMoney
#define UpdejtujBarNovac       GivePlayerMoney[/pawn]

//primer jedan kako otp mozes fixati jer svi se prave pametni a niko resenje ne daje  :D ako zapne negde javi se pm resicemo sve :D :D :D

inc sredis to malo da ne strci levo desno ahhaahhahahah

Inace ni ne treba kaciti nista na bsamp za pomoc jer ima previse toksicnih ljudi, sto ismejavaju a samo to i znaju, treba se obratiti nekom posebno u pm i pitati jel voljan za pomoci, eto na primer Ja, naravno da ne znam sve niko ovde ne zna sve o skripti ima milijardu stvari i sitnica i naravano da niko ovde nije popio svu pamet, i zbog takvih toksicnih ljudi ni ne stavljam pomoc na bsampu kad mi nesto zatreba nego se obratim Xunderu, Omchi, Vedranu(jos pre), Makenziju(mada izgubio sad njegov profil ali dosta puta me je ucio i pomagao oko i malih sitnica gde sam bio corav i jednostavno ne vidim a i oko vecih stvati) to sto su ti balkanski tako reci "skripteri" uhvatili neko mudo i misle da su popili svu pamet sveta, pa tu ismejavaju ostatak ekipe dovoljno govori o njima koliko su retardirani moj savet kaci na ruske sajtove oko modova, em sto ce ti bolje pomoci, em sto te nece ismejavati a i postoji google prevodilac pa malo se pomucis ali shavtices vremenom sta su hteli reci, i pomoce ti vise nego bilo ko od ovih tako reci balkanskih "skriptera". Na neku ruku mi je i drago sto sam i batalio sve jer su ljudi (deca) previse postali toksicni.

Citat: #luyn poslato Januar 26, 2023, 23:36:07 POSLE PODNE
Inace ni ne treba kaciti nista na bsamp za pomoc jer ima previse toksicnih ljudi, sto ismejavaju a samo to i znaju, treba se obratiti nekom posebno u pm i pitati jel voljan za pomoci, eto na primer Ja, naravno da ne znam sve niko ovde ne zna sve o skripti ima milijardu stvari i sitnica i naravano da niko ovde nije popio svu pamet, i zbog takvih toksicnih ljudi ni ne stavljam pomoc na bsampu kad mi nesto zatreba nego se obratim Xunderu, Omchi, Vedranu(jos pre), Makenziju(mada izgubio sad njegov profil ali dosta puta me je ucio i pomagao oko i malih sitnica gde sam bio corav i jednostavno ne vidim a i oko vecih stvati) to sto su ti balkanski tako reci "skripteri" uhvatili neko mudo i misle da su popili svu pamet sveta, pa tu ismejavaju ostatak ekipe dovoljno govori o njima koliko su retardirani moj savet kaci na ruske sajtove oko modova, em sto ce ti bolje pomoci, em sto te nece ismejavati a i postoji google prevodilac pa malo se pomucis ali shavtices vremenom sta su hteli reci, i pomoce ti vise nego bilo ko od ovih tako reci balkanskih "skriptera". Na neku ruku mi je i drago sto sam i batalio sve jer su ljudi (deca) previse postali toksicni.
pomesao si ti mene sa tim balkanskim skripterima hahasahah, ako ne trazis ti pomoc na forumu, nemoj drugima odmagati, moj savet ;)

EDIT: ako si ista naucio, trebao si nauciti da ne vadis skripte iz ath modova i "pomazes" tako ljudima (ucis ih pogresno skroz)
najjaci skripter

Citat: deksyseksy (mozda emmett?) poslato Januar 26, 2023, 23:26:11 POSLE PODNE
#define ResetujBarNovac         ResetPlayerMoney
#define UpdejtujBarNovac       GivePlayerMoney

slobodno mozes da deaktiviras nalog na forumu, ne pomazes, odmazes
ne znam cemu toliko gubljenje ako je u skripti kod mene tako i ne dupla novac ne razumem zasto to ne bi radilo negde drugde?, i rekao sam to je jedan od nacina mozda je zapravo problem nesto skroz 10, ali ja bar od nekuda krenem da pomognem, a ne da komentarisem osobe koje bar hoce da pomognu kako nisu upravu i kako ne znaju nista dok te prve osobe nemaju zapravo pojma kako se fixa problem, inc mzd ne znam bas da objasnim kako se sta fixa, ali kad sam ja skriptao i gde god sam zapeo sam sve uspeo fixati, stvarno nemas pravo glasa na bilo sta od ovoga kad ti cak i ne pomazes nego lupetas gluposti tuda-. :D

Citat: deksyseksy (mozda emmett?) poslato Januar 26, 2023, 23:38:05 POSLE PODNE
pomesao si ti mene sa tim balkanskim skripterima hahasahah, ako ne trazis ti pomoc na forumu, nemoj drugima odmagati, moj savet ;)

EDIT: ako si ista naucio, trebao si nauciti da ne vadis skripte iz ath modova i "pomazes" tako ljudima (ucis ih pogresno skroz)
a vidi ath mod ja stv ne znam sta fali takvim modovima kad 95% servera je bazirano na ath modovima, i zapravo nisu losi, ima svakako bagova i lose ispisanih kodova ali boze moj sve se to da resiti, i bukvalno sam mu poslao jednu stvar koja mozda moze resiti problem, a realno gledano svakakve stvari mogu uticati na duplanje novca a ne samo ovo, samo treba poceti od nekud <3

Citat: #luyn poslato Januar 26, 2023, 23:40:25 POSLE PODNE
ne znam cemu toliko gubljenje ako je u skripti kod mene tako i ne dupla novac ne razumem zasto to ne bi radilo negde drugde?, i rekao sam to je jedan od nacina mozda je zapravo problem nesto skroz 10, ali ja bar od nekuda krenem da pomognem, a ne da komentarisem osobe koje bar hoce da pomognu kako nisu upravu i kako ne znaju nista dok te prve osobe nemaju zapravo pojma kako se fixa problem, inc mzd ne znam bas da objasnim kako se sta fixa, ali kad sam ja skriptao i gde god sam zapeo sam sve uspeo fixati, stvarno nemas pravo glasa na bilo sta od ovoga kad ti cak i ne pomazes nego lupetas gluposti tuda-. :D
ne znam nista? au deckic, ti bas ne pratis neke stvari, eto ako nista bas ne znam, proveri github moj (https://github.com/emmett-white) pa vidi znam li ili ne znam nesto, a sto se tice ath moda, da, sranje je i u pravu si da su pola servera bazirani na ath modu, pola VIKEND servera jer duže ne mogu da traju na takvom modu.
najjaci skripter

Citat: #luyn poslato Januar 26, 2023, 23:42:46 POSLE PODNE
a vidi ath mod ja stv ne znam sta fali takvim modovima kad 95% servera je bazirano na ath modovima, i zapravo nisu losi, ima svakako bagova i lose ispisanih kodova ali boze moj sve se to da resiti, i bukvalno sam mu poslao jednu stvar koja mozda moze resiti problem, a realno gledano svakakve stvari mogu uticati na duplanje novca a ne samo ovo, samo treba poceti od nekud <3
Zaista si glup, suvišno je dalje raspravljati. Emmett možda ne pomaže na ovakvim glupostima, ali je pomogao mnogima bibliotekama koje izrađuje za sa-mp, samo ti to nećeš nikad razumeti.
To su očajni serveri, ako se uopšte mogu proglasiti serverima, jer traju 2 dana i nikada se više ne pokrenu. Odmažeš ljudima na forumu svojim glupostima koje učiš napamet iz nekih još glupljih izvora.

Nije bitno samo kako nešto radi, bitno je i kako radi. Nemoj učiti napamet i nemoj podučavati druge ako ni sam ne znaš.

polako ljudi sta vam je, trebat pomagati jedni drugima ne odmagati,  a ti mali javi mi se u pm i fixat cemo
Upwork Skills
Back-end:
• PHP Frameworks (Laravel, Symfony,Codeigniter)
• Python/Django
• Node.js

Front-end:
• HTML
• CSS pre-processing (SASS, LESS)
• Javascript (JQuery, Ajax, Vue, Angular, React, etc.)
• Bootstrap

CMS
• Wordpress (Woocommerce)
• Shopify, Magento

Citat: #luyn poslato Januar 26, 2023, 23:40:25 POSLE PODNE

Ako je kod tebe u skripti tako ? Dovoljno si rekao sa time koliko znas.

Citat: realnaith poslato Januar 28, 2023, 21:00:04 POSLE PODNE
Ako je kod tebe u skripti tako ? Dovoljno si rekao sa time koliko znas.

A sta time koliko znam? Time sto taj kod u skripti radi?

Citat: #luyn poslato Januar 29, 2023, 12:31:18 POSLE PODNE
A sta time koliko znam? Time sto taj kod u skripti radi?
"Nije bitno samo kako nešto radi, bitno je i kako radi."
najjaci skripter