Ukleta Kuca VW

Započeo // A22uro, Januar 22, 2023, 22:24:07 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Izradio: Sogli ( ja )

Vreme izrade:20min

Opis vase mape (detaljnije):VW za Ukletu Kucu

Slike/Video: https://imgur.com/a/ViIQsYk

Kodovi:///

Scan Link:///

Lepo je
#ROBY
#ONLINE !
----- NIKAD PORAZ SAMO LEKCIJA! -----

Citat: Paradox West poslato Januar 23, 2023, 21:07:25 POSLE PODNE
sranje naucite mapat pa objavljujte
Alo biznismen paljba,dosao si ovde da palamudis ?

Citat: Sogli poslato Januar 23, 2023, 21:21:35 POSLE PODNE
Alo biznismen paljba,dosao si ovde da palamudis ?
hahaha smesno, svaki maper ce ti reci isto a i oni sa gramom mozga  prvo jer se jos otvaraju te kuce a drugo jer si jebeno stavio tekst, krug i u njega samo kucu mrtvu za koju je blago reci samo shit.

Citat: Paradox West poslato Januar 23, 2023, 21:25:04 POSLE PODNE
hahaha smesno, svaki maper ce ti reci isto a i oni sa gramom mozga  prvo jer se jos otvaraju te kuce a drugo jer si jebeno stavio tekst, krug i u njega samo kucu mrtvu za koju je blago reci samo shit.
Kao prvo nigde nisam spomenuo da ja otvaram taj srw,nego sam uradio za lika koji otvara taj srw, a sta ocekujes na vinewood da cu staviti aute,plafone itd?? urazumi se dete

Citat: Sogli poslato Januar 23, 2023, 22:01:03 POSLE PODNE
Kao prvo nigde nisam spomenuo da ja otvaram taj srw,nego sam uradio za lika koji otvara taj srw, a sta ocekujes na vinewood da cu staviti aute,plafone itd?? urazumi se dete
Niko ne kaže da trebaš da staviš nešto drugo, svakako je idiotski staviti kuću i logo na brdo umesto Vinewood (Hollywood) znak
Užasno izgleda, naučite praviti normalne mape, ovo je GTA ljudi
Poslednja Izmena: Januar 24, 2023, 21:55:29 POSLE PODNE od lance.bishop

Decko urazumi se,na cemu si bio dok si pisao ovaj tekst?Shvati da na svakom mogucem serveru danas ima neki kurac na vinewoodu (poznatom srw) (RPG serveru)nigde nema da samo bude obican vinewood da pise ( hollywood)

Citat: Sogli poslato Januar 24, 2023, 22:07:24 POSLE PODNE
Decko urazumi se,na cemu si bio dok si pisao ovaj tekst?Shvati da na svakom mogucem serveru danas ima neki kurac na vinewoodu (poznatom srw) (RPG serveru)nigde nema da samo bude obican vinewood da pise ( hollywood)
pa to vi samperi mislite jer ste mentalno zatupljeni i niste culi za niti jedan strani server na kome god pise tako ne mapaju neke gluposti i ne zamaraju se oko toga.

Citat: Sogli poslato Januar 24, 2023, 22:07:24 POSLE PODNE
Bio sam na stolici dok sam pisao
To možda na vašim retardiranim serverima (koji se ne mogu svrstati u RPG jer ne znate šta je to), debilno razmišljanje
Poslednja Izmena: Januar 24, 2023, 22:20:38 POSLE PODNE od lance.bishop

Preporucujem obojici da nadjete vremena i posetite obliznjeg psihijatra,hvala lepo.

Citat: Sogli poslato Januar 24, 2023, 22:25:57 POSLE PODNE
Preporucujem obojici da nadjete vremena i posetite obliznjeg psihijatra,hvala lepo.
Šta je RPG?