DJOLE POW GRR

Započeo R'ㅤ, Januar 06, 2023, 00:44:56 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 7 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: rusic42O poslato Januar 06, 2023, 20:59:17 POSLE PODNE
niko ne kapira da je album odradjen na foru fight cluba zato vise nije klinac nego djordje (psihički vajb) čeka se Ep2 koji će biti sigurno. A Zicer apsolutno veze s vezom nema zato sto je Komercijala.
Razumem foru ali nije nova muzika onako kako si ti prvo rekao, novo za njega - možda, ali ništa teško niti treba da predstavlja problem nekome kao što je on (njemu je bitove radio naš proto dok je valjao, hehe)

Citat: Spejs poslato Januar 06, 2023, 21:01:57 POSLE PODNE
Razumem foru ali nije nova muzika onako kako si ti prvo rekao, novo za njega - možda, ali ništa teško niti treba da predstavlja problem nekome kao što je on (njemu je bitove radio naš proto dok je valjao, hehe)
Album bi zvučao tvrdje da Klinac nije se posvađao sa svima (Naprimjer) pesma Mida je trebala zvučati mnogo tvrdje "Mida" je tekst koji je radio Yungulovski sa Klincem i deo teksta od yungulovskog je izbačen i sam beat je menjan (nažalost).

Čekamo taj Ep2 priča se da će biti 3.4

Citat: rusic42O poslato Januar 06, 2023, 21:04:40 POSLE PODNE
Album bi zvučao tvrdje da Klinac nije se posvađao sa svima (Naprimjer) pesma Mida je trebala zvučati mnogo tvrdje "Mida" je tekst koji je radio Yungulovski sa Klincem i deo teksta od yungulovskog je izbačen i sam beat je menjam (nažalost).

Čekamo taj Ep2 priča se da će biti 3.4
Ehh šteta, srećno njima u svakom slučaju, svakako ne slušam takvu vrstu muzike i ovo simpovanje klinca za average je mnogo neprijatno nama bogovima

Citat: Spejs poslato Januar 06, 2023, 21:06:18 POSLE PODNE
Ehh šteta, srećno njima u svakom slučaju, svakako ne slušam takvu vrstu muzike i ovo simpovanje klinca za average je mnogo neprijatno nama bogovima
Smatram da se o okusima ne treba raspravljati, neko ko ne sluša ovakvu vrstu muzike (od početka) teško i da će se priviknuti

Citat: rusic42O poslato Januar 06, 2023, 21:07:50 POSLE PODNE
Smatram da se o okusima ne treba raspravljati, neko ko ne sluša ovakvu vrstu muzike (od početka) teško i da će se priviknuti
Slušam bato al' ovo mi ne prolazi, poslušam zapravo od pre koji mesec koju Klinčevu pesmu al' nema tu energiju koju treba da ima i uvek bih pre pustio Grše-a (znam da nema korelacije) ;ppp

Citat: Spejs poslato Januar 06, 2023, 21:08:51 POSLE PODNE
Slušam bato al' ovo mi ne prolazi, poslušam zapravo od pre koji mesec koju Klinčevu pesmu al' nema tu energiju koju treba da ima i uvek bih pre pustio Grše-a (znam da nema korelacije) ;ppp
Slab je vajb ovog albuma zato sto su pesme jel te na tom (psihičkom vajbu) Nezasit, i te jače pesme sto ljudi žele će biti 3.4 (Nastanak Apolla)

Citat: rusic42O poslato Januar 06, 2023, 21:10:43 POSLE PODNE
Slab je vajb ovog albuma zato sto su pesme jel te na tom (psihičkom vajbu) Nezasit, i te jače pesme sto ljudi žele će biti 3.4 (Nastanak Apolla)
Ma ni ne sporim to bre, meni je ovo toliki krindž izazvalo

Citatovo je novi zvuk koji do sad nisu ljudi čuli na balkanu

zato sam se i iskenjao

znači kad neko pomene "još niko na balkanu" (dok je sc pun takvih pesama) i "novo na balkanu" ko kad ti dođe bata u studio i traži da mu free uradiš pesmu #balkan i garantuje da će bit hit koji niko do sad nije čuo..
Poslednja Izmena: Januar 06, 2023, 21:16:21 POSLE PODNE od Spejs

Citat: rusic42O poslato Januar 06, 2023, 20:44:52 POSLE PODNE
Cekam da izbaci Klinac vers albuma pa ćemo videti dal ćeš imati isto razmišljanje
ma kakav klinac, napaljeni dečko, nema veze sa muzikom
a i nadimak mu je za kurac

Citat: Spejs poslato Januar 06, 2023, 21:14:31 POSLE PODNE
Ma ni ne sporim to bre, meni je ovo toliki krindž izazvalo

zato sam se i iskenjao

znači kad neko pomene "još niko na balkanu" (dok je sc pun takvih pesama) i "novo na balkanu" ko kad ti dođe bata u studio i traži da mu free uradiš pesmu #balkan i garantuje da će bit hit koji niko do sad nije čuo..
Album je poput fight cluba (sto je djole prvi put uradio na ovaj fazon) ja ne znam na Balkanu dal je iko uradio poput fight cluba sem Klinca upravo
Citat: crizpy poslato Januar 06, 2023, 21:18:35 POSLE PODNE
ma kakav klinac, napaljeni dečko, nema veze sa muzikom
a i nadimak mu je za kurac
Onda nemoj da smrdiš po ovoj temi