Pomoc oko paketica#2

Započeo G0Bl1N, Januar 04, 2023, 03:59:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Pomocu ovog foruma sastavio sam sistem paketica,sve radi kako treba ali,stavio sam nagradu kao novac,prodjem kroz paketic,paketic se destroya dobijem novac i izbrise novac na koliko sam imao dok nisam pokupio paketic  ako moze neko pomoc molim vas,hvala unapred

Deo skripte: https://pastebin.com/Rz15kmRV
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log)://
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem)://

A kada bi stavio tipa PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] += paket1 (ne znam kako ti je definisano novac dzep)

Ovako je kod mene za paketice

[pawn]
                    new rand = (5000 + random(500000));
          g_NovacPlus(playerid, rand);
          va_SendClientMessage(playerid, NS_PAKETIC,"Pronasli ste pakic i dobili $%s.", KonvertujBroj(rand));
                    va_SendClientMessageToAll(NS_PAKETIC, "Igrac %s [%d] je pronasao paketic i dobio Novac.", GetName(playerid), playerid);
                    DestroyDynamicPickup(Gift); giftCounter --;
[/pawn]

Citat: Goku ^ poslato Januar 04, 2023, 07:07:00 PRE PODNE
A kada bi stavio tipa PlayerInfo[playerid][pNovacDzep] += paket1 (ne znam kako ti je definisano novac dzep)

Ovako je kod mene za paketice

[pawn]
                    new rand = (5000 + random(500000));
          g_NovacPlus(playerid, rand);
          va_SendClientMessage(playerid, NS_PAKETIC,"Pronasli ste pakic i dobili $%s.", KonvertujBroj(rand));
                    va_SendClientMessageToAll(NS_PAKETIC, "Igrac %s [%d] je pronasao paketic i dobio Novac.", GetName(playerid), playerid);
                    DestroyDynamicPickup(Gift); giftCounter --;
[/pawn]
tebi bato ni isus ne može pomoći