Oko custom modela

Započeo tricetripet, Decembar 17, 2022, 22:14:33 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Da li za custom modele treba da se skine posebna verzija sampa i da li moraju svi koji zele da igraju na serveru imati tu verziju,i jel se mora jos nesto dodatno skidati da bi se moglo na obicni host to prebacitit sve ? i jel se ta verzija ako je ima prosirila na balkan i jel je koristi iko ?
Opširnije: //
Dodatno: //

Da, ukoliko zelis da koristis custom modele server mora biti 0.3DL i igrac mora skinuti 0.3DL verziju klijenta.
Ukoliko zelis, mozes preci na open.mp koji podrzava 0.3.7 i 0.3DL klijent verziju u isto vreme. Kako funkcionise ne znam jer nikad nisam koristio ali koliko sam negde procitao 0.3.7 klijent ako je na serveru vidi upitnik (ovaj objekat) umesto custom modela.
Ima ljudi ovde koji koriste 0.3DL verziju pa ce ti valjda odgovoriti

Da. Treba ti 0.3.DL verzija servera da bi mogao dodati prilagođeni model, kao i 0.3.DL verzija klijenta kako bi ga mogao preuzeti

Po meni odlična stvar i osveženje modifikaciji, ali nema poente pokretati takav server na našim prostorima, a i bilo kakav drugi server tho

postoji 0.3DL verzija na kojoj mozes dodavati razne modele takoder posotji i open.mp engine koji radi na 0.3.7, za nejga ti je jos potrebno par stvari kako bi igracima prikazivalo taj model.
Open.mp je trenutno u beta fazi ali ce siguro za neko vreme dobit i svoj klijent pa cemo mozda i videti konacno oficijalno 0.3.9.