◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Opet sam zaboravio kako se zove onaj GUI framework sto sa-mp koristi...Ae neko help...Znam da je nesto sa DirectX i od Microsofta je, ali nmg da ga nadjem jebem sve mu jebem.

Citat: Sniffie White poslato Avgust 15, 2023, 11:16:18 PRE PODNE
Opet sam zaboravio kako se zove onaj GUI framework sto sa-mp koristi...Ae neko help...Znam da je nesto sa DirectX i od Microsofta je, ali nmg da ga nadjem jebem sve mu jebem.
mislis li mozda na SampSharp? https://sampsharp.net/
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Citat: PsychoScript poslato Avgust 15, 2023, 15:31:52 POSLE PODNE
mislis li mozda na SampSharp? https://sampsharp.net/
Ne nego library koji samp client koristi. Chat, dialozi, lista igraca...

Pozdrav svima koji igraju/ne igraju,

stari sam igrac od 2007. godine pa doso da vidim imal koji server na koji se moze ugodno/udobno uskocit malo zabavit ne kao u stare dane al barem nesto slicno.
Zadnje igrao na CroHerze pa nesto tipa takve zajednice da su ljudi ajmo reci donekle povezani, a ne da je sve rastrkano ko u kokosinjcu.
LP

Citat: []Don_Region poslato Avgust 15, 2023, 18:28:50 POSLE PODNE

stari sam igrac od 2007. godine pa doso da vidim imal koji server na koji se moze ugodno/udobno uskocit malo zabavit ne kao u stare dane al barem nesto slicno.
Zadnje igrao na CroHerze pa nesto tipa takve zajednice da su ljudi ajmo reci donekle povezani, a ne da je sve rastrkano ko u kokosinjcu.
LP
tesko da uopste postoji takvo nesto danas
Graphic Designer - Contact info
[email protected]
https://markovicdesigns.carrd.co/

Citat: PsychoScript poslato Avgust 15, 2023, 19:00:33 POSLE PODNE
tesko da uopste postoji takvo nesto danas

Ovo su neki koje sam probao

Balkan School kao sad najveci balkasnki server sa oko 500 igrača dnevno malo je reci uzas jer to su leveli 150,170 jako malo novih igraca, nista nije povezano, forum i server zasebna stvar...
Black Jack kao neki novi koji puca oko 300 igraca dnevno al to je malo reci uzas
Sljedeći server sam našao preko google "balkanski samp serveri" Arcane Community" mod ko u svakom serveru jer to se na kilometar vidi da svi sve kopiraju. Za sad mi se najvise svidio al je problem isto nikakva povezanost sa forumom tj. samo da ga ima i tjt.

Sljedeći koji me zanimaju su Zara Gaming kao stara zajednica malo manje igraca, isto svi veliki leveli slabo novih igraca
Zatim Balkan Elite njega nisam procjenio uopce, te Old School - ima oko 50-60 igraca dnevno.
To su neki serveri na koje nisam pucao pošto imaju slab broj igraca no ako je dobra zajednica dobra ogranizacija broj igraca i nije tolko problem pa ak neko ima nešto za nadodati na te servere ili možda znaki neki server da je dobar i da nema manje od 50 igraca dnevno bilo bi super jer dobio sam malkice volju uskocit u nostalgiju a neda mi se ovo sranje od GTA V gledat pa ono.

Citat: []Don_Region poslato Avgust 15, 2023, 19:33:57 POSLE PODNE
Ovo su neki koje sam probao

Balkan School kao sad najveci balkasnki server sa oko 500 igrača dnevno malo je reci uzas jer to su leveli 150,170 jako malo novih igraca, nista nije povezano, forum i server zasebna stvar...
Black Jack kao neki novi koji puca oko 300 igraca dnevno al to je malo reci uzas
Sljedeći server sam našao preko google "balkanski samp serveri" Arcane Community" mod ko u svakom serveru jer to se na kilometar vidi da svi sve kopiraju. Za sad mi se najvise svidio al je problem isto nikakva povezanost sa forumom tj. samo da ga ima i tjt.

Sljedeći koji me zanimaju su Zara Gaming kao stara zajednica malo manje igraca, isto svi veliki leveli slabo novih igraca
Zatim Balkan Elite njega nisam procjenio uopce, te Old School - ima oko 50-60 igraca dnevno.
To su neki serveri na koje nisam pucao pošto imaju slab broj igraca no ako je dobra zajednica dobra ogranizacija broj igraca i nije tolko problem pa ak neko ima nešto za nadodati na te servere ili možda znaki neki server da je dobar i da nema manje od 50 igraca dnevno bilo bi super jer dobio sam malkice volju uskocit u nostalgiju a neda mi se ovo sranje od GTA V gledat pa ono.
old school je jedini ostao sa svojom pricom i orginalnoscu koju drzi od starih vremena a ovo ostalo je sve sranje, black magic botovi, zara zatvorena, arcane pun djece ostalo je isto stanje sve

LP
Ja sam jos sa 0.2.2/0.2x (taman sam u tom prelaznom periodu poceo da igram). Neces naci takvu zabavu vise nikad. CnR i Drift serveri, German Roleplay, PEN1 LS...To je proslost...

Citat: Detth poslato Avgust 16, 2023, 00:54:54 PRE PODNE
old school je jedini ostao sa svojom pricom i orginalnoscu koju drzi od starih vremena a ovo ostalo je sve sranje, black magic botovi, zara zatvorena, arcane pun djece ostalo je isto stanje sve

Svi smo nekada bili djeca i nismo razmišljali glavom, isto su tako i tada stariji od nas govorili kao i ti sada. Igraj sa njima, ako žele naucni ih kako se igra i ponasa na jednom serveru. Ta djeca će u buducnosti "vjerovatno" biti nosioci tog servera.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

LP
server.oldschool-samp.com:7777 Jedino to je i ostalo ili nesto strano da vidis , nemam iskustva sa tim stranim serverima ne volim ih nesto, ali sam cuo da su vecina dobri i da moze da se rpa normalno pa nadji neki probaj

Citat: nm poslato Avgust 16, 2023, 13:45:17 POSLE PODNE
server.oldschool-samp.com:7777 Jedino to je i ostalo ili nesto strano da vidis , nemam iskustva sa tim stranim serverima ne volim ih nesto, ali sam cuo da su vecina dobri i da moze da se rpa normalno pa nadji neki probaj

Evo da javim da sam bio na Old School pa da kazem trenutno stanje.
Usao sam prvo kao level 1 logicno onda pogledas na tab leveli 100-300 a meni za 2 treba 10 respekta okej ajde preskocim to vozim se gradom idem bankom napravit racun idem opstina kupim sta treba, a u cijelom tom mom kretanju nisam vidio nijednog igraca i kad logicki razmislis ko pa i igra ovi sta su level preko 100 sigurno nisu igrajuci tak da 88% servera su ti veliki igraci koji ne igraju koji su afk.
S druge strane admina nema, helpera nema. Pisao sam /askq par puta u razmaku sat dva tri nista pisao sam /report u istom razmaku nista niko ne jebe nis jer vjerojatno nikog nema sad mozda jest nekad server bio dobar al trenutno stanje je "Piši propalo" jer ovo đaba držati otvorenim. Nadam se da ima neko da me ispravi i da kaže e stari ovo nije istina dođi u 20h navecer svi igraju e pa bio sam i tad i sve isto. Tak da trenutno mi ostaje samo Balkan School pa ak ima neko iskustva bar neka jel se u to isplati ulazit ili ima mozda jos neki manji server od 50-100 igraca da bi bio pogodan.

Otvorićemo Ultimate da igrate samo da nađemo gedoru 13ku da dotegnemo mašinu

Citat: Muma 2.0 poslato Avgust 16, 2023, 23:08:07 POSLE PODNE
Otvorićemo Ultimate da igrate samo da nađemo gedoru 13ku da dotegnemo mašinu
Ne zaboravi da uzmes 8, 10, 17 i 19 za svaki slucaj...