◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 20 gostiju pregledaju ovu temu.

Još vrijeme u k**u spavanje a nikog nema kako je dan smor

Vala Sarajevo pola dana gorilo pola mokro
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Tuzla druže kao Sahara pa London

Citat: Maid Corbic poslato Jun 11, 2023, 23:12:26 POSLE PODNE
Radim ono što najbolje radim, a mene Google slobodno pa ćeš vidjeti ko sam ja i šta sam ja prije svega. Ja sam umjetnik, mislim da će ti biti jasno ako ukucas ime i prezime i sagledaš šta sam.ostvario sve za svoje godine što većina sanjaju. Sa 23 radim šta ja želim, živim život imam djevojku koja je izvan moje popularnosti i razumije svaku moju želju.

Lepo sve to, cestitke. Zasto samo ne kupis normalan laptop/pc i resis sebi probleme za neki duzi period ?

Ps. Zanimalo me je cime se bavis jer za razliku od nas ovde imas malo drugaciji odabir reci i strukturu izrazavanja - da ne idem u detalje posto volim da sam nepoznat. Cestitke na dostignucima 8)

Al je tebi maide dosadno kad ti ides i quotas teme iz 2022 bouuze

Citat: Caoz poslato Jun 12, 2023, 02:44:14 PRE PODNE
Al je tebi maide dosadno kad ti ides i quotas teme iz 2022 bouuze

Kad niko ne kaca nista normalno, naravno da cu da quotam neke postove iz 2022, ali ne nabijam rank  :D

Citat: realnaith poslato Jun 12, 2023, 02:23:54 PRE PODNE
Lepo sve to, cestitke. Zasto samo ne kupis normalan laptop/pc i resis sebi probleme za neki duzi period ?

Ps. Zanimalo me je cime se bavis jer za razliku od nas ovde imas malo drugaciji odabir reci i strukturu izrazavanja - da ne idem u detalje posto volim da sam nepoznat. Cestitke na dostignucima 8)

Hvala ti mnogo. Ma mogu, imam ja racunar ako nista eno ga stoji tamo u sobi, prenosiv je laptop i bolje za mene barem a i radi posla efektniji.Naravno. hvala ti mnogo, drugcije izrazavanje je umjetniki korak, to velika vecina ovdje ti nece skontati nazalost, ljudi samo oko igrica pikaju.

Citat: Maid Corbic poslato Jun 12, 2023, 10:51:46 PRE PODNE
Hvala ti mnogo. Ma mogu, imam ja racunar ako nista eno ga stoji tamo u sobi, prenosiv je laptop i bolje za mene barem a i radi posla efektniji.Naravno. hvala ti mnogo, drugcije izrazavanje je umjetniki korak, to velika vecina ovdje ti nece skontati nazalost, ljudi samo oko igrica pikaju.

Keep it up ;)

Ja se nadam da ce ljeto otpocet uskoro da ne bih kakav suicid izvrsio ovk se zivjet ne moze, javljaju sad koji dan ok pa kise pa tam od ponedeljka pise 3 dana okej jes da se prognoza mjenja iz minute u minut al et, nikad vise nisam vremena provodio u aplikaciji vremenske jebem ti zivot

Ma tmurno vrijeme kazu iskreno citavog mjeseca nazalost ne znam sta da radim iskreno ljeto kao jesen