◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 18 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: realnaith poslato Jun 11, 2023, 20:45:13 POSLE PODNE
Kupi normalan laptop/pc
Evo sta moze da kupi za 50e, ako gadja novo dobice jedno veliko nista, zato je i kupio polovan laptop, ali ga je zajebo taj od koga je kupio, DESAVA SE

Citat: AleksaMIL poslato Jun 11, 2023, 20:55:50 POSLE PODNE
Evo sta moze da kupi za 50e, ako gadja novo dobice jedno veliko nista, zato je i kupio polovan laptop, ali ga je zajebo taj od koga je kupio, DESAVA SE

Skupis 200/300eur pa kupis nesto iole dobro...

Ajd manje vise da ne spamam i slicno, ma polovan je on nije to meni problem cak i novo, ali ne bacao previse para a gaming kada mi treba pet fajlova, evo imam notebook malo sampujem on huci, nije namijenjen za igrice (notebook), nego bas za kratkog rada i slicno naprimjer, 30GB men taman, SAMP moze sve podrzati svakako meni je bitno da on radi, u biti uvijek mogu uzimati sebi kad zaradujem, nego je stvar sto je meni bio to ok laptop ali sta ocekivati za 50 eura. Nije da je mene neko zeznuo i slicno, on je radio, morao je da ima problem neki, mozda cak HDD i slicno. Probati cu nekad da ocistim unutra, ako nista imam ovaj notebook dokle sluzi sluziti ce, valjda nadam se mnogo da ce sluziti i slicno tome.

Citat: Maid Corbic poslato Jun 11, 2023, 21:22:22 POSLE PODNE
Ajd manje vise da ne spamam i slicno, ma polovan je on nije to meni problem cak i novo, ali ne bacao previse para a gaming kada mi treba pet fajlova, evo imam notebook malo sampujem on huci, nije namijenjen za igrice (notebook), nego bas za kratkog rada i slicno naprimjer, 30GB men taman, SAMP moze sve podrzati svakako meni je bitno da on radi, u biti uvijek mogu uzimati sebi kad zaradujem, nego je stvar sto je meni bio to ok laptop ali sta ocekivati za 50 eura. Nije da je mene neko zeznuo i slicno, on je radio, morao je da ima problem neki, mozda cak HDD i slicno. Probati cu nekad da ocistim unutra, ako nista imam ovaj notebook dokle sluzi sluziti ce, valjda nadam se mnogo da ce sluziti i slicno tome.

Bez uvrede al ako imas stvarno 23y - sta radis u zivotu osim SAMP-a ?

Citat: realnaith poslato Jun 11, 2023, 21:53:02 POSLE PODNE
Vjerovatno SAMP koristi da se opusti u slobodno vreme, relativno je jeftin hobi. A realno ne bi trebalo ni mene ni tebe niti ikoga na ovom forumu da zanima sta bilo ko radi u zivotu jer smo ovde zbog SAMP-a. Zar ne?

Citat: AleksaMIL poslato Jun 11, 2023, 22:12:53 POSLE PODNE
Vjerovatno SAMP koristi da se opusti u slobodno vreme, relativno je jeftin hobi. A realno ne bi trebalo ni mene ni tebe niti ikoga na ovom forumu da zanima sta bilo ko radi u zivotu jer smo ovde zbog SAMP-a. Zar ne?

Sta je problem pitati nekoga cime se bavi ? Ja sam ovde generalno najmanje zbog SAMP-a

Citat: realnaith poslato Jun 11, 2023, 21:53:02 POSLE PODNE

Radim ono što najbolje radim, a mene Google slobodno pa ćeš vidjeti ko sam ja i šta sam ja prije svega. Ja sam umjetnik, mislim da će ti biti jasno ako ukucas ime i prezime i sagledaš šta sam.ostvario sve za svoje godine što većina sanjaju. Sa 23 radim šta ja želim, živim život imam djevojku koja je izvan moje popularnosti i razumije svaku moju želju.

Citat: AleksaMIL poslato Jun 11, 2023, 22:12:53 POSLE PODNE

Naravno, SA:MP je razonoda meni i otkako sam donedavno ostao bez ajde reci prihoda shodno da kompanija za koji radim je sve eliminisala, jako je dosadno. Pored svih obaveza koje imam kreiram dizajn za community BJ, meni je igrica razonoda. Ovdje očito ljudi jedva čekaju da napadnu ili šta već, iza sebe ime i prezime sagrađeno, globalni umjetnik, reprezent države svoje u poeziji (aktivno se vratio), učim Javascript kao jezik iako sam dizajner. Ne smeta da neko nešto pita, ljudi smo, ima pravo da pita i slično. SAMP je jeftin hobi, koji pomaže da ako razmišljaš pametno kreiras neki svoj pečat (logo cover i sl) ili daješ donacijama za uloge, rolove. Hvala na lijepim riječima iznad rečenim, ljudi su pošli jako a ja vjerujem u dobrotu. Barem što kaže djevojka da će me ubiti dobrota, ja sa svima pričam i pišem i zezam se ovdje. Ljudi vole da gledaju tuđa dvorišta, ali svoja nikada..

Citat: Maid Corbic poslato Jun 11, 2023, 23:12:26 POSLE PODNE
Radim ono što najbolje radim, a mene Google slobodno pa ćeš vidjeti ko sam ja i šta sam ja prije svega. Ja sam umjetnik, mislim da će ti biti jasno ako ukucas ime i prezime i sagledaš šta sam.ostvario sve za svoje godine što većina sanjaju. Sa 23 radim šta ja želim, živim život imam djevojku koja je izvan moje popularnosti i razumije svaku moju želju.
A i ja sam dobio oscara za najboljeg developera decenije.

Cemu taj bold na svakoj poruci nije ti ovo powerpoint.

Citat: .paradox-detth poslato Jun 11, 2023, 23:17:57 POSLE PODNE
A i ja sam dobio oscara za najboljeg developera decenije.

Cemu taj bold na svakoj poruci nije ti ovo powerpoint.

Volim da naznačim svoje poruka haha, posebne su kad skrolaš od ovih koji ne koriste povazda.
A dobro ako je tako, čestitam! Ja sam po TV emisijama bio, Google je pečat trajni. Najbolje što čovjek može da uradi je da ostavi trag ljudima, sjedeći obišao kontinente izvan SAMP zajednice a u ovoj zajednici stekao prije šest godina neke prijatelje s kojima dan danas se pratim.

Citat: Maid Corbic poslato Jun 11, 2023, 21:22:22 POSLE PODNE
Ja sam sklon da je do same instalacije windowsa, imao sam problem, raspakuje se, restartuje se, i opet pocne raspakovanje a ne instalaciju (i stalno u krug). Skinuo drugi, bacio na flash, i radilo je kako bogu spada.
Inace laptop je iz 2008me, tako da ne ocekuj da ce te sluziti, odredi sebi, treba da izdrzi nekih pola godine, max godinu, do tad imas vremena da uzmes nesto drugo (Tako sam ja za pc, da nisam sad bi verovatno bio bez PC-a posto bi me prosli izdao 20x do sad).

Citat: Sniffie White poslato Jun 11, 2023, 23:21:13 POSLE PODNE
Ja sam sklon da je do same instalacije windowsa, imao sam problem, raspakuje se, restartuje se, i opet pocne raspakovanje a ne instalaciju (i stalno u krug). Skinuo drugi, bacio na flash, i radilo je kako bogu spada.
Inace laptop je iz 2008me, tako da ne ocekuj da ce te sluziti, odredi sebi, treba da izdrzi nekih pola godine, max godinu, do tad imas vremena da uzmes nesto drugo (Tako sam ja za pc, da nisam sad bi verovatno bio bez PC-a posto bi me prosli izdao 20x do sad).

Ma ja sam probao sve živo iznad ali čudno je da se gasi na instalaciji. Sve mi liči da je HDD otišao ali briga me za 50€ očekivano još polovan da ode. Ma i nove stvari odu što kaže djevojka ali ja to shvatam tragično haha. Ma sreća pa radim ne ovisim od roditelja saće i plata što je top, Notebook koliko izdrži super jer namijenjen je za laki rad, a i za SAMP koliko mogne da izdrži. Sreća je svakako da ja radim, imam novac, još sjedeći zaradim neku kintu dok većina ne zna za to. Ma ugasio sam ga ako ništa za dijelova prodam 30€ ako mognem super, ako ne nosi džabe, briga me jako haha, ne vjerujem da je golem kvar ali nemam živaca ja za to haha.

Op op kako je
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Da da da
"The way to get started is to quit talking and begin doing."