◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 23 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: KeNzA poslato Maj 26, 2023, 00:26:19 PRE PODNE
ma meni je inako ocuh u Americi cim sad zavrsim srednju odo tamo

Blago ti se, ja nemam tamo nikoga osim maskice na telefonu prijatelju moj, Američka.xuatom.kreirana haha, I like America sjajan je to narod iskreno, mnogo su perverzni ali plaćaju super ahaha

Citat: Maid Corbic poslato Maj 26, 2023, 00:27:32 PRE PODNE
Blago ti se, ja nemam tamo nikoga osim maskice na telefonu prijatelju moj, Američka.xuatom.kreirana haha, I like America sjajan je to narod iskreno, mnogo su perverzni ali plaćaju super ahaha
iskreno hahah jos ako uspijem kao programer uff
"The way to get started is to quit talking and begin doing."

Citat: KeNzA poslato Maj 26, 2023, 00:28:15 PRE PODNE
iskreno hahah jos ako uspijem kao programer uff

Ja sam završio četiri godine svoj smjer danas svaka budala ne programer i dizajner najlakše je kopirati ideje kačati, malo ko ima živaca da sjedi i da edituje nešto. Nikad ne reci nikad, ili se snades ili ne kao u svakom poslu, ja sam radio u Dajhmanu s 22 godine evo pravi posao a trgovina nemam blage veze s vezom, a opet zbog neke moje situacije sam dao otkaz da radim za stranu firmu gdje sam.placen bolje.

Citat: Maid Corbic poslato Maj 26, 2023, 00:32:05 PRE PODNE
Ja sam završio četiri godine svoj smjer danas svaka budala ne programer i dizajner najlakše je kopirati ideje kačati, malo ko ima živaca da sjedi i da edituje nešto. Nikad ne reci nikad, ili se snades ili ne kao u svakom poslu, ja sam radio u Dajhmanu s 22 godine evo pravi posao a trgovina nemam blage veze s vezom, a opet zbog neke moje situacije sam dao otkaz da radim za stranu firmu gdje sam.placen bolje.
ma nikad mi nije bila fora hvaliti se sa tudjim radom, a cime se ovako bavis web dizajner ili

Citat: KeNzA poslato Maj 26, 2023, 00:35:37 PRE PODNE
ma nikad mi nije bila fora hvaliti se sa tudjim radom, a cime se ovako bavis web dizajner ili

U biti sam ja grafički dizajner ali bavim se honorarnim poslom, radim za dva Američka portala, moja plata su četiri cifre obično svakog mjeseca, sjedeći radim koliko ja želim, što je vrh jer uvijek mogu hodati. Flirt chat, adult site 18+ kao animator sam.

Citat: Maid Corbic poslato Maj 26, 2023, 00:43:12 PRE PODNE
U biti sam ja grafički dizajner ali bavim se honorarnim poslom, radim za dva Američka portala, moja plata su četiri cifre obično svakog mjeseca, sjedeći radim koliko ja želim, što je vrh jer uvijek mogu hodati. Flirt chat, adult site 18+ kao animator sam.
aha pa fino roki samo gazi

Citat: KeNzA poslato Maj 26, 2023, 00:44:03 PRE PODNE
aha pa fino roki samo gazi

Hvala, ala smo ga nadigli s pisanjem ahaha

Citat: Maid Corbic poslato Maj 26, 2023, 00:46:57 PRE PODNE
Hvala, ala smo ga nadigli s pisanjem ahaha
ma lagano haha

Ina da nas pobanaju ljudi što spamamo  :P

Citat: Maid Corbic poslato Maj 26, 2023, 00:50:16 PRE PODNE
Ina da nas pobanaju ljudi što spamamo  :P
ma nece haha

Tim bolje ahaha, saće 1h za pet sati ustajanje raditi do 13h i onda sampanje  :D

Citat: Maid Corbic poslato Maj 26, 2023, 00:51:47 PRE PODNE
Tim bolje ahaha, saće 1h za pet sati ustajanje raditi do 13h i onda sampanje  :D
nis roki lijepo spavaj cujemo se onda danas nekad :-[

Ma laganeza samo rokaj brat odgovoriti će što brže može, odo šta pametno radit gaha

Al' ste razvezali temu
CAPTAIN FOUX aka TDEGOD