◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 86 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Galardo poslato Maj 22, 2023, 11:26:04 PRE PODNE
pomozi mi da postanem od sudbine jacaaaaaaaaaa

To seme mu jeb..Sto kaze Zorica obrgacgracagara

Citat: instagr.am/twoblqck poslato Maj 22, 2023, 20:13:34 POSLE PODNE
autocad preporucujes za dizajn?

On je vise vektoski kolega, radije koristi Adobe Ilustrator. Najsigurniji je, AutoCad je za inzinjere po meni

Citat: Maid_Corbic poslato Maj 23, 2023, 09:59:51 PRE PODNE
On je vise vektoski kolega, radije koristi Adobe Ilustrator. Najsigurniji je, AutoCad je za inzinjere po meni
Ja koliko vidim ti ispod svakog dizajna preporucujes ljudima da uce ai i autocad

Citat: instagr.am/twoblqck poslato Maj 23, 2023, 10:10:40 PRE PODNE
Ja koliko vidim ti ispod svakog dizajna preporucujes ljudima da uce ai i autocad

Da naravno, jer AutoCad je za mene nesto najbolje sto jedan dizajner moze da nauci. Znas, nije samo Photoshop i Adobe Ilustrator program, mada pored toga mozes i CorelDraw koristiti. Sve ovisi sta zelis biti, graficar ili kreator, web dizajner koji u biti ne samo da kodira nego i sklapa boje, kompenzaciju kreira.

Citat: Maid_Corbic poslato Maj 23, 2023, 10:32:40 PRE PODNE
Da naravno, jer AutoCad je za mene nesto najbolje sto jedan dizajner moze da nauci. Znas, nije samo Photoshop i Adobe Ilustrator program, mada pored toga mozes i CorelDraw koristiti. Sve ovisi sta zelis biti, graficar ili kreator, web dizajner koji u biti ne samo da kodira nego i sklapa boje, kompenzaciju kreira.

AUTOCAD HAHAHAHAHAHAHAHA

Adobe Ilustrator, dal je Photoshop isto iz Adobe suite pitam se... Takodje za Web Dizajn se koristi Figma, etc a ne Autocad/Adobe/Affinity Suite...

Predlazem ti da naucis sta koji program radi i za sta je namenjen.

Autocad momak nije za graficki niti digitalni dizajn, on ima totalno desetu namenu. Osim toga kladim se da ne znas sta je Affinity Suite...

Citat: realnaith poslato Maj 23, 2023, 10:50:14 PRE PODNE
AUTOCAD HAHAHAHAHAHAHAHA

Adobe Ilustrator, dal je Photoshop isto iz Adobe suite pitam se... Takodje za Web Dizajn se koristi Figma, etc a ne Autocad/Adobe/Affinity Suite...

Predlazem ti da naucis sta koji program radi i za sta je namenjen.

Autocad momak nije za graficki niti digitalni dizajn, on ima totalno desetu namenu. Osim toga kladim se da ne znas sta je Affinity Suite...

U moje doba to se tak ucilo, barem ja kroz srednju znam sa diplomom. Ne pratim novotarije par godina zaista sta je izaslo, tako da svakako hvala ti i na dobrim savjetima sta, kako. Ja znam za neki tip stare skole od 2014 godine, siguran sam da svasta sad ima novo sto se izbacilo.

Citat: Maid Corbic poslato Maj 23, 2023, 10:55:33 PRE PODNE
U moje doba to se tak ucilo, barem ja kroz srednju znam sa diplomom. Ne pratim novotarije par godina zaista sta je izaslo, tako da svakako hvala ti i na dobrim savjetima sta, kako. Ja znam za neki tip stare skole od 2014 godine, siguran sam da svasta sad ima novo sto se izbacilo.

Nije ovo nista novo sto sam naveo, vec postoji deceniju i jace...
To sto se uci u skoli okacis o zid - osim ako ne ides za lekara/advokata/naucnika

Citat: realnaith poslato Maj 23, 2023, 11:00:53 PRE PODNE
Nije ovo nista novo sto sam naveo, vec postoji deceniju i jace...
To sto se uci u skoli okacis o zid - osim ako ne ides za lekara/advokata/naucnika

A dobro moja skola je bila za Hemiju, a navedena kao dizajn, pa ti vidi. Nisam to znao, svaki dan nesto se novo nauci. I like it.

Imam pesmu da ti pevam, eto pevamo svi  :P

Ovaj TiXoR_ ili je nasao neki bug pa skupio dana ili je 24h bio aktivan na forumu  :D

[pawn]
TiXoR_
223d 3h 16m

Galardo
188d 3h 15m

Ino42O
155d 16h 59

myoungdeal
152d 11h 48m

Gotti747
151d 3h 25m

CADILAB