◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 29 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: MirsoN poslato Mart 20, 2023, 21:41:29 POSLE PODNE
Najgore si rijesio haha

Da je bilo teško baš i nije, možda zasto što sam dobro ucio. Po meni je ipak prva pomoć malo teža, dali mi knjigu od 100 stranica i ti sad znaj šta da ucis i sta ce te pitat.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: pokerface poslato Mart 20, 2023, 21:43:24 POSLE PODNE
Da je bilo teško baš i nije, možda zasto što sam dobro ucio. Po meni je ipak prva pomoć malo teža, dali mi knjigu od 100 stranica i ti sad znaj šta da ucis i sta ce te pitat.
Svašta, ja jesam dobio knjigu sa 100 pitanja tj 10 testova sa po 10 pitanja, naučiš i jedan test ti bude na ispitu

Kod mene bilo predavanje u ucinonici, dali test nama i pomogli nam da resimo hahahababa

Citat: realnaith poslato Mart 20, 2023, 23:04:54 POSLE PODNE
Kod mene bilo predavanje u ucinonici, dali test nama i pomogli nam da resimo hahahababa
To je i bio jedini nacin da ti prodjes.

Citat: pokerface poslato Mart 20, 2023, 21:43:24 POSLE PODNE
Ne znam da li imate nesto slicno u Hrvatskoj, ali mi imamo ovu stranicu/aplikaciju preko koje sam prelazio testove i sve sto imas ovdje, imas i na testu: http://spesdriver.com/ba/test/home

Barem je to kod mene bio slucaj, probaj proci kroz par pitanja pa vidi da li imas takve i u knjizi.

Mi brate kad smo vadili lekarsko dali nam i papir da smo položili prvu pomoć. Tako da ako bude neka ne daj Bože nesreća moram guglati prva pomoc tutorijal  :D

Ako ima neki skripter koji zna mysql, sampctl neka se javi hitno.

Odnosno potreban mi je skripter, naravno bice placeno.

Javite se privatnom porukom. Pored gore pomenutog potrebno je instalirati gta na masinu te korigovanje tog sampctla (ne razumijem se previse u to).

poz
fb.com/aboziic
ig aboziic

Citat: Galardo poslato Mart 21, 2023, 09:27:27 PRE PODNE
Ne znam da li imate nesto slicno u Hrvatskoj, ali mi imamo ovu stranicu/aplikaciju preko koje sam prelazio testove i sve sto imas ovdje, imas i na testu: http://spesdriver.com/ba/test/home

Barem je to kod mene bio slucaj, probaj proci kroz par pitanja pa vidi da li imas takve i u knjizi.

Prije samog glavnoga ispita mi imamo nešto ovako. Svaki predispit se sastoji od 38 pitanja a svako pitanje donosi određeni dio bodova, raskrižja imaš po 48 pitanja a policajce 17. Prošao ispit bez problema, 116 od 120 bodova i sada čekam vožnju i prvu pomoć. Ali kod nas u Hrvatskoj je recimo kada polažete prvu pomoć nakon predavanja imate tri papirića ponuđeno i na svakom papiricu imate pitanje, pa koje izvucete odgovorite.  ;)

https://ibb.co/RzTbLJZ
https://ibb.co/hcKbPCH
Poslednja Izmena: Mart 21, 2023, 19:51:54 POSLE PODNE od pokerface

Citat: pokerface poslato Mart 21, 2023, 19:49:14 POSLE PODNE
Prije samog glavnoga ispita mi imamo nešto ovako. Svaki predispit se sastoji od 38 pitanja a svako pitanje donosi određeni dio bodova, raskrižja imaš po 48 pitanja a policajce 17. Prošao ispit bez problema, 116 od 120 bodova i sada čekam vožnju i prvu pomoć. Ali kod nas u Hrvatskoj je recimo kada polažete prvu pomoć nakon predavanja imate tri papirića ponuđeno i na svakom papiricu imate pitanje, pa koje izvucete odgovorite.  ;)

https://ibb.co/RzTbLJZ
https://ibb.co/hcKbPCH
U BiH, barem u ŽSB a trebalo bi biti isto i za ostale županije tj. kantone a i za entitet RS, dobiješ 100 pitanja za prvu pomoć nakon predavanja u crvenom križu, od tih 100 oni uzmu random 10 koje trebaš znati, rijetko ko padne to ali ima specijalaca .. isto je i za raskrsnice i znakove, samo kod teoretskih ima oko 350 od kojih ti na testu dodje 20.

montekarlo 10 8 10 jeeeee
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

ti uzalud nosis lance oko vrataaaaa

Citat: R' poslato Mart 27, 2023, 00:55:04 PRE PODNE
ti uzalud nosis lance oko vrataaaaa
narukvice i prstenje od suvoga zlata
Sunce greje lagano šetam se po Voždovcu
Moja kučka i ja, furam je na povodcu
Zove se Lola i nije nešto lepa
Ali meni daće lapo kada dokopa se repa
Rođena na ulici, dolazi iz geta
I zato je gangsta kučka, a ne starleta
Zahvaljujući njoj meni dignuta je đoka
Krov je spušten, vožnjica od bloka do bloka
I ako glumiš mangupa jebaće ti mamicu
U tašni nema lak za nokte, ali ima palicu
Odrasla na Medaku, iz huda je sestra
Nijedna Snoopova kučka nije tol'ko gangsta
Za nju sam 'Pac, ona moja je Madonna
Ako znaš još neku takvu javi mi preko fona
I kada njesra izbije ona ne vata pištolja
Već nabada na prvu jer je gangsta drolja

Ekipa, može li mala pomoć. Evo već vozim nekih tri sata u autoškoli i naravno od mene se ne očekuje ništa bajno, mogu reći da zaista vozim jako dobro pa čak i bolje od nekih koji imaju 10+ sati više od mene. Danas me je instruktor pa barem pet puta upozorio u nekim situacijama kada imam nekakav zavoj koji nije tako oštar da ne treba da prebacujem (iz trece u drugu jer nisam pao dovoljno do neke brzine i vozilo mi malo cugne) a ja budala svaki put uradim isto. Znam da je prvi stupanj tamo od 0 - 20km/h. Ako možete da mi pojasnite neke stvari ili ako ako imate neki link za tutorial.
Poslednja Izmena: Mart 27, 2023, 19:46:31 POSLE PODNE od pokerface