◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 34 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: realnaith poslato Februar 26, 2023, 12:54:19 POSLE PODNE
BMW F10 3.0D 67e mali servis :)
1L motornoh ulja 1400din (oko 12e) a u motor ide malo jace od 5L... A gde su svi filteri i separator koji dodje na svako drugo menjanje ulja, mada praktikujem svako menjanje.
Samo za astru mi je ulje 850din (8e).... Pre 7 dana sam menjao ulje (3-4L), filter benzina, filter ulja i brisaci bosch aerotwin, skoro 6.000 (oko 50e)...

Zašto bih ga zaobilazio u širokom ruku ako mi je to auto od staroga i koji ga je manje više dobro služio 10 godina a i reći ću vam da ga baš i nije odrzavao što se tiče malih i velikih servisa zadnjih nekoliko godina, imao je svojih problema kao svako vozilo ali nista strašno, jedino mu turbina "fućka" ali ona radi normalno i radi svoj posao ali ne znam da li to tako mora biti. Razmišljao sam ja da li da ga "zategnem" i prodam ili da mi to bude prvo vozilo, koje je odlično za prvo ili da uzmem nešto drugo.

Što se tiče malog servisa, ja bih ga obavljao sam i tako uštedio barem za ruke majstora. Filteri, zamjena ulja, antifriz bla bla.
You'll be always in my heart, the end and thanks for amazing times. #WeAreLords

Citat: whoME poslato Februar 26, 2023, 13:03:35 POSLE PODNE
1L motornoh ulja 1400din (oko 12e) a u motor ide malo jace od 5L... A gde su svi filteri i separator koji dodje na svako drugo menjanje ulja, mada praktikujem svako menjanje.
Samo za astru mi je ulje 850din (8e).... Pre 7 dana sam menjao ulje (3-4L), filter benzina, filter ulja i brisaci bosch aerotwin, skoro 6.000 (oko 50e)...

Postoji nesto sto se zove rabat :)

Citat: pokerface poslato Februar 26, 2023, 13:07:26 POSLE PODNE
Zašto bih ga zaobilazio u širokom ruku ako mi je to auto od staroga i koji ga je manje više dobro služio 10 godina a i reći ću vam da ga baš i nije odrzavao što se tiče malih i velikih servisa zadnjih nekoliko godina, imao je svojih problema kao svako vozilo ali nista strašno, jedino mu turbina "fućka" ali ona radi normalno i radi svoj posao ali ne znam da li to tako mora biti. Razmišljao sam ja da li da ga "zategnem" i prodam ili da mi to bude prvo vozilo, koje je odlično za prvo ili da uzmem nešto drugo.

Što se tiče malog servisa, ja bih ga obavljao sam i tako uštedio barem za ruke majstora. Filteri, zamjena ulja, antifriz bla bla.

Druga je stvar ako znas istoriju tog vozila, vecina tih opel astri koje se prodaju su prvo presle podosta, verovatno nisu ni odrzavane mnogo, pogotovo u Srbiji takva auta su vecinom u boljem stanju za delove nego za sigurnu voznju... Auto kao auto svaki kada se odrzava nema nekih vecih mana (svaki ima neku boljku), ali znamo svi stanje na balkanu i kako se ti auti pretezno voze, odrzavaju (sto je tuzno)..

Citat: realnaith poslato Februar 26, 2023, 13:14:51 POSLE PODNE
Postoji nesto sto se zove rabat :)
Pa nemas 50% rabata, opet se vracam imas ulje i za 4e i za 14e. Takodje nece ti niko odobriti rabat na 5L ulja i takodje pricamo o maloprodaji... Ne znam zasto se mesaju babe i zabe

Citat: whoME poslato Februar 26, 2023, 13:25:25 POSLE PODNE
Pa nemas 50% rabata, opet se vracam imas ulje i za 4e i za 14e. Takodje nece ti niko odobriti rabat na 5L ulja i takodje pricamo o maloprodaji... Ne znam zasto se mesaju babe i zabe

Drugo je maloprodaja, ja uzimam na kante ulje :)

pozdrav ljudovi ! evo mene slucajno nakon 100 godina vidim ovo i dalje zivo HAHAH :D  :)

• My Maps:ShowRoom Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=77337.0
• My Mods Ray Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=76545.msg532450#msg532450

•Respect: Dinox,Blaeks,...Neno..., LuKsA, Nik Delgad,BloodMaster,нÏ...Dιgαâ,,¢,Levuâ,,¢,GЯG[4]â,,¢,ριnkmanâ,,¢,Boris,Joey,Benac, Dude,Ivan_Ino.pwn,C++,

Citat: aezakmi poslato Februar 27, 2023, 19:23:05 POSLE PODNE
Odakle ispadaju ovi ljudi sto imaju acc od 2010/11  :D

hahahaah ne pitaj ja se neki dan sjetio hahah mator sam vec za ovo sve hahhaha
kad se sjetim samog pocetka sampa haha
Gdje se gejma sad ?

• My Maps:ShowRoom Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=77337.0
• My Mods Ray Eclipse
http://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=76545.msg532450#msg532450

•Respect: Dinox,Blaeks,...Neno..., LuKsA, Nik Delgad,BloodMaster,нÏ...Dιgαâ,,¢,Levuâ,,¢,GЯG[4]â,,¢,ριnkmanâ,,¢,Boris,Joey,Benac, Dude,Ivan_Ino.pwn,C++,

Citat: #Caliskan poslato Februar 27, 2023, 19:24:26 POSLE PODNE
hahahaah ne pitaj ja se neki dan sjetio hahah mator sam vec za ovo sve hahhaha
kad se sjetim samog pocetka sampa haha
Gdje se gejma sad ?
arkejn

Citat: Galardo poslato Mart 01, 2023, 13:53:45 POSLE PODNE
Drug, on je i dalje u 2011 godini  :D
znam al jebiga hahahahah

nista protiv joy-a ali server kao da nema skrptera

Citat: bajce boss poslato Mart 01, 2023, 16:07:19 POSLE PODNE
znam al jebiga hahahahah

nista protiv joy-a ali server kao da nema skrptera