◄ Glavni razgovor #50 ►

Započeo SlavicBeast, Decembar 15, 2022, 04:34:49 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 25 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: Hake poslato Januar 15, 2023, 20:48:33 POSLE PODNE
Jao Boze, ti mislis da bi ja tek tako slao svoje karakondžule da te isamaraju.
KARAKONDZULE HAHAHAHAHAHA klinjo imas 19 godina nemas ti mafiju glumis ovde po forumu a kao picka blokiras na diskordu jer znas da znam o cemu pricas haker nisi mozes samo deci da se hvalis da si opasan haker
taskkill /F /IM explorer.exe ne sluzi za hakovanje burazeru moj obrukat cu te pred celim forumom u par slicica zato bolje ucuti.
Naitha ne diraj covek ti je lepo rekao da nisi skenirao fajl nego link sto se ocito vidi tebi. Tebi to smeta jer si obican klinac koji smatra da ako je preko tastature opasan da je opasan i uzivo. Nemam ja sta tebi da objasnjavam za sta sluzi explorer.exe kada sama rec kaze.
Dovoljno je u cmd upisati explorer.exe i sve se vrati na normalu klinjo naitha ne diraj nije ti nista lose uradio.
@SlavicBeast ako nije problem sredi ovog mangupa valjda je dovoljno dokaza u razgovoro da nije njemu ovde mesto.
Oduvek sam se pitao:
"Zbog cega se ljudi toliko brinu jedni za druge?",
"Zasto ljudi daju sve od sebe da usrece neku osobu?"

Najjednostavnije receno brinu se jer vole tu osobu celim svojim srcem,
daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Januar 15, 2023, 20:59:03 POSLE PODNE
KARAKONDZULE HAHAHAHAHAHA klinjo imas 19 godina nemas ti mafiju glumis ovde po forumu a kao picka blokiras na diskordu jer znas da znam o cemu pricas haker nisi mozes samo deci da se hvalis da si opasan haker
taskkill /F /IM explorer.exe ne sluzi za hakovanje burazeru moj obrukat cu te pred celim forumom u par slicica zato bolje ucuti.
Naitha ne diraj covek ti je lepo rekao da nisi skenirao fajl nego link sto se ocito vidi tebi. Tebi to smeta jer si obican klinac koji smatra da ako je preko tastature opasan da je opasan i uzivo. Nemam ja sta tebi da objasnjavam za sta sluzi explorer.exe kada sama rec kaze.
Dovoljno je u cmd upisati explorer.exe i sve se vrati na normalu klinjo naitha ne diraj nije ti nista lose uradio.
@SlavicBeast ako nije problem sredi ovog mangupa valjda je dovoljno dokaza u razgovoro da nije njemu ovde mesto.

Nadji mi poruku gdje sam napisao da to sluzi za hakovanje.
I gdje sam spomenuo da sam ja haker?
"Hake" nickname ne mora znaciti " HAKER" glupane.
Htio sam da vidim jesi li toliki kid da to ukljucis da ti black screen bude na kompu  pa da zoves mamu da ona vidi sta je problem.

:D
Poslednja Izmena: Januar 15, 2023, 21:10:31 POSLE PODNE od MirsoN

Citat: Hake poslato Januar 15, 2023, 21:07:39 POSLE PODNE
Nadji mi poruku gdje sam napisao da to sluzi za hakovanje.
I gdje sam spomenuo da sam ja haker?
"Hake" nickname ne mora znaciti " HAKER" glupane.
Htio sam da vidim jesi li toliki kid da to ukljucis da ti black screen bude na kompu  pa da zoves mamu da ona vidi sta je problem.
black screen ne bude na kompu bude ukljucen chrome :D
ponasas se kao da si haker neki veliki koji ddosa iz hobija
svima se vps upali brzo jedino tebi se vps jos nije upalio :(
Oduvek sam se pitao:

daju sve od sebe da je usrece zbog toga sto ne zele da je ikada vide tuznom ili rasplakanom.
#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Januar 15, 2023, 21:12:37 POSLE PODNE
black screen ne bude na kompu bude ukljucen chrome :D
ponasas se kao da si haker neki veliki koji ddosa iz hobija
svima se vps upali brzo jedino tebi se vps jos nije upalio :(
vata fak o cemu ti pricas, rekao sam ti palim ga kad podjem da spavam. DOS opterecuje internet.

Citat: Hake poslato Januar 15, 2023, 21:15:43 POSLE PODNE
vata fak o cemu ti pricas, rekao sam ti palim ga kad podjem da spavam. DOS opterecuje internet.
ako je u pitanju vps DOS nema veze sa tvojim internetom nego sa internetom onoga kod koga si kupio vps.
a ono o chrome ne mozes da koomentarises ijaojj :'(
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Januar 15, 2023, 21:16:56 POSLE PODNE
ako je u pitanju vps DOS nema veze sa tvojim internetom nego sa internetom onoga kod koga si kupio vps.
Buraz moj je vps kako ne mozes da skontas, dosta mi je ove rasprave.
Pisi sta hoces necu da citam.  ???

Citat: Hake poslato Januar 15, 2023, 21:19:52 POSLE PODNE
Buraz moj je vps kako ne mozes da skontas, dosta mi je ove rasprave.
Pisi sta hoces necu da citam.  ???
imam jednu ideju ajde ako si toliki baja dosaj i mene
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Januar 15, 2023, 21:16:56 POSLE PODNE
Bice da je vmware ili virtual box VPS

Citat: Deleted User poslato Januar 15, 2023, 21:26:10 POSLE PODNE
Bice da je vmware ili virtual box VPS
Aha pa u tom slucaju jako je opasan. Ja koliko znam malopre je rekao da ce da pali vps posle toga meni na discordu pise da ce da ddosa pred spavanje. Slabi neki izgovori da ne bi ispao samo jadni klinac koji ne moze da uradi ono sto prica
Oduvek sam se pitao:

#xsarnaaparatima..

Citat: xsar.p poslato Januar 15, 2023, 21:32:46 POSLE PODNE
Aha pa u tom slucaju jako je opasan. Ja koliko znam malopre je rekao da ce da pali vps posle toga meni na discordu pise da ce da ddosa pred spavanje
Pa sacekaj malo, treba core2duo da pokrene virtuelnu masinu...Sta bi ti, sve sad i odmah? :D

Citat: Hake poslato Januar 15, 2023, 21:15:43 POSLE PODNE

DOS (/dɒs/, /dɔːs/[1]) is a platform-independent acronym for "disk operating system" that later became a common shorthand for disk-based operating systems on IBM PC compatibles.

DDoS (Distributed Denial of Service) is a category of malicious cyber-attacks that hackers or cybercriminals employ in order to make an online service, network resource or host machine unavailable to its intended users on the Internet.