Zatvor

Započeo desibro, Novembar 26, 2022, 00:12:02 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

dobar, ali sto i pod i zidovi i plafon u istoj teksturi, previse svijetlooo
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Citat: sparrowww.aMx poslato Novembar 26, 2022, 00:27:59 PRE PODNE
ne znam sta ovde vidite dobro... uklonio materijale enterijera, vertex coloring usran, kompozicija u ku*cu, iskreno.

Citat: YG$_BISHOP poslato Novembar 26, 2022, 00:41:07 PRE PODNE
ne znam sta ovde vidite dobro... uklonio materijale enterijera, vertex coloring usran, kompozicija u ku*cu, iskreno.
Čekaj ti si se rodio expert ?
Vidis da je decko novi, pocetnik, sta mu trebam napisatt uuuu idiote uzasno ajde obrisi forum obrisi sve idi ubij se ?
Ne mogu da shvatim takve poput tebe sto samo znaju komentarisat kad je nesto lose, ne bi pohvalili nekog, ne bi decku dao malo podrške ?
2k18 - Underworld Developer
2k22 - RedRose Developer / Mapper

Citat: sparrowww.aMx poslato Novembar 26, 2022, 01:18:48 PRE PODNE
Čekaj ti si se rodio expert ?
Vidis da je decko novi, pocetnik, sta mu trebam napisatt uuuu idiote uzasno ajde obrisi forum obrisi sve idi ubij se ?
Ne mogu da shvatim takve poput tebe sto samo znaju komentarisat kad je nesto lose, ne bi pohvalili nekog, ne bi decku dao malo podrške ?
Showcasovao je radi misljenja, zar ne? Dacu mu iskreno misljenje, necu ga lagati. Uzasno je. Nisam se rodio expert, ali se nisam rodio ni slep, a ni retardiran.
Ovo nema veze sa mapanjem, ovaj decko nema ukusa, dati nekome iskren komentar naspram laganja, nimalo nije vredjanje.

Idi oprobaj se na najboljim regionalnim RP serverima kao env mapper, pa probaj doci sa ovakvom mapom. Nas nekada nisu primali za jednu omasenu normalu, a ne da je vertex totalno drugaciji na svakom objektu.
Ako si njemu na ovome rekao da je dobro, sta ces reci na neke bolje mape? Ali dobro, mozda je ovo zapravo stvarno vizuelno bolje i kvalitetnije od svih ostalih SA-MP mapa.

Citat: sparrowww.aMx poslato Novembar 26, 2022, 00:27:59 PRE PODNE
Pokusavam ja i sa drugim teksturama radim svaki dan po 2 sata ali jednostavno nesto se nekad ne uklapa tako da ostavim belo znam da je previse svetlo ali sta cu. Svakako hvala  ;D

Citat: YG$_BISHOP poslato Novembar 26, 2022, 07:45:53 PRE PODNE
Showcasovao je radi misljenja, zar ne? Dacu mu iskreno misljenje, necu ga lagati. Uzasno je. Nisam se rodio expert, ali se nisam rodio ni slep, a ni retardiran.
Ovo nema veze sa mapanjem, ovaj decko nema ukusa, dati nekome iskren komentar naspram laganja, nimalo nije vredjanje.

Idi oprobaj se na najboljim regionalnim RP serverima kao env mapper, pa probaj doci sa ovakvom mapom. Nas nekada nisu primali za jednu omasenu normalu, a ne da je vertex totalno drugaciji na svakom objektu.
Ako si njemu na ovome rekao da je dobro, sta ces reci na neke bolje mape? Ali dobro, mozda je ovo zapravo stvarno vizuelno bolje i kvalitetnije od svih ostalih SA-MP mapa.
Hvala na ti na iskrenom misljenju prosto me motivises da jos radim i da se trudim  :) . Sto se tice vertex coloringa mozda je drugaciji bas zato sto koristim modpack nisam ni pregledo fajlove u njemu samo ga koristim kako bi testirao ingame stvari i gledao kako izgleda. Nije mi problem da bilo kome prosledim svoj rad. Pogledao sam mape od tog lika sto si spomenuo eto desilo se da je isto zatvor radio i mapa je vrhunska sve to stoji samo se pitam da li je i FPS onda u istoj toj mapi dobar ?
Takodje koristim default mape kako bi bas iz tog razloga dobio na FPS jer imam slab laptop na kojem testiram bas iz tih razloga dok na kompu sredjujem. Po meni bolje je da ima manje objekata nego milion zidova koji umanjuju FPS dosta igracima. Sve u svemu ovo je stvar ukusa a tebi svakako hvala na misljenju .