Lose ucitavanje mapa

Započeo tricetripet, Novembar 25, 2022, 14:37:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Fino sam ubacio mapu na mesto de je bila prije neka mapa,proslu mapu fino obriso i ubacio moju,udjem InGame kad ono lose ucitava boze,ja stojim ispred objekta sa strane sto je izmapano nestane,ja uzmem jetpack ono pola mape nestane kad se dignem gore u zrak...

Update sam streamer na najnoviju verziju,Objekti su na dynamic kreirani,300.0 je distance
Deo skripte: [pawn]tmpobjid = CreateDynamicObject(19379, 932.731628, -1420.672241, 12.387598, 0.000000, 90.000000, 0.000000, object_world, object_int, -1, 300.00, 300.00);

//na ovaj nacin je kreirano sve

[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]//[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): //

ako ti se to nestajanje objekata desava i na ostalim mapama, mislim da nema rijesenja osim da promijenis tu mapu, u zadnje vrijeme se to pocelo desavati svima sa kojima sam radio, pa cak i meni, to smo rijesili tako sto izbacimo mape koje to uzrokuju

sve je podeseno kako treba, streamer, distance, optimizacija, ali mapa pravi problem, da li je zbog objekta ili texture neke, nemam pojma

Citat: Tebrix poslato Novembar 25, 2022, 17:23:50 POSLE PODNE
ako ti se to nestajanje objekata desava i na ostalim mapama, mislim da nema rijesenja osim da promijenis tu mapu, u zadnje vrijeme se to pocelo desavati svima sa kojima sam radio, pa cak i meni, to smo rijesili tako sto izbacimo mape koje to uzrokuju

sve je podeseno kako treba, streamer, distance, optimizacija, ali mapa pravi problem, da li je zbog objekta ili texture neke, nemam pojma
desava mi se samo na ovoj mapi,sve ostale mape rade perfect

pokusaj izbaciti nepotrebnih objekata
e