Problem sa texturama

Započeo Robijas, Oktobar 25, 2022, 07:02:08 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Znaci izmapam mapu i isteksturisem je i kada je stavim u mod na mapi ima uvijek jedan objekat koji nema texturu i to nema veze do texture koju sam stavio na objekat jer na svim drugim objektima sto imaju istu texturu textura ostaje, to mi se desava vec jako dugo i jos uvijek nisam naso u cemu je problem, a najveci problem je sto se ta ubagana textura prebaci na novu mapu (opširnije mapa Zlatare ima ubaganu texturu ja ubacim novu mapu npr Opstine i ubagana textura sa zlatare ce se prebaciti na opstinu (znaci sada random objekat na mapi od opstine nece imati texturu ali ce sada taj objekat na zlatari carobno dobiti texturu)) nadam se da sam dobro objasnio kakav problem imam
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://ibb.co/tzmBNBD

Sad sam ubacio opet novu mapu i open se isto desava https://ibb.co/bmLzYzq

promjeni map editor , sta da ti kazem vise
updataj Streamer sta vec

Gamemod: Spotify Community
Owner: Nodze ( Dzenan Levic )

Citat: Nodze poslato Oktobar 27, 2022, 21:08:36 POSLE PODNE
promjeni map editor , sta da ti kazem vise
updataj Streamer sta vec
Ni jedno ni drugo mu nece pomoci, kao i niko ko ima znanje na ovom forumu. Oni sto znaju makar nesto vise ne zele da se bakcu sa ljudima koji nisu u stanju da procitaju i razmisle makar malo.

Citat: Deleted User poslato Oktobar 27, 2022, 21:46:47 POSLE PODNE
Ni jedno ni drugo mu nece pomoci, kao i niko ko ima znanje na ovom forumu. Oni sto znaju makar nesto vise ne zele da se bakcu sa ljudima koji nisu u stanju da procitaju i razmisle makar malo.
?

Moras da nam das kod kako bi videli sta se desava. Verovatno se ne zavrsava lepo kod ili ne pocinje. Ako malo bolje pogledas, verovatno su objekti koji budu bez teksture prvi ili poslednji

Pregledo sam kod vise puta sve je napisano kako treba, kao i druge mape itd, i nije zadnji objekat a ni prvi nego neki random u sredini
Update sam plugine i ni to nije pomoglo
a sad sto je delete uzer reko "Oni sto znaju makar nesto vise ne zele da se bakcu sa ljudima koji nisu u stanju da procitaju i razmisle makar malo."
Ako se to odnosilo na mene, nimi je jasno sata sam trebao procitati.

Brate ostavi nam kod da vidimo ili promeni texture studio, probaj da ubacis neciju mapu i vidi kako se ponasa

Uspio sam da nadjem u cemu je problem