Pitanje oko pravljenja Sajta

Započeo .qua, Septembar 20, 2022, 01:06:03 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Jel zna mozda neko kojim slucajem nekog ko pravi sajtove, tacnije da ima znanje, treba mom burazeru sajt za Rent A Car otvara nesto pa ako znate nekoga odavde ko se bavi time napisite mi dole

nisam mogao topic da nadjem odredjeni sry moderatoru

Javi mi se discord, napravit cu dobru cenu
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Savjetujem da napises detaljnije sta ti treba, mada generalno smatram da je ovo pogresan forum za ovakve stvari (ovde vise od pola ne znaju osnove programiranja a ne da rade u 3 jezika sa raznim tehnologijama/softwerima). Ali kad pitas uvek daj vise detalja o zahteevima, lakse je i tebi i developerima. Kao primer, ako ti recimo treba GPS tracking, onaj ko ne zna ili ne zeli da se bakce sa time nece te kontaktirati a kamoli davati kakvu ponudu.

nejtan on fajr
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: Deleted User poslato Septembar 21, 2022, 21:33:21 POSLE PODNE
Savjetujem da napises detaljnije sta ti treba, mada generalno smatram da je ovo pogresan forum za ovakve stvari (ovde vise od pola ne znaju osnove programiranja a ne da rade u 3 jezika sa raznim tehnologijama/softwerima). Ali kad pitas uvek daj vise detalja o zahteevima, lakse je i tebi i developerima. Kao primer, ako ti recimo treba GPS tracking, onaj ko ne zna ili ne zeli da se bakce sa time nece te kontaktirati a kamoli davati kakvu ponudu.

Cisto sumnjam na podrucju ovog foruma da nema niko ko ne zna koristit mrtvi API i povezat ga na web aplikaciji, ali da svakako se slazem da vecina radi basic webpage stranice, sa nekim osnovama i bez backenda