Prodajem Los Santos RolePlay game-mode ( full - script / models / ucp )

Započeo inside, Septembar 14, 2022, 17:43:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ime_Prezime: Almir Ibrahimagic
Odakle ste: BiH
Godine: 14
Šta prodajete: Los Santos RolePlay game-mode kao sto mozete vidjeti u naslovu, game-mode je modularan, sa svim modelima i ucpom koji radi bez problema...
Koliko para tražite: Stvar dogovora
Zamena (Da/Ne): Mozda
Kontakt (PP, TS, E-mail, broj telefona, FB, Skype..): Ovdje, ili na discordu remixations#1725
Dodajem:
Mod je MySQL, mod je rekodiran, usput dodajem par videa koga zanima https://www.youtube.com/watch?v=XF4Z24hy-pQ&t=100s
Poslednja Izmena: Septembar 14, 2022, 17:46:57 POSLE PODNE od remixations
BIGDOG ENTERTAINMENT

rep+
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: sleek poslato Septembar 14, 2022, 18:44:38 POSLE PODNE
koliko trazis, treba mi za server?
nemas dozvolu za ime, nemozes otvarati server sa tim imenom, mogu ti dati skriptu ali da mi za uz vrat das ideal gaming mod najnoviji jedino tako
BIGDOG ENTERTAINMENT

mod idalje na prodaju, mod koji je objavio lik i koje ce objaviti nisu ni blizu sa ovim mojim, btw mod koji je maloprije objavljen je rusko/kineska kopija lsrpa, prihvatam i neke trejdove samo se javite pa se lagano dogovorimo...
BIGDOG ENTERTAINMENT

Bump
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Lock

CitatDužni ste da nakon deset neaktivnih dana osvežite vaš oglas tako što ćete dati bilo kakav odgovor u istom, u suprotnom ce tema biti zakljucana.