Pomoc

Započeo Bakii, Avgust 29, 2022, 01:46:39 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Scripta koju koristim : Neki Edit Athlone-a
Detaljan opis problema : Ovako, uzeo sam mod i sredio sve, medjutim ne radi mi polaganje tj checkpoint gledao sam forum i odradio sve zivo ali ne radi marker, ako neko zna kako bi mogao ili da to sredim ili kada se test zavrsi da se dobije dozvola bez ovog kao poligona help hitno... Video sam i od nekih po forumu, ali isto je bilo... Dodao sam ovo traxx_disableplayer nemam erore ali ne radi ako neko zna help neka pise nagradicu ga..
Dio Scripte : Polaganje[ playerid ] = 1;
                            Traxx_DisablePlayerCheckpoint( playerid );
                     theBakii_SetPlayerCheckpoint( playerid, 2057.0891,-1932.5629,13.3936, 5.0 );
                         SCM( playerid, -1, ""col_blue"[AUTO SKOLA] "col_white"Nastavite dalje." );

Ukoliko nece da ti udje u marker, onda je verovatno problem do vozila, tacnije pogresan ID vozila. Koliko se secam, na ATH i slicnim modovima ima provera kada ulazi u taj checkpoint, proveri model vozila, ali ne izbaci nista ukoliko koristi pogresan model vozila

Citat: V01D poslato Avgust 29, 2022, 01:54:36 PRE PODNE
Ukoliko nece da ti udje u marker, onda je verovatno problem do vozila, tacnije pogresan ID vozila. Koliko se secam, na ATH i slicnim modovima ima provera kada ulazi u taj checkpoint, proveri model vozila, ali ne izbaci nista ukoliko koristi pogresan model vozila
pokusacu brate hvala ti, ako mi pomognes dacu ti paypal 3e zato sto mi je veoma hitno...