Help

Započeo kajsije, Avgust 24, 2022, 01:52:09 PRE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Kada upalim samp-server, server se ne ucita lepo i izbaci mi u consoli error: Script[gamemodes/bkrp.amx]: Run time error 19: "File or function is not found". Skripta nema nikakvih errora ovako, samo je problem u paljenju. Takodje kada upalim samp i pogledam server, mode je unknow. Mogu cak i uci na server ali nista ne radi.
Deo skripte: ////
Pawno Code: ////

ovo je sve sto mi ispise kada otvorim samp-server:
[pawn]----------
Loaded log file: "server_log.txt".
----------

SA-MP Dedicated Server
----------------------
v0.3.7-R2, (C)2005-2015 SA-MP Team

Server Plugins
--------------
Loading plugin: sscanf
  Failed.
Loading plugin: crashdetect
  Failed.
Loading plugin: streamer

*** Streamer Plugin v2.9.4 by Incognito loaded ***

Loaded.
Loading plugin: MapAndreas
  Loaded.
Loaded 2 plugins.

Started server on port: 7777, with maxplayers: 200 lanmode is ON.

Filterscripts
---------------
  Loading filterscript 'anim.amx'...
  Loaded 1 filterscripts.

Script[gamemodes/bkrp.amx]: Run time error 19: "File or function is not found"
Number of vehicle models: 0[/pawn]

Moras updatova ti plagine crashdetect i sscanf pa onda recompile
Vidis ovdje gdje pise  [Failed] to ti znaci da skripta nija mogla naci taj plagin samo updejtuj i radi ce i onda uci u gamemod i recomlajluj skriptu i to bi trebalo da radi.
[pawn]-------------
  Failed.
  Failed.
[/pawn] evo ti link od yt videa za updete plagine: https://youtu.be/pOFzddNe_Ik

Citat: Marko_Menteljev poslato Avgust 24, 2022, 03:07:37 PRE PODNE
Moras updatova ti plagine crashdetect i sscanf pa onda recompile
Vidis ovdje gdje pise  [Failed] to ti znaci da skripta nija mogla naci taj plagin samo updejtuj i radi ce i onda uci u gamemod i recomlajluj skriptu i to bi trebalo da radi.
[pawn]-------------
  Failed.
  Failed.
[/pawn] evo ti link od yt videa za updete plagine: https://youtu.be/pOFzddNe_Ik
Updatovo sam plugine ali sad izbacuje warrning: C:\Users\Nikolic\Desktop\Balkan Kings\pawno\include\YSI\internal\..\y_scriptinit.inc(305) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnScriptInit")

Dali je gamemod skinut sa interneta.i jesi compilovao mod.

Citat: Marko_Menteljev poslato Avgust 24, 2022, 12:13:04 POSLE PODNE
Dali je gamemod skinut sa interneta.i jesi compilovao mod.
Nije skinut sa interneta, i copilovao sam mod.

Jesi ikad updetovao plagine ili ubacivao na pc posto moze da bude do njega tako i kod mene ne moze da se updeta a dok na drugom pc radi normalono.

ili nisi dobre plagine ubaci posto tamo lepo pise da mod nije ucitao plagine . znaci da je samo do toga da su ti plagini zastarjeli .

Citat: Marko_Menteljev poslato Avgust 24, 2022, 12:17:04 POSLE PODNE
Jesi ikad updetovao plagine ili ubacivao na pc posto moze da bude do njega tako i kod mene ne moze da se updeta a dok na drugom pc radi normalono.
Ja sam ovaj mod pravio na drugom pcu, pa sam prebacio mod ovde na novi. Na starom stvarno radi normalno ali ovde izbacuje warrining: C:\Users\Nikolic\Desktop\Balkan Kings\pawno\include\YSI\internal\..\y_scriptinit.inc(305) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnScriptInit"). Mod ovako radi ali me nervira taj warrning pa hocu da ga se resim a nez kako  :)

To ti je do racunara ili laptopa  jeli mozes otvorit samp-server.exe i uci u igru i dali radi ko na pre ili kako vec .

Citat: Marko_Menteljev poslato Avgust 24, 2022, 12:24:59 POSLE PODNE
To ti je do racunara ili laptopa  jeli mozes otvorit samp-server.exe i uci u igru i dali radi ko na pre ili kako vec .
Pa sta sad da radim, da kupim nov pc?  :D
Server radi ovako kad ga upalim i udjem, sve radi samo me ovaj warrning sad nervira

a ko radi sve normalno zanemariga

Nema nista gore nego kada te neznalica uci sa fixas nesto...

Update plugine i instaliraj runtime pakete za pocetak pa se javi.

Citat: V01D poslato Avgust 24, 2022, 13:15:46 POSLE PODNE
https://www.techpowerup.com/download/visual-c-redistributable-runtime-package-all-in-one/

Instaliraj ovo u kompletu
Instalirao sam, updateovo plugine, i dalje mi izbacuje warrning:
[pawn]C:\Users\Nikolic\Desktop\Balkan Kings\pawno\include\YSI\internal\..\y_scriptinit.inc(305) : warning 201: redefinition of constant/macro (symbol "OnScriptInit").[/pawn]