Pitanje za Webflow

Započeo .qua, Avgust 03, 2022, 17:18:25 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Da li se isplati u 2022 raditi sa webflowom?
Ako neko zna cysecora, uskoro pocinje sa prodajom kursa za webflow (u njemu je ukljucen i freelance, osnove html-a i jos nekih stvari) pa me zanima vase misljenje o tom kursu a i generalno za webflow..
Poslednja Izmena: Avgust 03, 2022, 17:20:01 POSLE PODNE od .fuck

Možeš koristiti Webflow, što da ne, ali naravno sa njim ne možeš napraviti sajt poput kupujemprodajem, polovni automobili, drustvene mreze... on se koristi za simple sajtove da ti uštedi vreme. Primer: treba da napravis sajt jednom hotelu koji ima funkcionalnost rezervisanja i kontakt formu - iskoristis webflow (mada u ovom slucaju je bolji wordpress), ili radis landing page za jednu kompaniju da je predstavis. U principu, kad radis sa Webflow-om, nije ti potreban nikakav template vec samo dobra ideja i zamisao - tu nema kodiranja.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Pa novo Znje se uvkjek Ispalati!

Citat: Vasic poslato Avgust 04, 2022, 00:47:41 PRE PODNE
Možeš koristiti Webflow, što da ne, ali naravno sa njim ne možeš napraviti sajt poput kupujemprodajem, polovni automobili, drustvene mreze... on se koristi za simple sajtove da ti uštedi vreme. Primer: treba da napravis sajt jednom hotelu koji ima funkc ionalnost rezervisanja i kontakt formu - iskoristis webflow (mada u ovom slucaju je bolji wordpress), ili radis landing page za jednu kompaniju da je predstavis. U principu, kad radis sa Webflow-om, nije ti potreban nikakav template vec samo dobra ideja i zamisao - tu nema kodiranja.
Okej, hvala ti sto si izdvojio vreme da napises nesto :D
Ali inace to sam znao al se razmisljam da li da uzmem kurs od cyscecora, ako znas za njega, ako ne nema veze. Ali svakako probacu da radim pa sta bude bude. Takodje razmisljam da krenem nesto sa javom ili phpom no ne bitno to sad za ovu temu. Nego, da li bih mogao da te kontaktiram na fb cisto ako mi nesto nije jasno ako bi mogao malo da mi objasnis  :D

Citat: Sablje poslato Avgust 04, 2022, 05:08:30 PRE PODNE
Pa novo Znje se uvkjek Ispalati!
To jeste naravno, sve vredi probati makar to bilo dobro ili ne

Citat: .fuck poslato Avgust 04, 2022, 10:03:55 PRE PODNE
To jeste naravno, sve vredi probati makar to bilo dobro ili ne
Naravno iskreno radim Forume,napravio sam par Sajtova,samo vjezbai tjt nisam isao na Kurs sam ucio al ako imas mogucnost kursa naravno idi imas podrsku od Mene!