Ima li podrske?

Započeo fajnydzieciak, Jul 02, 2022, 21:32:42 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Ima li podrske raditi mod da bude sto realniji stvarnom svetu? Kad kazem to mislim na skoro sve sto moze da se uradi da bude realno nasem zivotu, nasim zahtevima, potrebama i tako dalje..
Poslednja Izmena: Jul 03, 2022, 15:27:50 POSLE PODNE od Fr0z3n

Citat: srbski southclaws poslato Jul 02, 2022, 21:32:42 POSLE PODNE
Ima li podrske raditi mod da bude sto realniji stvarnom svetu? Kad kazem to mislim na skoro sve sto moze da se uradi da bude realno nasem zivotu, nasim zahtevima, potrebama i tako dalje..
Ako to budes radio preoprucujem ti da radis na SA-MP verziji 0.3.DL jer puno toga mozes docarati i napraviti sto realnijim sa ovim pogodnostima koji posjeduje 0.3.DL naravno ako ih znas dobro iskoristiti. Tako da preporuka za 0.3.DL i imas od mene podrsku ;D
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: almvx poslato Jul 02, 2022, 21:35:21 POSLE PODNE
Ako to budes radio preoprucujem ti da radis na SA-MP verziji 0.3.DL jer puno toga mozes docarati i napraviti sto realnijim sa ovim pogodnostima koji posjeduje 0.3.DL naravno ako ih znas dobro iskoristiti. Tako da preporuka za 0.3.DL i imas od mene podrsku ;D
Znao sam pre 0.3DL super i to, posle nisam dugo nista radio i zaboravio sam, a sad nemam odakle da naucim jer nema vise samp foruma, a ostali tutorijali nije to to sto meni treba tako da cu raditi 0.3.7 jebes ga

Tema je premeštena iz Offtopic podforuma ovde.
Moderator može postaviti prefiks "Pitanje/Savet".
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Posto je tema premestena, ostavicu, iako po meni ne pripada ovde. Formular i to naravno necu zahtevati ovaj put zbog premestene teme, ubuduce imaj u vidu gde postujes i koja su pravila podforuma.

Citat: emmett-white poslato Jul 02, 2022, 22:12:25 POSLE PODNE
Znao sam pre 0.3DL super i to, posle nisam dugo nista radio i zaboravio sam, a sad nemam odakle da naucim jer nema vise samp foruma, a ostali tutorijali nije to to sto meni treba tako da cu raditi 0.3.7 jebes ga
Nema se tu sta uciti, dve nove funkcije koristis

Citat: omarpea poslato Jul 03, 2022, 16:57:01 POSLE PODNE
Nema se tu sta uciti, dve nove funkcije koristis
Pa ne to, nego ostale stvari..

Citat: Deleted User poslato Jul 03, 2022, 16:54:21 POSLE PODNE
Posto je tema premestena, ostavicu, iako po meni ne pripada ovde. Formular i to naravno necu zahtevati ovaj put zbog premestene teme, ubuduce imaj u vidu gde postujes i koja su pravila podforuma.
u talking 2 me?
Obajvio sam u off topic i tamo mogu da pisem sta god mi dusa hoce, ne znam sta serete ali oke

Citat: emmett-white poslato Jul 03, 2022, 17:34:42 POSLE PODNE
u talking 2 me?
Obajvio sam u off topic i tamo mogu da pisem sta god mi dusa hoce, ne znam sta serete ali oke
Veruj mi nisam ni pogledao ime samo sam predpostavio da je standardna situacija :D
My bad :P

Ja sam na svoj mod potrosio dobar dobar period pisanja koda, da li mi se isplatilo? Ne i nece, ali mi je bilo zanimljivo. Da li se tebi moze isplatiti? Mozda, vjerovatno, ali ne i 100%.

Neaktivno, lock - Za unlock PM.