[JS] Kompletan JavaScript Kurs - 2022 SRB

Započeo Vasic, Jun 26, 2022, 23:51:11 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 3 gostiju pregledaju ovu temu.

Full JS Kurs na srpskom jeziku
Naucite JavaSript BESPLATNO na nasem jeziku.
Odvojite 5 minuta i procitajte tekst ispod. Pocnite da ucite JS, bicete zahvalni sebi u buducnosti.

Ako želite da budete 100% sigurni da ćete nakon naučenog programskog jezika dobiti posao, onda treba da učite JavaScript.
To je najtraženiji jezik, zato što uz pomoć njega možemo pisati kod za web aplikacije, mobilne aplikacije, desktop aplikacije, igrice i još mnogo toga.

U slučaju da želite da se bavite razvojem web aplikacija, onda je ovaj jezik neizbežan i ima najsvetliju perspektivu.
Kao što već znate, čitav svet se trudi da svoje servise prebaci na cloud, odnosno na web. Sve više aplikacija funkcionišu upravo na taj način, i tu, glavnu ulogu igra JavaScript.Community i podrška za ovaj jezik je ogromna. Na internetu postoji velika količina materijala iz kojih možete da učite, i na kakav god problem da naletite, možete relativno lako da pronađete rešenje.

Iako imamo dosta JavaScript developera, i dalje postoji enormno velika potražnja za njima, a tek će da raste.
JavaScript može da posluži i kao frontend i kao backend jezik. Bitno je da ne skačete odmah sa osnova na neki framework, prvo dobro naučite suvi JS pa tek kasnije framework. Često se dešava da developer ne može lako da se odluči da li da radi frontend ili backend, pa ne zna sa kojim programskim jezikom da počne. Ja uvek u bilo kom slučaju, kažem da krene sa JavaScriptom jer sa njim možete raditi bukvalno sve. Čak i da odlučite da postanete full stack developer, on vam i to omogućava. Sa ovim jezikom ne možete da pogrešite.

A da ne pričamo o platama koje su veoma visoke. Ne morate da živite u Americi, Nemackoj, Francuskoj itd. da biste imali visoku platu. Možete ostati u svom gradu, u svojoj državi i zađivati do 10 puta više od domaće prosečne plate. Stranim kompanijama će biti zadovoljstvo da baš vas zaposle jer će vam platiti za nekih 30ak posto manje nego što bi platili nekog njihovog programera, a vama će to biti više nego dobra cifra. Pa na taj način pravite idealnu situaciju i za vas i kompaniju za koju radite. Kao junior možete očekivati mesečnu platu od 1000 do 2000 eura, za mediora to bi bilo 2000-3000, a za seniora naravno od 3000 eura pa do ko zna koliko.

Da postanete junior koji zarađuje tu platu, trebaće vam oko 6 - 10 meseci, u zavisnosti od toga koliko dnevno provodite vremena učeći.
Ne znam u kom poslu možete za ovako kratko vreme učenja da zarađujete takve cifre. Zato vam preporučujem da krenete što pre i ne gubite vreme. Bilo da imate 15 ili 35 godina, možete ovo da savladate i dobijete posao. Nije rano i nije kasno. Sada je pravi trenutak da donesete odluku i dopustite JavaScriptu da vam promeni život.

Ne treba da znate višu matematiku, ne treba vam fakultetska diploma, ne trebaju vam akademije i sertifikati. Treba samo da izdvojite vrijeme i trud, budete disciplinovani i istrajni do kraja.

Ko u ovo ne veruje, ne mora, ima nas koji verujemo i koji želimo da izađemo izvan okvira, i ropstva lošeg mentaliteta. Ja sam ovo dokazao kroz mentorship sa Filipom, imali ste priliku da vidite kako je brzo napredovao i dobio posao.

Dajem vam besplatan kurs, vrhunsku odskočnu dasku da krenete da se bavite ovim.
To što je besplatno ne znači da je bezvredno, mogao sam da ga prodajem i dobro bih prošao.
Na vama je šta ćete da radite sa ovim materijalom.
E i još nešto - jedan kurs vas ne može učiniti programerom, potrebno je posle ovoga da se bacite u još više učenja i da radite na svojim projektima.

Full Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PL_CImUqaeU3-2JHKoeosP0ASl6rFnb3Pf

Kurs koji sam Vam predstavio iznad je pripremio jedan moj prijatelj, Vama poznat kao Cysecor (@cysecor | instagram). Sve zasluge idu njemu, i iskreno Vam preporucujem da iskoristite ovaj kurs maksimalno jer je BESPLATAN a zaista mnoooogo mozete nauciti, i promeniti svoj zivot iz korena.
• Website: www.vasic.dev
Web Development & Cyber Security

Ovog trenutka sam zavrsio i poslednji deo kursa, mogu da kazem da sam naucio bas mnogo, iskreno preporuka svakome bas je lagan jezik... Barem meni

Meni je preko potreban, imam i lajv casove takoder, to je od Jula pa dobro ce doci!