Problem sa Admin kodom

Započeo Lazar_babuska, Jun 26, 2022, 12:44:23 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning):Problem je sledeci , imam komandu za skidanje offline igracu kada je Admin. E sad to radi , ali sta je sledece problem - Kada se igrac kome je admin skinut uloguje na server , i sve lepo radi pise da mu je skinut admin i sve to , ali izadje mu onaj kao dijalog da ukuca Admin Kod , ja hocu da sklonim to da nema uopste kad se igrac konektuje na server da nema taj dijalog ali nece nesto
Deo skripte:
[pawn]
PI[ playerid ][ xASlot ] = 0;
             PI[ playerid ][ xAdmin ] = 0;
         PI[ playerid ][ xSkin ] = 26;
         SetPlayerSkin( playerid, 26 );
         PI[ playerid ][ xAKod ] = 0; (( to je ovo , za sam probao da stavljam i -1 , i false i sve ali nije htelo , kada se uloguje on mora da ukuca 0 da bi ga join na server ))
         SavePlayer( playerid );
         SpawnPlayer( playerid );
         SCM( playerid, ANTICHEAT, "Vasa pozicija Admina je skinuta, obratite se na forumu ako mislite da je greska." );
[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): /
Poslednja Izmena: Jun 26, 2022, 19:25:25 POSLE PODNE od Deleted User

To sam isto probao , ali kada udjem na server moram da ukucam to -1 u dijalog da bi me pustio da igram , ne znam kako da sklonim taj dijalog kad skinem admina igracu

Posalji deo koda zaduzen za prikazaivanje dialoga admin koda. Znaci ne handle/response nego onaj deko ji poziva/prikazuje dialog igracu.

Evo ti i ovaj DEO kada igrac Pogresi Kod / Ukuca tacno Kod

https://pastebin.com/aNueAsFN

Kad oduzimas admina, stavis kod na 0 i gotovo...
EDIT:To predpostavljam da je xAdmin u stvari kod.

EDIT 2: Evo sad pogledah iznad, vidim da nije, xAdmin je level, sto znaci da mu iz nekog razloga nije 0 u tom trenutku, tako da verovatno nije skinut.
Poslednja Izmena: Jun 26, 2022, 13:42:15 POSLE PODNE od Deleted User

gde da stavim to ?
EDIT: ne , to je Admin , a kod je xAKod i stavio sam ovako  PI[playerid][xAKod] =0 ali nece opet treba kad se uloguje da ukuca u kod 0

Edit2: PI[ playerid ][ xAKod ] = - 1; Ovo sam probao da stavljam i ovako PI[ playerid ][ xAKod ] = false; , ali opet nista , jedino da probam da napravim da ne prikazuje dijalog kad se uloguje ali ne znam to

On sve lepo skine igracu admina sve lepo ali samo taj dijalog od koda ostane
Poslednja Izmena: Jun 26, 2022, 13:46:47 POSLE PODNE od Lazar_babuska

E vidis, ti njemu nisi direktno promenio vrednosti u fajlu ( xAdmin i xAKod ), tako da umesto da proveravas kada se uloguje da li je xAdmin, stavi da proveravas da li se nalazi na tom odredjenom admin slotu.

Ukoliko njegovog imena nema na tom admin slotu, a pritom je xAdmin onda to znaci da mu je admin skinut dok je bio offline, i samo mu u tom trenutku skines admina i resetujes xAKod

Pa da on mu samo skida admina dok je offline , imam i komandu kad skida igracu admina online , ali ne znam drugacije udariti

Citat: Lazar_babuska poslato Jun 26, 2022, 13:59:49 POSLE PODNE
Pa da on mu samo skida admina dok je offline , imam i komandu kad skida igracu admina online , ali ne znam drugacije udariti

Nisi me razumeo, ono sto si ti napravio mu samo skine slot admina, posto imas ocigledno poseban admin sistem gde imas 30 slotova za admine, 30 razlicitih fajlova u kome stoji ime igraca koji je admin. Kada se connectuje proveris da li se idalje nalazi na tom slotu, ako se ne nalazi znaci da mu je skinut admina dok je bio off, i u tom slucaju mu resetujes promenljive xAdmin i xAKod na 0 ili sta ti je vec default vrednost

Ako zelis dodaj me na discord pa cu ti objasniti detaljnije : V01D#8989
Poslednja Izmena: Jun 26, 2022, 14:06:07 POSLE PODNE od V01D

Ako je vec offnline,idi brat u script files - korisnici i skini mu tamo i kod i admina,reseno ! ;D :D