Havanna Project - RolePlay

Započeo noddy_, Jun 21, 2022, 18:25:50 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 4 gostiju pregledaju ovu temu.

Citat: ryco poslato Jun 24, 2022, 14:54:15 POSLE PODNE
U redu je, ne moras ga u svakoj svojoj poruci spomenuti..

Mogao bih i tebe "03DL modeleru"

Citat: Nikolas poslato Jun 24, 2022, 14:55:18 POSLE PODNE
Nisam ja 03DL modeler, ja sam modeler.
0.3.DL je verzija SAMPa koju koristim.

Spominji me slobodno. Voleo bih videti sta imas za reci.
Poslednja Izmena: Jun 24, 2022, 15:09:40 POSLE PODNE od ryco

Citat: ryco poslato Jun 24, 2022, 15:08:26 POSLE PODNE
Nisam ja 03DL modeler, ja sam modeler.
0.3.DL je verzija SAMPa koju koristim.

Spominji me slobodno. Voleo bih videti sta imas za reci.

Ocigledno si dovoljno glup da je 0.3DL podrzana jedina modelima a ti radis modele za tu i jedinu verziju sampa koja to podrzava. Sto znaci da si 0.3DL modeler jer radis modele specificno za to

Citat: Nikolas poslato Jun 24, 2022, 15:22:11 POSLE PODNE
Ocigledno si dovoljno glup da je 0.3DL podrzana jedina modelima a ti radis modele za tu i jedinu verziju sampa koja to podrzava. Sto znaci da si 0.3DL modeler jer radis modele specificno za to
Ne, je radim modele i kao modifikacije za GTA San Andreas i MTA:SA.
Vidis kako si ispao retardiran? Izgubljen si decko.

Citat: Nikolas poslato Jun 24, 2022, 14:55:18 POSLE PODNE
Zasto je "0.3DL modeleru" pod navoodnicima xD, sta si mislio postici sa time? Reci da je on u pokusaju 0.3DL modeler ili? Covjek te vratio na fabricke postavke sa porukom iznad, par nas zna pravu istinu i ja da sam na neshallonovom mjestu otisao bih i odjebao sve te ljude. Ne bih ti preporucio da pricas o necemu sto sto posto ne znas... "skriptercicu"
BIGDOG ENTERTAINMENT

Citat: ryco poslato Jun 24, 2022, 15:23:31 POSLE PODNE
Ne, je radim modele i kao modifikacije za GTA San Andreas i MTA:SA.
Vidis kako si ispao retardiran? Izgubljen si decko.
[/quote

Slazem se samo za to Kao

Citat: almvx poslato Jun 24, 2022, 15:26:34 POSLE PODNE
Zasto je "0.3DL modeleru" pod navoodnicima xD, sta si mislio postici sa time? Reci da je on u pokusaju 0.3DL modeler ili? Covjek te vratio na fabricke postavke sa porukom iznad, par nas zna pravu istinu i ja da sam na neshallonovom mjestu otisao bih i odjebao sve te ljude. Ne bih ti preporucio da pricas o necemu sto sto posto ne znas... "skriptercicu"
Citat: almvx poslato Jun 24, 2022, 15:26:34 POSLE PODNE

Mislis na retarda koji prica sta i kako a ne zna ni sta prica niti da radi code. Kao sto rekoh sve je uzeo od drugih i rekao njegovo. Smecar, a vi niste nista bolji ako ste u drustvi sa njim, "modelari"

Citat: Nikolas poslato Jun 24, 2022, 15:51:50 POSLE PODNE
Mislis na retarda koji prica sta i kako a ne zna ni sta prica niti da radi code. Kao sto rekoh sve je uzeo od drugih i rekao njegovo. Smecar, a vi niste nista bolji ako ste u drustvi sa njim, "modelari"
Brale moj ti si nepismen ili? nije "modelar" nego "modeler" nismo mi stolari jebote
BIGDOG ENTERTAINMENT

Okej momci, mislim da mozete nastaviti raspravu negdje drugo
SPEED HACK (C++) https://github.com/nouddy/samp-speed-hack
Reliant GameMode (open.mp) https://github.com/nouddy/reliant-omp
SA:MP Landing Page https://github.com/nouddy/samp-landing-page

Kolko drama ima u 7 grama

Sta svi serete protiv neithana malo vas uopce njega poznaje njegove privatne stvari i njegov nacin zivota... ja sam s njim proveo mjesece svaki dan na ts/disc/mess i znam tko je i kakav je i vjerovatno ima 10125123951 vise znanja od tebe a to sto si ti ljubomoran, pa i da je iskorpirao nesto pa hajde iskopiraj ti pa obavljaj pa reci da je sve tvoje kog boli kurac za tvoje misljenje iskreno... odi malti krave i nejedi govna,
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Jun 24, 2022, 16:59:24 POSLE PODNE
Sta svi serete protiv neithana malo vas uopce njega poznaje njegove privatne stvari i njegov nacin zivota... ja sam s njim proveo mjesece svaki dan na ts/disc/mess i znam tko je i kakav je i vjerovatno ima 10125123951 vise znanja od tebe a to sto si ti ljubomoran, pa i da je iskorpirao nesto pa hajde iskopiraj ti pa obavljaj pa reci da je sve tvoje kog boli kurac za tvoje misljenje iskreno... odi malti krave i nejedi govna,

Isto ga znam koliko i ti, upravo zbog toga i kazem koliko zna. Lako je kopirati, al on je zajebao sve. Zasto je otisao ? Hmm. Zato sto je znao da ce ga svi pljuvati kada ga otkrijem ovde. Zasto je pogasio svoj "posao" i sve mreze ? Jer je debil bez obraza, nema znanje i samo pametuje. Ne znam ko si ali bih voleo da znam kako si ga upoznao. Posto je meni kao pomagao, govorio nesto o staticima pogresno totalno, onda je kao nesto fixao kad sam imao problem i zbagao jos vise. Znanje ? Logo kada sam ga pitao je rekao da posaljem sa neta sta hocu pa da mi odradi, jos da mu platim za kopiju. Onda je objavio Absent tj Abstract na kom sam radio, stavise original verziju, iako sam rekao mozes a ne moras. Zasto je objavio ? Zasto je stavio moje ime ? Zato sto je morao da ima izgovor zasto je objavio tudji rad. Uzme na kraju kada sam ga pitao oko foruma da mi odradi, rekao da se nosim u tri lepe i da odjebem vise od njega, smorio sam. To je normalno za ponasanje sa prijateljima ili ne, pitam se? Da li je debil i nema znanje, da i da, pljuvat cu ga svuda iz tog razloga jer je istina. Za Montrey su mi rekli da je uzeo sve zasluge sebi, nista uradio nije. Bas nista. Osim Logoa. Onda ga svi vi kao branite tu iako delite misljenje sa mnom i vezi njega. Neka bezi slobodno, stit ce njega karma jer je djubre.

Citat: Nikolas poslato Jun 24, 2022, 21:30:31 POSLE PODNE
Isto ga znam koliko i ti, upravo zbog toga i kazem koliko zna. Lako je kopirati, al on je zajebao sve. Zasto je otisao ? Hmm. Zato sto je znao da ce ga svi pljuvati kada ga otkrijem ovde. Zasto je pogasio svoj "posao" i sve mreze ? Jer je debil bez obraza, nema znanje i samo pametuje. Ne znam ko si ali bih voleo da znam kako si ga upoznao. Posto je meni kao pomagao, govorio nesto o staticima pogresno totalno, onda je kao nesto fixao kad sam imao problem i zbagao jos vise. Znanje ? Logo kada sam ga pitao je rekao da posaljem sa neta sta hocu pa da mi odradi, jos da mu platim za kopiju. Onda je objavio Absent tj Abstract na kom sam radio, stavise original verziju, iako sam rekao mozes a ne moras. Zasto je objavio ? Zasto je stavio moje ime ? Zato sto je morao da ima izgovor zasto je objavio tudji rad. Uzme na kraju kada sam ga pitao oko foruma da mi odradi, rekao da se nosim u tri lepe i da odjebem vise od njega, smorio sam. To je normalno za ponasanje sa prijateljima ili ne, pitam se? Da li je debil i nema znanje, da i da, pljuvat cu ga svuda iz tog razloga jer je istina. Za Montrey su mi rekli da je uzeo sve zasluge sebi, nista uradio nije. Bas nista. Osim Logoa. Onda ga svi vi kao branite tu iako delite misljenje sa mnom i vezi njega. Neka bezi slobodno, stit ce njega karma jer je djubre.

Smejem se al place mi se trazim lek na forumu da ubijem istinu strasno koliki ste vi debili svi skupa svadate se zbog jebene igrice koja traje vec ohoho vremena.. debili najdite si zanimaciju neku normalnu hahha
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: Nikolas poslato Jun 24, 2022, 21:30:31 POSLE PODNE

Hahahhahahahaha procitao sam sve, brate moj nisi svestan koliko ispadas glup, sa apsolutno svakom izjavom samo na ovoj temi, nisam siguran za ostale :P

Pozdrav ekipa danas vam prezentujemo Warehouse i CEO na nasem serveru

Warehouse
Kada postanete CEO svoje organizacije morate kupiti Warehouse kako bi mogli raditi misije
Pomocu Warehouse-a mozete dostavljati materijale u njega.
Warehouse se kupuje putem laptopa u CEO Office

CEO Office

Kada kupite svoju organizaciju, i date joj ime postanete CEO
U uredu vase organizacije kupujete Warehouse i mozete promjeniti ime ako se predomislite.
Kada ste kupili Warehouse imate potrebna sredstva za dalji rad
Misije koje su dostupne :

Special Cargo - Dostavljanje paketa u kamionu
Vehicle Cargo - Kradja vozila
Ship Robbery - Pljacka broda
Drug Smuggling - Krijumcarenje droge

Credits : Slade, WTLS, GTA Online

Ja sam davno rekao da verujem u ovog dečka xd, svaka čast lepo od mene pohvale

Vehicle Cargo

Kada ostvarite pristup vasem CEO Laptopu, imate 3 razlicite opcije.
Prva od opcija vam je Vehicle Cargo.
Vehicle Cargo se bazira na tome da ukradete vozilo i dovezete ga na lokaciju vaseg skladista/warehouse-a.
Kada dovezete auto, dobijete novac u ruke, a ostatak ide u Warehouse i CEO Office.

Poslednja Izmena: Jun 28, 2022, 21:01:13 POSLE PODNE od ɴᴏᴅɪ