Include help

Započeo Alexaa, Jun 14, 2022, 20:23:36 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 6 gostiju pregledaju ovu temu.

Pitanje/savjet: Cao drugari,opet ja  :D ali ovaj put sa drugacijim pitanjem. Da li mozda neko zna kako mogu da resim ovo
Opširnije: https://pastebin.com/SZUCKwki
Dodatno:
Poslednja Izmena: Jun 29, 2022, 19:05:59 POSLE PODNE od Deleted User

Ovo je vec problem, tako da si trebao drugi formular. Nije bitno sad posto si dao sve potrebno, a i jednu drugu temu sam malopre isto progledao kroz prste.
Daj compajler verziju koju koristis, i koja je verzija YSI. Iskreno neznam sta je problem ali te dve informacije su jako bitne.

Citat: Deleted User poslato Jun 14, 2022, 21:14:26 POSLE PODNE
Ovo je vec problem, tako da si trebao drugi formular. Nije bitno sad posto si dao sve potrebno, a i jednu drugu temu sam malopre isto progledao kroz prste.
Daj compajler verziju koju koristis, i koja je verzija YSI. Iskreno neznam sta je problem ali te dve informacije su jako bitne.

Ako ces iskreno ne znam,a i ne znam kako to da proverim. Mozes li mi reci mozda kako to mogu da proverim?

Pawn compiler verzija ti pise kad krenes compile, dok za YSI ne mogu da ti pomognem posto mislim da nema nigde definisano u includovima (makar ne da ja znam).
Uvek mozes da probas backup ono sto imas sad, pa da update YSI includove (i znaces koja je verzija :D )

Citat: Deleted User poslato Jun 14, 2022, 21:53:04 POSLE PODNE
Pawn compiler verzija ti pise kad krenes compile, dok za YSI ne mogu da ti pomognem posto mislim da nema nigde definisano u includovima (makar ne da ja znam).
Uvek mozes da probas backup ono sto imas sad, pa da update YSI includove (i znaces koja je verzija :D )

Aha okej,sad sam update pawno na 3.10.10 i YSI na najnoviju verziju

Ali mi sad compiler crasha nece da compile-a skriptu ::)

Citat: Alexaa poslato Jun 14, 2022, 22:05:05 POSLE PODNE
Aha okej,sad sam update pawno na 3.10.10 i YSI na najnoviju verziju

Ali mi sad compiler crasha nece da compile-a skriptu ::)

Probao sam da ubacim i starije verzije pawna ali ne pomaze nista

vrati staru verziju comp. a ostali nov ysi iz nekog razloga mozda ce ti dat compile neznam nisam se nikad nasao s ovakvim problemom.. takoder stavi crashdetect plugin i probaj debug di god si koristio ysi
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Jun 14, 2022, 23:15:11 POSLE PODNE
vrati staru verziju comp. a ostali nov ysi iz nekog razloga mozda ce ti dat compile neznam nisam se nikad nasao s ovakvim problemom.. takoder stavi crashdetect plugin i probaj debug di god si koristio ysi

Okej ,do ysi-a imam problem cim ubacim novu verziju cresha pawno kad vratim staru koja je bila sve radi extra

Ubaci updateovan compiler i ysi u neki drugi mod koji znas da radi, ako ti ne cresha ti si nesto zajebo na svom modu...

Ja sam imao isti problem.
Ubaci pawn compiler:
https://balkan-samp.com/forum/index.php?topic=140733.msg1029598#msg1029598

Meni nije htelo na najnovijoj verziji YSI.
Skini:
https://github.com/pawn-lang/YSI-Includes/releases/tag/v5.4

Kada ubacis ovaj YSI imaces greske koje moras da resis, kada resis sve ides na 1 noviju verziju, pa opet greske ako ih ima, i tako do najnovije.
Jer ako odmah roknes najnoviju verziju,a imao si neku staru, odmah ti kresuje jer verovatno ima mnogo gresaka pa se kresuje.

Hvala svima sto ste mi pomogli. Resio sam problem :)