Opcenito

Započeo Jack1337, Jun 12, 2022, 22:33:28 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Poz, ima li iko na ovom forumu zainteresiran da se napravi jedan gamemod sa radnjom u selu? Ne znam gdje da pišem pa hajde ovdje ću. Uglavnom ja sam to pokušavao davno ako se neko od vas sjeća mod se zvao "UNILAND ROLEPLAY" bio je ajmo recimo 80% završen te se nešto izjalovilo i nisam nikad uspio otvoriti sam server. Uglavnom ja bih skriptao, imam dosta znanja što se tiče samog skriptanja (nisam bog ali eto zna se "ponešto"), pa me interesuje ima li iko na ovom forumu ko bi mi pomogao sa tom idejom? Da li kao vlasnik servera, mapper ili nešto treće svaka pomoć je dobrodošla. pozz

*edit* - tek sad pogledah imam neku stranicu u opisu ove teme mozete pogledati neke sličice ako ste zainteresirani na šta bi to ličilo 
Poslednja Izmena: Jun 12, 2022, 22:35:06 POSLE PODNE od Jack1337
Map Gallery
-House Interior- (click) - For Sale-

Ja cu ti rec da je bilo dosta opena sa radnjama u selima islo je neko vrijeme ali uvjek se igraci vrate tamo di je  radnja u LS-u. Toplo ti preporucujem da se manis toga ako vec oces radit radi na LS-u a ne selima, sad na tebi je... Ako je to tvoja zelja pucaj brate zelim ti svu srecu.. Cisto moje misljenje o tome! Pozz
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Uopste nije lose raditi radnju u selu, ali problem je sto vi ne znate sta znaci selo.

Svaki balkanac koji je pokusao otvoriti roleplay server sa radnjom u selu, to je bio klasican server u Bayside-u. Bayside uopste nije selo, vec malo naseljeno "poluostrvo".
Otvorite server sa radnjom u Flint County-u, Red County-u, etc. i napunite ga jedinstvenim stvarima koji se ne vidjaju svakodnevno, stvarima namenjenim samo za county RP.

Citat: ryco poslato Jun 14, 2022, 17:00:41 POSLE PODNE
Uopste nije lose raditi radnju u selu, ali problem je sto vi ne znate sta znaci selo.

Svaki balkanac koji je pokusao otvoriti roleplay server sa radnjom u selu, to je bio klasican server u Bayside-u. Bayside uopste nije selo, vec malo naseljeno "poluostrvo".
Otvorite server sa radnjom u Flint County-u, Red County-u, etc. i napunite ga jedinstvenim stvarima koji se ne vidjaju svakodnevno, stvarima namenjenim samo za county RP.

upravo ti o tome i govorim da mi "balkanci" nezelim nista od onog na sto smo navikli, negovorim za sebe nego na ostale igrace, nazalost vise od svega bi volio da se to promjeni
CitatNe idite uokolo tumačeći kako vam svijet duguje život. Svijet vam ne duguje ništa. On je bio prvi ovdje.

Citat: yeet poslato Jun 14, 2022, 23:06:35 POSLE PODNE
upravo ti o tome i govorim da mi "balkanci" nezelim nista od onog na sto smo navikli, negovorim za sebe nego na ostale igrace, nazalost vise od svega bi volio da se to promjeni
Nezelis i Negovoris

svaka cast ti znas citat