Debug CreatePlayerProgressBar

Započeo Jovan Spasic, Jun 09, 2022, 13:40:15 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Problem(error/warning): Stvara mi debugove u konzoli cim u skripti dodam opciju CreatePlayerProgressBar u skripti ne dobijam nikake errore/warninge sve je cisto. Sve druge opcije od include progress2 ne stvaraju mi debagove samo ova opcija stvara
Deo skripte: [pawn]Vaš odgovor[/pawn]
Debug iz server_log(ukoliko je u pitanju crashanje servera - crashdetect log): [pawn]https://postimg.cc/18tFYKkp[/pawn]
Slika/video ingame problema(obavezno ako je ingame problem): https://postimg.cc/18tFYKkp

Zakaci kao fajl ili paste na pastebin progress bar include koji koristis (jbg tokom godina se skupilo vise verzija i neke iz nih nisu bas kompatabilne).

Citat: Deleted User poslato Jun 09, 2022, 17:50:05 POSLE PODNE
Zakaci kao fajl ili paste na pastebin progress bar include koji koristis (jbg tokom godina se skupilo vise verzija i neke iz nih nisu bas kompatabilne).
Sada sam uzeo drugi zove se playerprogress na mom starom modu koji je koristio YSI 3x radi namestio sam ali na ovom novijem koji koristi YSI 5x nece to jeste izbacuje warninge i to puno https://postimg.cc/RN6Yxbxf inace ovaj include je u pitanju
https://youtu.be/NeHVcAdqsUU

Citat: // xunder poslato Jun 09, 2022, 17:25:21 POSLE PODNE
crashdetect plugin loaduj
Vec ga ima

[Opomena od strane moderatora] Zabranjeno je double post i bump unutar 24h. Pripazi na to.
Poslednja Izmena: Jun 09, 2022, 18:40:56 POSLE PODNE od Deleted User

Ja sam ti trazio da mi zakacis include koji koristis i koji ti radi ali ti izbacuje debug poruke. Ali vi ste svi ovde najpametniji iako trazite pomoc. Kad vam se trazi nesto, dajte to sto se trazi a ne ono sto vi mislite da treba.
Druga stvar, kodovi i greske se ne salju slikama nego u code bbcode tagovima, imas primer u temi sa pravilima podforuma.

I treca stvar, poslao si runtime errore u prvom postu, to nije nikakav debug od Progress Bar. Lepo ti kaze da ti hvali funkcija PrintBacktrace, ako potrazis na google i na github videces da ta funkcija pripada Crash Detect pluginu, posto ti izbacuje ime funkcije koja fali, znaci da imas Crash Detect, sto nas dovodi do cinjenice da ti je verovatno pogresna verzija, i da si includovao crash detect u mod i recompile.

Update crash detect plugin, ako nasta vi da ti izbacuje error-e izbaci include iz moda. I pazi sta pises posto ovako mozemo da gledamo 3 godine u pogresnu stvar koja nema veze ni sa cim.

Citat: Deleted User poslato Jun 09, 2022, 18:47:49 POSLE PODNE
Ja sam ti trazio da mi zakacis include koji koristis i koji ti radi ali ti izbacuje debug poruke. Ali vi ste svi ovde najpametniji iako trazite pomoc. Kad vam se trazi nesto, dajte to sto se trazi a ne ono sto vi mislite da treba.
Druga stvar, kodovi i greske se ne salju slikama nego u code bbcode tagovima, imas primer u temi sa pravilima podforuma.

I treca stvar, poslao si runtime errore u prvom postu, to nije nikakav debug od Progress Bar. Lepo ti kaze da ti hvali funkcija PrintBacktrace, ako potrazis na google i na github videces da ta funkcija pripada Crash Detect pluginu, posto ti izbacuje ime funkcije koja fali, znaci da imas Crash Detect, sto nas dovodi do cinjenice da ti je verovatno pogresna verzija, i da si includovao crash detect u mod i recompile.

Update crash detect plugin, ako nasta vi da ti izbacuje error-e izbaci include iz moda. I pazi sta pises posto ovako mozemo da gledamo 3 godine u pogresnu stvar koja nema veze ni sa cim.
Ama covece ako si ti nervozan ne moras ni pomagati.. ne pravim se ja ovde pametan nit slicno napisao sam ti uzeo sam drugi INCLUDE nije vise taj za koji sam zatrazio pomoc ovaj drugi include mi stvara warninge po skripti a u starom modu kad sam dodao sve je bilo tip top sto se tice ovog za slike da ne saljem. Ne mogu preko kompjuter uci na ovaj vas sajt zbog toga sto nemam dozvolu morao sam preko telefona da skidam VPN kako bi usao i napisao ovo sve
Poslednja Izmena: Jun 09, 2022, 19:09:52 POSLE PODNE od Jovan Spasic

E pa kad sam nervozan onda da i malo izlecim zivce

Pravilo 14 - Ukoliko ostavljate delove Vase skripte ili errore, moraju obavezno biti u BB kodu  (code ili pawn)
To sto nemozes da udjes preko kompa nego moras koristiti VPN znaci samo jedno - vec si banovan sa foruma

Vise nego dovoljno ne samo za lock nego i za ban (ja sam samo mod podforuma tako da ti se posrecilo za ban)
Lock - Pravilo 14