Anim

Započeo Kroat, Maj 29, 2022, 15:20:12 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 1 gost pregledaju ovu temu.

Pozdrav, imam neki mod nije ni bitno koji, ali ima ono sjebano trcanje sa skill arene, jel zna netko kako da stavim CJ run, da se trci kao u obicno san andreasu? Hvala unaprijed

Citat: Kroat poslato Maj 29, 2022, 15:20:12 POSLE PODNE
Pozdrav, imam neki mod nije ni bitno koji, ali ima ono sjebano trcanje sa skill arene, jel zna netko kako da stavim CJ run, da se trci kao u obicno san andreasu? Hvala unaprijed
setaj si cj skin, ima drugaciju animaciju i brzi je od ostalih modela.
vjerovatno pod to mislis kada kazes cj run.

nisam mislio na to, mislio sam kao da ubacim neku animaciju ne znam u skriptu ili gdje da mi svi skinovi na serveru tako trce kuzis

Citat: Kroat poslato Maj 29, 2022, 15:31:07 POSLE PODNE
nisam mislio na to, mislio sam kao da ubacim neku animaciju ne znam u skriptu ili gdje da mi svi skinovi na serveru tako trce kuzis
ne mozes ubacivati custom animacije sa neta u skriptu one se ubacuju u gta, jedino ako mislis na onaj kao pad na zemlju kad igrac bhopa to se moze lagano napravit

ako imas discord dodaj me n01#3861
tamo bum ti objasnio sve

Ima trcanje sa skill arene

LMFAO :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Citat: Kroat poslato Maj 29, 2022, 15:33:51 POSLE PODNE
ako imas discord dodaj me n01#3861
tamo bum ti objasnio sve
napisi u skriptu, nisi uopce dobro naveo sto ti je potrebno
niko ne zna na sta ti mislis sa cj run

Citat: krizmanikdev poslato Maj 29, 2022, 15:36:11 POSLE PODNE
napisi u skriptu, nisi uopce dobro naveo sto ti je potrebno
niko ne zna na sta ti mislis sa cj run

Znaci ovako, imam jedan mod, nije bitno koji, gamemode za samp server, na njemu je trcanje sa skill arene ono kao sporo trcanje, jel mogu ja kako promjeniti to, da svi igraci na serveru trce kao CJ ono brzo trcanje.

Citat: Kroat poslato Maj 29, 2022, 15:37:34 POSLE PODNE
Znaci ovako, imam jedan mod, nije bitno koji, gamemode za samp server, na njemu je trcanje sa skill arene ono kao sporo trcanje, jel mogu ja kako promjeniti to, da svi igraci na serveru trce kao CJ ono brzo trcanje.
cj skin je brzi od ostalih, razumijes?

sve znam, da probam ovako, jesi ikad igrao na skill areni? ako jesi onda znas kako se trci tamo odnosno animaciju trcanja. E ja takvu animaciju imam na svom samp serveru, ja bi nju maknuo znaci maknuo takvu sa skill arene a dodao onu kao u obicnom san andreasu.

Nije to trcanje sa skill arene, nego Ped animacije.
Kada ubacujes ped.ifp modove, to menja Ped animacije na svim serverima.

U SAMPu postoji funkcija koja se zove UsePlayerPedAnims, ona omogucava Ped animacije svim skinovima osim ID 0, ID 19 i ID 21, jer oni koriste normalne klijent animacije.
Taj problem mozes resiti tako sto ces je izbrisati iz svog code-a.

Citat: krizmanikdev poslato Maj 29, 2022, 15:39:12 POSLE PODNE
cj skin je brzi od ostalih, razumijes?
Ti si jos gori od njega. Nije pitao koje brzi, nego kako da postavi klasicne animacije na sve skinove, umesto Ped animacija.
I ne, CJ nije brzi od ostalih skinova. Koriste drugacije animacije, i brzi je samo ukoliko drugi koriste ped.ifp, a koriste ga omogucavanjem ped animacija.
Poslednja Izmena: Maj 29, 2022, 15:44:11 POSLE PODNE od ryco

Citat: ryco poslato Maj 29, 2022, 15:41:43 POSLE PODNE
Nije to trcanje sa skill arene, nego Ped animacije.
Kada ubacujes ped.ifp modove, to menja Ped animacije na svim serverima.

U SAMPu postoji funkcija koja se zove UsePlayerPedAnims, ona omogucava Ped animacije svim skinovima osim ID 0, ID 19 i ID 21, jer oni koriste normalne klijent animacije.
Taj problem mozes resiti tako sto ces je izbrisati iz svog code-a.
Ti si jos gori od njega. Nije pitao koje brzi, nego kako da postavi klasicne animacije na sve skinove, umesto Ped animacija.

Jel bi me mogao dodati na disc il ja tebe da mi to malo pojasnis, jos mi nije jasno kako cu to napravit

Citat: Kroat poslato Maj 29, 2022, 15:43:30 POSLE PODNE
Jel bi me mogao dodati na disc il ja tebe da mi to malo pojasnis, jos mi nije jasno kako cu to napravit
Ne.
Rekao sam ti. Samo pronadji u svom code-u funkciju UsePlayerPedAnims i izbrisi je.

Citat: ryco poslato Maj 29, 2022, 15:44:52 POSLE PODNE
Ne.
Rekao sam ti. Samo pronadji u svom code-u funkciju UsePlayerPedAnims i izbrisi je.

Kakvom code-u?

Citat: Kroat poslato Maj 29, 2022, 15:45:13 POSLE PODNE
Kakvom code-u?
Sta mislis, kakvom? ???

Mislim na tvoj gamemode.