GeniusGaming

Započeo [ST]Injection, Septembar 12, 2009, 16:57:59 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 5 gostiju pregledaju ovu temu.

Opet su zatvorili temu bez da ja stignem odgovorit... Moderatori, smirite malo s tim LOCK... To što je nekoliko njih izvrijeđalo temu ne znaći da je riješeno...

Kako ste glupi jebote?

Reko sam da imaju pravo uzet to ali NEMAJU NIKAKVO PRAVO napisati da su prvi i jedini koji to imaju kad to već postoji! To je kao da sad ja uzmem GodFather i napišem "Mi smo prvi server na balkanu koji imaju organizacije!"... Pa čovjeće... vidi se da neki *i wont flame any more*i vode taj server...

A prijetio sam floodom u slučaju da se otkrije da su krali sa naše skripte, jer su krađe skripta strogo zabranjene i takve servere odmah rušimo...

Naučite prvo čitati moje postove od riječi do riječi a tek onda komentirati...

Vi samo pročitate FLOOD i BAN i odmah serete...

EDIT: To sto sam oko kapije govorio ne znaci da je jaako komplicirano nego mislim da ipak ti skripteri nisu tako dobri jer ja nikad cuo za njih i drzim da se dobri skripteri na balkanu mogu nabrojat na prste...

Sagledajte logicki: server je vrhunski a banuo je preko noci...
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2009, 17:02:10 POSLE PODNE od [ST]Injection

Injection ima pravo!

I dok se ništa ne dokaže mi nismo htjeli vama floodati ili rušiti niko to nije rekao!

Nego mi smo samo htjeli pokazati kakvi su GG prevaranti i noobovi da se samo služie tuÄ'im idejama kako bi uspjeli i to je tolko kretesnki, bezveze, jadno i podlo prema nekima koji su se stvarno mućili! To smo htjeli pokazati svim igraćima da su jedni podli prevaranti i da vam je server sranje jer ste sve ideje kpirali a ako se nekom sviÄ'aju te ideje slobodno doÄ'ite na server iz kojeg su ukradene!

I to što injection kaže!
AKO VEĆ ŽELE BITI GLUPI PREVARANTI I KPIRATI IDEJE NEĆETE NAPISATI DA JE TO OD GG-a I DA SU PRVI JER NISU! SVE ŠTO IMATE NA SERVERU SU UKRALI I ZATO SE NE PONOSITE TIME NEGO SE POKRIJTE UŠIMA I SAKRIJETE SE U MIŠIJU RUPU PREVARANTI JEDNI ( GG )!
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2009, 17:08:23 POSLE PODNE od [ST]Michele

turker_kc

Citat: [ST]Michele poslato Septembar 12, 2009, 17:01:57 POSLE PODNE
Injection ima pravo!

I dok se ništa ne dokaže mi nismo htjeli vama floodati ili rušiti niko to nije rekao!

Nego mi smo samo htjeli pokazati kakvi su GG prevaranti i noobovi da se samo služie tuÄ'im idejama kako bi uspjeli i to je tolko kretesnki, bezveze, jadno i podlo prema nekima koji su se stvarno mućili! To smo htjeli pokazati svim igraćima da su jedni podli prevaranti i da vam je server sranje jer ste sve ideje kpirali a ako se nekom sviÄ'aju te ideje slobodno doÄ'ite na server iz kojeg su ukradene!

I to što injection kaže!
AKO VEĆ ŽELE BITI GLUPI PREVARANTI I KPIRATI IDEJE NEĆETE NAPISATI DA JE TO OD GG-a I DA SU PRVI JER NISU! SVE ŠTO IMATE NA SERVERU SU UKRALI I ZATO SE NE PONOSITE TIME NEGO SE POKRIJTE UŠIMA I SAKRIJETE SE U MIŠIJU RUPU PREVARANTI JEDNI ( GG )!

joj daj sta serete, nije on opste u pravu !

Seres sad tu po nekom novom serveru jer ima vise igraca od vas a drzis se da boga i batinu na balkanu

Sta ti mislis da ste vi nes posebno ??

Mozda je njih 5-6 radilo na skripti duze vrijeme bez icijeg znanja i eto ti servera, i sta sad seres, kopirate i vi ideje sa drugih servera i kazete da su unikatne i sta sad  ? nitko se ne zali

ali da cim nesto njima ne stima mora se dizat frka panika i cijeli balkanski samp svijet dignut na noge jer neki 2 dana stari server ima vise igraca od ST  :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Mi ne seremo!

Kao prvo nema više igraća od nas jer nisu svi ljudi glupi!

Zašto se mi ovjde žalimo! Kad se balkan samp radio oni su rekli da zabranjuju:

Bilo kakvo hackiranje!
Bilo kakvo floodanje!
Bilo kakve prevare!
Bilo kakvo veliko kopiranje ideja!
Bilo kakvo vrijedanje i psovanje!
Bilo kakvo reklamiranje na serverima i slićno!
I ostalo...

E i odna je Balkan samp rekao da ako se takvo nešto dogodi da se ovdje prijavi i da će se onda nešto poduzeti to jest probat razgivarati a ako se ništa ne poduzme da će eventualno njihov tim rušiti server! Tako je u poćetku bilo rećeno!
TakoÄ'er je rećeno da je ovo zajednica sampera! Ali igleda da je sve to palo u vodu!
1: Ovo je zajednica CH!
2: Od sve obećane pomoći dobili smo miša na kolcu! NIŠTA!
I sad akd mi tu prijavimo ovi nams e smiju i rugaju da se žalimo! Umjesto da nam pomognu!
Naš skripter je sam radio danonoćno i mućio se da nešto napravi i u godinu dana ćak smo nešto i postali!

I sada mi tu doÄ'e neki lik pao s marsa kmazne i kopira sve i proslavi se!
Ma zamisli kako je to nama????

Uglavnom!
Ja sam danas tajnim nickom bio na serveru!
Pricao sam s adminom koji mi je priznao da su ideje kopirane ali je slagao da nisu s balkana već sa stranog servera te je rekao da niti jedna balkanski server to nema!
A sve Å¡ta oni imaju mi smo imali puno prije! Te kad sam mu spomenuo da ST ima sve to i da su oni to prvi imali pokupio sma ban razlog reklamacija!
Mislims stvarno...

I uglavnom mi još nećemo ništa poduzimati dok se ništa ne dokaže a ono je bila normalna reakcija a ne prijetnja!
Ukoliko se sazna da su koristili i uzimali stvari s naše skripte tražiti ćemo pdršku Balkan sampa!
No ukoliko se Baljan Samp ne javi na našu pomoć mi ćemo bez pardona napšasti server i naš će ga tim srušiti!
No to samo ukoliko se dokaže kraÄ'a! Ako ne nećemo niÅ¡ta poduzimati...

Eto tako!

Pozdrav!

MrBaff

nije igraća nego igrača . . . . . .

jasta CH zakon...ovo je samo radi CH ovde jer CH drzi svjetski monopol...ustvari sadam husein je clan CH kulta i nemoj da se zajebavas sa CH zabice ti avion u kucu ^_^

bgti pricas vece gluposti nego ja ...  a vjeruj mi to je tesko uradit  :D

PANDA LOVIJU  angel

i jos jednom > 'a kazu da smo propali->ali ustvari drzimo pola svijeta'  :D

PS: obama je sopranov prvi rodjak pa tako je i sad ustvari u savezu sa CH

turker_kc

Citat: ...::|N|-MrBaff-|G|::... poslato Septembar 12, 2009, 17:42:10 POSLE PODNE

jasta CH zakon...ovo je samo radi CH ovde jer CH drzi svjetski monopol...ustvari sadam husein je clan CH kulta i nemoj da se zajebavas sa CH zabice ti avion u kucu ^_^

PANDA LOVIJU  angel

ovo sada sa CH nema aba bas nikakve veze...

Ovaj se sad tu nasao srati nekome jer netko kopira ideje, a oni kopiraju tudje i nikom nista, i zali se....

MrBaff

Citat: panda poslato Septembar 12, 2009, 17:52:58 POSLE PODNE
Citat: ...::|N|-MrBaff-|G|::... poslato Septembar 12, 2009, 17:42:10 POSLE PODNE

PANDA LOVIJU  angel

Ovaj se sad tu nasao srati nekome jer netko kopira ideje, a oni kopiraju tudje i nikom nista, i zali se....

to ti rekoh ja...vazda CH kriv...ko je srusio blizance u SAD? CH | ko je ubio ivu pukanića? CH | ko je ĆaĆko maĆke ? CH...

panda volish ti mene?  ::)

turker_kc

Citat: ...::|N|-MrBaff-|G|::... poslato Septembar 12, 2009, 17:56:16 POSLE PODNE
Citat: panda poslato Septembar 12, 2009, 17:52:58 POSLE PODNE

PANDA LOVIJU  angel

to ti rekoh ja...vazda CH kriv...ko je srusio blizance u SAD? CH | ko je ubio ivu pukanića? CH | ko je ĆaĆko maĆke ? CH...

panda volish ti mene?  ::)

ma OBOZAVAM je ljubafi  :-* :-*

MrBaff

ZVAO SI ME MALA MIKI,A JA TEBE SAMO MIKI....BROJALI SMO POLJUPCE...U MINUTU STO STO STO TO MIKIIII TOOOOOOOOOOoooOOOOOOOOOOoooooOOOOOOOOOOOooooOOOOOOOOOOOOOOOO
Poslednja Izmena: Septembar 12, 2009, 18:01:47 POSLE PODNE od ...::|N|-MrBaff-|G|::...

Citat: [ST]Michele poslato Septembar 12, 2009, 17:27:33 POSLE PODNE
Mi ne seremo!

Kao prvo nema više igraća od nas jer nisu svi ljudi glupi!

Zašto se mi ovjde žalimo! Kad se balkan samp radio oni su rekli da zabranjuju:

Bilo kakvo hackiranje!
Bilo kakvo floodanje!
Bilo kakve prevare!
Bilo kakvo veliko kopiranje ideja!
Bilo kakvo vrijedanje i psovanje!
Bilo kakvo reklamiranje na serverima i slićno!
I ostalo...

E i odna je Balkan samp rekao da ako se takvo nešto dogodi da se ovdje prijavi i da će se onda nešto poduzeti to jest probat razgivarati a ako se ništa ne poduzme da će eventualno njihov tim rušiti server! Tako je u poćetku bilo rećeno!
TakoÄ'er je rećeno da je ovo zajednica sampera! Ali igleda da je sve to palo u vodu!
1: Ovo je zajednica CH!
2: Od sve obećane pomoći dobili smo miša na kolcu! NIŠTA!
I sad akd mi tu prijavimo ovi nams e smiju i rugaju da se žalimo! Umjesto da nam pomognu!
Naš skripter je sam radio danonoćno i mućio se da nešto napravi i u godinu dana ćak smo nešto i postali!

I sada mi tu doÄ'e neki lik pao s marsa kmazne i kopira sve i proslavi se!
Ma zamisli kako je to nama????

Uglavnom!
Ja sam danas tajnim nickom bio na serveru!
Pricao sam s adminom koji mi je priznao da su ideje kopirane ali je slagao da nisu s balkana već sa stranog servera te je rekao da niti jedna balkanski server to nema!
A sve Å¡ta oni imaju mi smo imali puno prije! Te kad sam mu spomenuo da ST ima sve to i da su oni to prvi imali pokupio sma ban razlog reklamacija!
Mislims stvarno...

I uglavnom mi još nećemo ništa poduzimati dok se ništa ne dokaže a ono je bila normalna reakcija a ne prijetnja!
Ukoliko se sazna da su koristili i uzimali stvari s naše skripte tražiti ćemo pdršku Balkan sampa!
No ukoliko se Baljan Samp ne javi na našu pomoć mi ćemo bez pardona napšasti server i naš će ga tim srušiti!
No to samo ukoliko se dokaže kraÄ'a! Ako ne nećemo niÅ¡ta poduzimati...

Eto tako!

Pozdrav!

LOL sta vi tu sad svi serete ima Michele pravo sta sad su oni dosli se pravit pametni i kopirat sve sa tuÄ'eg server mislim toga nema nigdje u svijetu nego samo u balkanu jer mi balkanci (barem neki) su tolko glupi da nemozeju nista svoje napravit nego kradu s drugih servera ja se slazem s Micheleom i mislim da je to nedopustljivo a i ljepo su rekli da nema krade niti ista slicno znaci on trazi podrsku i nada se da ce je dobit, a i ja mislim je je to sasvim nepravedno i da GG nema pravo krasti tude ideje i stvarno ljudi dajte se jednom barem slozite s Headima sa ST a ne uvijek kad se neko drugi kao soprono dode tuzit i sad se svi slozite pa mislim stvarno ako ste se s njim slozili onda se slozite s svim drugim headima sa svih drugih servera. ;)

samo da napomenem da i ja mislim da je cisto kopiranje...naime poznajem vlasnika i on sad pocinje radit site u joomla a ako se ne varam i st ima u joomla  :laugh:

matejdz