Kako napraviti /makeadmin i /removeadmin

Započeo Qiyamet, Maj 14, 2022, 12:23:05 POSLE PODNE

prethodna tema - sledeća tema

0 članova i 2 gostiju pregledaju ovu temu.

Veliki pozdrav svima, danas sam odlucio da snimim klip za Vas. Skripitao sam komandu /makeadmin i /removeadmin.
Ukoliko Vam se svidja ovo sto radim, ostavite like i pretplatite se na kanal.
Ljubi Vas brat
;D

https://www.youtube.com/watch?v=RE8YPlKvR0M&t=2s
Alen Hadzimustafic

Je l' moguce da danas ljudi ne znaju napraviti komandu koja postavlja odredjenu vrednost varijabli?

Citat: skee-lo poslato Maj 14, 2022, 12:31:09 POSLE PODNE
Je l' moguce da danas ljudi ne znaju napraviti komandu koja postavlja odredjenu vrednost varijabli?
Vjerovao ili ne, danas ljudi ne znaju dosta stvari. Ja pokusavam pomoci ljudima koji tek pocinju uciti skriptanje. U svakom slucaju hvala ti na komentaru
Poslednja Izmena: Maj 14, 2022, 13:22:34 POSLE PODNE od Qiyamet
Alen Hadzimustafic

Citat: Qiyamet poslato Maj 14, 2022, 13:20:09 POSLE PODNE
Vjerovao ili ne, danas ljudi ne znaju dosta stvari. Ja pokusavam pomoci ljudima koji tek pocinju uciti skriptanje. U svakom slucaju hvala ti na komentaru
Ne, ne, ne. Ja sam to rekao za ovaj thread.
Taj koji uci druge prvo mora znati to.

Citat: skee-lo poslato Maj 14, 2022, 14:06:38 POSLE PODNE
Ne, ne, ne. Ja sam to rekao za ovaj thread.
Taj koji uci druge prvo mora znati to.
Kad se vec pravis pametan, pojasni. Posalji mi dio koda koji nije dobro uradjen.
Poslednja Izmena: Maj 14, 2022, 14:11:33 POSLE PODNE od Qiyamet
Alen Hadzimustafic

Citat: Qiyamet poslato Maj 14, 2022, 14:09:53 POSLE PODNE
Kad se vec pravis pametan, pojasni. Posalji mi dio koda koji nije dobro uradjen.
Pravim se pametan? Kako to?

Citat: skee-lo poslato Maj 14, 2022, 14:48:12 POSLE PODNE
Pravim se pametan? Kako to?
Vidi druze, nisam ja dosao ovde da se raspravljam s tobom. Ako mislis da nesto nije dobro uradjeno, postavi dio koda koji smatras da treba popravit, pa cemo svi zajedno da ga komentarisemo i ispravljamo. Ovako samo uprazno pricas. U svakom slucaju budi mi pozdravljen.
Alen Hadzimustafic

Citat: Qiyamet poslato Maj 14, 2022, 14:09:53 POSLE PODNE

Ko je lud da prepisuje code sa videa   :D

Kao prvo, optimizacija, kao drugo, dosta toga  ;)
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Maj 14, 2022, 14:58:34 POSLE PODNE
Ko je lud da prepisuje code sa videa   :D

Kao prvo, optimizacija, kao drugo, dosta toga  ;)
I tebi cu isto rec, stvarno nisam dosao da se raspravljam, vec da svoje "znanje" podijelim sa drugima, a to "dosta toga" okaci macku o rep, bez striktno ispisanog koda ili segmenta koda necu ni komentarisati vise. Lijep pozdrav
Alen Hadzimustafic

Citat: Qiyamet poslato Maj 14, 2022, 14:59:40 POSLE PODNE
I tebi cu isto rec, stvarno nisam dosao da se raspravljam, vec da svoje "znanje" podijelim sa drugima, a to "dosta toga" okaci macku o rep, bez striktno ispisanog koda ili segmenta koda necu ni komentarisati vise. Lijep pozdrav

Znanje ? Pls ono sto vidim na videu je 2k15 fazon, ako vec hoces argument, dovoljno je reci #define... Dovoljno je reci dve komande umesto jedne...
Poslednja Izmena: Maj 14, 2022, 15:04:44 POSLE PODNE od neshallon
HTML / CSS / Javascript / Inspect : Entry Masterclass.
ReactJS / Tailwind CSS / PWA / Axios / SCSS / Redux, ViteJS : Entry Masterclass.
C / C++ / C# / C-objective - kroz Pawn Lang : Entry Masterclass
Grupisano Pravljenje Objekata : Filterscript.

Sta je to web development?
To je nesto ono kao, kako bih to rekao, izgubis volju za zivotom i zelis da se ubijes, ali to je okej.
Onda jednostavno shvatis da si bio glup i resis problem, das sam sebi lajk,
skuvas NES 3u1 i pripremis se za sledeci projekat.

Citat: neshallon poslato Maj 14, 2022, 15:02:02 POSLE PODNE
Znanje ? Pls ono sto vidim na videu je 2k15 fazon, ako vec hoces argument, dovoljno je reci #define...
Ne vidim sta je lose u define, ali ocigledno svi smo ovde "pro" skripteri pa se nakurcimo da ismijavamo druge. Ja skriptanje radim iz hobija i mislim da uopste nije lose. Pregledao sam par tvojih "modova" i mogu ti rec da je i tebi optimizacija sranje. Bolje bi bilo da svako gleda svoja posla, a ne da jedva ceka neki thread da sebi nabija poruke i dize kurac na druge. Zakljucat cu temu jer nemam zivaca pisat sa maloumcima. Ko je shvatio poruku, shvatio je. Ko nije, ostat ce glup zauvijek.
Lijep pozdrav
Alen Hadzimustafic